El CB Pardinyes ha arribat a un acord amb el jugador Arnau Triginer per a la seva continuïtat una temporada més al Flor de Vimbodi Pardinyes, que competirà per tercer any consecutiu a la Lliga EBA.

Arnau Triginer

Arnau Triginer

Per a l’Arnau Triginer serà la segona temporada al CB Pardinyes. En la temporada 2014-2015 a la Lliga EBA, Arnau va promitjar en 22 minuts de mitjana a pista: 8 punts, 3 rebots i 2 assistències en els 21 partits disputats. És un jove jugador amb talent físic i que pot ocupar les posicions d’aler i d’aler-pivot gràcies al seu bon llançament, tant des de mitjana distància com des de la línia de 3 punts, i a la seva capacitat rebotejadora. Segur que tot això, ho explotarà en el seu segon any a la Lliga EBA gràcies a la seva capacitat de seguir creixent com a jugador.

D’aquesta manera, el jove jugador es converteix en el vuitè component de la plantilla 2015/16 després de les renovacions de Pau López, Sergi Ruiz, Carlos Gasque, Edgar Solsona, Albert Vallverdú, Pol Domingo i la incorporació com a fitxa del primer equip d’Adrià Rivas (jugador vinculat l’any passat de l’Alpicat).

CatalanEnglishSpanish