L’Ilerdauto Nissan Pardinyes no va poder mantenir la dinàmica positiva que va començar la passada setmana a Benicarló (76-80) i va caure contra un Gran Canaria que va ser més constants que els grocs i negres.

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes partia amb el handicap de no tenir a Lamine Dieng ni Pol Domingo. Això va fer que els menorquins aprofitessin la superioritat física des del primer moment. Des de l’inici l’Hestia Menorca va demostrar quin és el seu estil amb un gran encert des del 6.75. Només 30 segons van faltar perquè els locals anotessin el primer triple del partit. Els lleidatans van respondre des del tir lliure retallant distàncies (3-2) i, a partir d’aquí, el primer període va convertir-se en un concurs de triples entre els dos equips (fins a 9 triples en aquest quart entre els dos equips).
L’intercanvi de cistelles a partir del minut 3 de joc fins al final. Els de Gerard Encuentra van aconseguir posar-se per davant quan quedaven 4.20 pel final (9-10) però un tiple i una cistella sota l’aro en els darrers segons van deixar un marcador de 21-18 favorable al Menorca.
Al segon quart, però, els lleidatans van baixar el ritme i això va permetre els locals fer una passa endavant en el marcador. Amb un parcial d’11-0 van posar-se 32-18 i no va ser fins a la meitat del segon període quan els lleidatans van aconseguir anotar els primers punts del quart amb un 2+1 de Carlos Gasque (32-21). Tot i això, els menorquins seguien dominant en el joc interior I mantenint la diferència. Quan faltaven tres minuts pel final del quart el marcador era de 35-21 I aquí va ser on els lleidatans van buscar la reacció. Els de Gerard Encuentra, a cop de tir lliure, van començar a anotar. Però això no va ser suficient i els menorquins van marxar cap als vestuaris 46-36.

La segona meitat no va tenir gaire història. Els de Gerard Encuentra no aconseguien tornar a entrar en la disputa del partit i només els Errors ofensius del Menorca permetien als lleidatans mantenir certes esperances. Tot i això, el tercer període va acabar amb un 60-49 que no deixava gaires opcions a l’equip groc i negre. Al darrer període, el guió va seguir sent el mateix. Un Menorca amb més encert, tot i que res a veure amb la primera meitat, i un Ilerdauto que lluitava per evitar una derrota excessiva. El partit va arribar al final amb el marcador de 78-66 a favor de l’equip de Menorca.