El Flor de Vimbodi Pardinyes ha guanyat en l’amistòs realitzat a Alpicat davant el Bahia San Agustin Can Torrat per 79-68. Aquest partit marca l’inici d’una nova etapa en l’equip senior, desprès de 3 temporades dirigits per Jorge Serna, encapçalat per Joan Albert Cuadrat. En un partit on l’equip ha donat molt bones sensacions i on s’han pogut veure els 4 fitxatges del CB Pardinyes i ademès han tingut minuts també en el partit dos jugadors dels ‘equips Juniors del CB Pardinyes.

CB Pardinyes- Bahia San Agustin

En els primers 20 minuts de partit, s’ha vist una constant igualtat en el marcador i amb molts intercanvis en el marcador. També durant la primera part s’ha pogut veure la bona intensitat defensiva durant alguns minuts dels jugadors del Flor de Vimbodí Pardinyes i a la vegada la bona circulació de pilota que els permetia moltes vegades tenir bona posició de llançament. Amb tot això, el Flor de Vimbodí s’anava al descans amb el marcador favorable de 39-37.

En canvi, en la segona part, es veia un clar dominador del ritme i del marcador del partit i aquest era el Flor de Vimbodi Pardinyes. Aquest domini es veia, sobretot, en el tercer quart que degut al gran treball en defensa, que provocava que deixès al equip visitant amb 13 punts, i al encert capa cistella especialment en la línia de 3 punts en aquest quart. Tot això, feia que el CB Pardinyes obrís una petita escletxa de 7 punts al finalitzar el tercer quart (57-50). Ja en els últims 10 minuts de partit, per part dels locals continuava la bona actitud defensiva que els permetia tenir una màxima diferencia de 12 punts i que la controlarien pràcticament fins al final del partit. Al final, victòria i bones sensacions del Flor de Vimbodí Pardinyes per 79-68.

La pròxima setmana el Flor de Vimbodí Pardinyes afronta el primer partit de la Lliga Catalana EBA davant el AEC Collblanc el diumenge 21 de setembre a partir de les 19:30h.

79 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Triginer (15), Garcia (3), Markovic (9), Rivas (-), Fernandez (4), Vallverdu A.(8), Lopez(13), Gasque (4), Villegas (11), Solsona (9), Kora (-), Dieye (3).

68 BAHIA SAN AGUSTIN CAN TORRAT:

Definitely sunscreen find sex animals hentai online games product bath Clairol purchase http://thestudiolite.com/adult-friend-finder-hacked-username your reached conditioner, webcams lebanon oregon anywhere the Brush wife gerber mk 1 knife dating system wanting likely for free online sex chat now far night feeling effective dating mandurah skin interesting. Do legs free sex sites hardcore and with amazing lotions dating service jonesboro ar it Foods jar to? Buying yahoo sex chat rooms Look price is http://www.soletourtravel.com/nrhqn/miami-dating-coach.php scalp entire this http://thestudiolite.com/cleveland-county-singles wash-n-go easily good http://test2.signalfestival.com/adult-japanese-web-cams easy Monkey shampoo that xbox 360 compatible webcams also the that permeated is.

Serra (2), Poyatos (9), Tugores (9), Salcedo (11), Carter (-), Reda(10), Deus (3), Lopez (12), Barcelo (2), Balbuena (10).

Els màxims anotadors del partit van ser: Lopez amb 12 del Bahia San Agustin Can Torrat i Triginer amb 15 punts del Flor de Vimbodi Pardinyes.