Enfrontament molt equilibrat entre el Bellpuig i el Pardinyes on els visitants van començar molt endollats, amb un parcial de 0 a 6 als primers 3 minuts. A partir d’aquí els locals van recuperar ràpidament el parcial i el partit es va convertir en un constant de parcials per els dos equips.

Al últim període per això els de Bellpuig van saber aguantar l’avantatge de 9 punt que portaven del tercer període fins als últims 3 minuts, on els grocs i negres van lluitar de valent per arribar a remuntar el partit, finalment es van quedar sense temps i van acabar perdent.

C.B.Bellpuig: Pons (2), Solana (6), Perelló (0), Fabregat (24), Petit (0),Salisi(2), Safont (0), Safont (2), Minguell(18), Calvet (2).

Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida: Balsells (0), Pelegrina (0), Teixidó (2), Lopez (2), Rodriguez (10), Quiroga (13), Perdices (15), Gonzalez (2), Alsinet (4), Segovia(0), Marco(8).