Nova victòria del Senior femení del CB Pardinyes en un complicat partit a Alpicat per un ajustat 51-57.

ALPICAT: (CENGOTITABENGOA,C-2) (CHACON,T) (BAILAC,A-3) (ESTAUN,P-9)
(RELUY,N-) (SEBASTIÀ,A-) (CAPDEVILA,M-6)(FORT,N) (REVILLA,N 14) (SANHANO,A-3) (SANCHEZ,A-G) (CASTRO,J-5)

SÈNIOR FEMENI: (MIARNAU,L-2)(GARCIA,L-12) (SANTOS,E-) (SANFELIU,A-) (GALIANO,A- 8 (SARRIES,N-2) (BONILLO,N-2) (HUGUET,M-)(GREGORI,A-2 (BERDEGUE,J-8)(FERNANDEZ,P- 8 (BARCELO,E-6) (PUIG,S-15)

Parcials: (8 – 9), (15 – 20), (16 – 12), (12 –16)

Nova victòria del Sènior femení del CB Pardinyes en un complicat partit a Alpicat per un ajustat 51-57.

L’equip lleidatà es presentava amb baixes importants per afrontar un dels partits més
complicats de la lliga però amb moltes ganes de seguir en el camí de millora en el joc d’atac.

El partit començava amb uns atacs de molta lentitud i errors quasi no forçats que feia que en els primers 7 minuts el resultat fos molt pobre: 2-2. Uns últims tres minuts més animats feien que les lleidatanes marxessin amb avantatge al final del primer quart, 8-9.
En el segon quart les de Pardinyes van apretar més en defensa fent que les d’Alpicat els costés un munt arribar a cistella. Això va fer que agafessin avantatge d’11 punts al minut 9 del segon quart. Un últim minut final on les decisions en atac eren precipitades van fer que les d’Alpicat
poguessin apropar-se al marcador i marxar al descans encara amb esperances: 23-29.

A la represa un Pardinyes que va sortir perdut a la pista oblidant-se completament de la defensa i del balanç defensiu va veure com les d’Alpicat els hi endossava un parcial de 14-5 en 4 minuts capgirant així el marcador i agafant un petit avantatge de 3 punts. Després d’aquest parcial les grogues van reaccionar i van tornar a recuperar la capdavantera en el marcador de cara l’últim quart: 39-41.
En l’últim quart les lleidatanes van seguir treballant per superar la defensa zonal de les d’Alpicat i ho van aconseguir obrint una escletxa important en el marcador de 9 punts que a la postre sèrie definitiva.

Victòria merescuda del Pardinyes que segueix de mica en mica jugant cada vegada millor tant contra individual com en zonal.