L’assemblea es va celebrar aquest dijous 3 de Juliol  a la sala de juntes de  l’Orvepard i va ser presidida pel president Jordi Mauri, i amb la resta de la Junta, composada per Gerard Morreres i José Manuel Castillón, amb la presència dels directors tècnics format per Pau López i Ivan Macarulla, que van explicar la planificació dels equips de la base del club.

L’assemblea del Club de Bàsquet Pardinyes ha aprovat incrementar els equips i la massa social durant la temporada vinent 2014-15, amb un pressupost similar al de la temporada passada. També mantenir el preu de les quotes, es proporcionarà més informació sobre els equips de la base ( resultats,…) i sobre activitats relacionades amb el club, a través, de les xarxes socials i web del club; i es continuarà proporcionant amb el carnet de soci, descomptes i avantatges de les empreses amigues que col·laboren amb el Club.

El CB Pardinyes comptarà amb 11 equips, que participaran en les diferents competicions durant la temporada vinent,  que són:  Sènior A, Junior A, Júnior B, Cadet,, Infantil, PreInfantil, Mini A, Mini B, PreMini A, PreMini B i Escola.

CatalanEnglishSpanish