Zeke Moore (21 punts, 5 rebots i 24 de valoració) i David Òrrit (10punts, 6 rebots, 7 faltes rebudes i un 18 de valoració), van ser els més destacats de l’equip groc i negre.

El CB Pardinyes-Lleida va sumar la primera victòria de la temporada per 66-70 a la pista d’un Hozono Global Jairis que arribava amb la mateixa necessitat de guanyar que els de Gerard Encuentra.

El primer període va començar amb dos equips molt igualats, la pressió per anotar produïa l’efecte contrari en el marcador d’ambdós equips, i a l’equador del quart el marcador era d’un sobri 7-10 pels lleidatans. No va millorar la segona part del període, però els lleidatans començaven a veure en Òrrit, Gasque i Moore als tres puntals en els quals es basaria el seu joc. Tot i el control, mínim, dels lleidatans, una cistella en els darrers segons de l’equip murcià els va permetre tancar el primer quart amb 15-12 en el marcador.

Al segon període les forces dels dos equips es mantenien molt igualades. El marcador va trigar a moure’s i un parcial de 7-10 posava un 22-22 en el marcador. Els de Lleida mantenien les forces, però no trobaven la manera d’obrir una escletxa en el marcador. Els homes de Gerard Encuentra es van carregar de faltes abans d’acabar el període (3 faltes Mads Bonde, 2 Elijah Schmidt, 2 Carlos Gasque i 2 el darrer fitxatge dels del barri de Pardinyes, Kenneth Hatch.
L’encert, finalment, va somriure als grocs i negres que amb un parcial final, liderat per Zeke Moore i Oriol Besora (8 i 11 punts al descans) van deixar al Pardinyes amb un avantatge de 4 punts en el marcador (30-34).

A la represa, la defensa zonal dels de Gerard Encuentra va permetre que els lleidatans mantinguessin el Curt avantatge en el resultat. Els murcians van empatar a 41, liderats per Jon Ander Aramburu (15 punts, 9 rebots al tercer període), Tot i això, en els darrers minuts van tornar a aparèixer Zeke Moore i David Òrrit, amb una gran direcció del jo aquest últim, per deixar un marcador de 48-53 al final del període.

Al darrer període, la igualtat va seguir present, però el CB Pardinyes-Lleida no es va deixar remuntar en cap moment. Sempre amb avantatge pels lleidatans al marcador, els de Gerard Encuentra van saber controlar els nervis del darrer període que tant els han castigat en altres partits. El Jairis va tenir dos tirs lliures per empatar el matx, però el segon tir no va entrar i Gasque va capturar el rebot que deixaria el partit pràcticament tancat. Finalment els de Lleida van sentenciar el partit amb dos tirs lliures de Xavier Mendiburu per posar el 66-70 definitiu.

La pròxima jornada, el Cb Pardinyes-Lleida rebrà a casa al CB Villarrobledo el dissabte a les 18?h al Barris Nord.