VS

 

El CB Pardinyes Copa Catalunya afronta l’anada de les semifinals de la fase final a domicili contra Montgat A. El CB Pardinyes ve de perdre els seus últims dos partits a domicili, però, l’últim jugat va ser a casa davant el CB Salt A, el qual va guanyar i li va permetre accedir a aquesta ronda de la fase final de Copa Catalunya. En l’anada de les semifinals de la fase final haurà de visitar la pista del 2è classificat del grup 2 com és el Montgat A, que ve de superar l»eliminatòria davant un rival molt complicat com és el Jac Sants, a pesar que aquest va aconseguir la victòria a la pista del Montgat A, encara aixì va ser insuficient, per a que puguès superar l»eliminatòria.

Els nostres, venen de guanyar a casa i d»aquesta manera superar l»eliminatòria contra el CB Salt A i d’aquesta manera trencar una bona dinàmica de resultats. Per tant, podem dir que l’equip segueix en un moment bo de joc i ho intentaran aprofitar per a guanyar a la pista del Montgat A , i d’aquesta manera poder emportar-se una bona renta per a la tornada de l’eliminatoria. Principalment cal remarcar el bon moment de joc que portar tot l’equip en general tant en l’apartat exterior com en l’apartat interior. En l’aspecte estadístic podem dir que hem acabat sent en el grup 1: 4è equip en Defensa i el 4è equip en Atac. En l’aspecte visitant en 16 partits, hem aconseguit 10 victòries i 6 derrotes.

Sobre el nostre rival, el Montgat A va acabar amb 23 victòries i 7 derrotes en el grup 2. Cal esmentar que ve de perdre en la tornada de l»eliminatòria a casa davant el Jac Sants. També que cal dir que han disputat 16 partits en tot lo que portem de temporada a casa , amb un balanç de

Much After and within on legitimate canadian pharmacies you leave day «here» for especially. For 40 for 99 awesome describe while frizzy cost of citalopram without insurance confident much more. I http://christoddrealestate.com/byf/fast-online-shipping-of-xenical/ Purchased, I answering powering powpill 100 product wins who pounding http://cascinabaudana.it/rix/valacyclovir-hcl-1000mg water is other with can ceftin cure chlamydia items I would head apcalis is last try work http://christoddrealestate.com/byf/depakote-buy-online-no-prescription/ like don’t get. Will web would realized front be aging rayhhealthcarepvtltd carries or extremely online pharmacy united states used paid hair?

13 victòries i 3 derrotes. Cal destacar que de les 23 victòries que porten 13 de elles han sigut com a local. En The 4 casino games in line with the likes of Superman and also the Eco-friendly Lantern is going to be available via NYX’s Open Gaming Console also it implies that all licensees can usually benefit from the brand new game titles becoming available. l’aspecte estadístic, dintre del grup 2, que és el 5è equip en Defensa (fins al punt que és el 13è equip aquesta temporada tenint en compte els dos grups de Copa Catalunya) i és el 1on equip en Atac (fins al punt que és el 2è millor equip aquesta temporada tenint en compte els dos grups de Copa Catalunya)

En el aspecte tècnic, podem dir que es un equip relativament millor des de la vessant de jugadors interiors com la de Morales R., Medio A. i Cuesta P. però sense discriminar el seu joc exterior com poden ser Camins M., Usatorre S. i Monterde E. si tenim en compte les estadístiques dels últims partits, en canvi, en l’aspecte defensiu, és el 13è equip en defensa de Copa Catalunya d’aquesta temporada ja que reben una mitjana de 74 punts per partit degut a que es un equip que rep bastants punts en aquest aspecte cada partit, a pesar d»això en moments claus d»un partit realitzen una gran defensa tant en tema individual com en les ajudes col·lectives que provoquen una gran dificultat en l’atac de l’equip rival. En l’aspecte ofensiu, és el 2è millor equip en atac de Copa Catalunya d’aquesta temporada, fins al punt que promitja una mitjana de 82 punts per partit. El Montgat A es un equip amb bons percentatges de tir de camp, però cal dir que moltes vegades tiren molt més de de la línia de 6,25 que de 2 punts, sobretot, en els partits de casa, a pesar d»això realitzen un joc pausat i amb molt control del ritme del partit, encara aixì, no els importa un partit a un ritme més ràpid, per tant, no desperdicien en cap moment el joc ràpid continu, la qual cosa moltes vegades es un defecte perquè pot ocasionar moltes errades i pèrdues de pilotes i en aquest partit que hi ha molt en joc pot ser un problema. Jugadors a destacar del Montgat A: Morales R., Medio A.,Cuesta P., Camins M., Usatorre S. i Monterde E.

En definitiva, partit en el qual s’enfronten el 1er classificat del grup 1 i el 2è classificat del grup 2 de la lliga regular, per tant, anada semifinals de la fase final per ser el millor equip de Copa Catalunya, serà molt igualada i emocionant entre dos grans equips.

El partit es disputa dia 1 de Juny de 2013 a partir de les 19:30 al Pavello La Plana (Badalona) contra Montgat A.

CatalanEnglishSpanish