Un partit on els jugadors grocs i negres van anar de menys a més en defensa en els primers 20 minuts, però durant la primera part va haver-hi moments de falta de concentració, en especial, alhora de les finalitzacions properes a cistella i en el control del rebot. Aquest fet va provocar que els locals no poguessin obrir més diferencia en el marcador, malgrat que en atac estaven tenint un bon moviment de pilota. Tot això, va fer que l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre arribés solament 14 punts a dalt (20-34).

A la represa, els locals pujaven el nivell defensiu com a equip i aquest esforç defensiu venia acompanyat d’una millora en l’encert ofensiu que provocava incrementar la diferencia, a poc a poc, fins a tenir una màxima de 26 punts. Uns bons 15 minuts de tota la segona part de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre els ha permès tenir un final de partit més còmode envers un rival que ha competit i mai ha abaixat els braços durant tot el matx. El partit va finalitzar 45-61 favorable als jugadors del cadet negre Ilerdauto Nissan Pardinyes.

C.B. BORGES-GARRIGUES: Segarra, R. (2), Cristurean, R. (12), Macia, R. (11), Boldu, J. (-), Folguera, P. (-), Cenau, R. (-), Vilella,N. (-), Arredondo, X. (17), Sole, A. (-), Vallejo, X. (-), Kharbouch, A. (1), Carne, J. (2).

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Perez, A.(11), Escribano, N.(-), Escola, M.(-), Bosch, P.(10), Codina, A.(8), Masich, J.(10), Diarra, S.(6), Badia, A.(7), Muñoz, J. (-), Batsi, Ll.(9).