Aquest passat dissabte 22 de juny es va celebrar l’Allstar 2013 Copa Catalunya, en el qual van participar els jugadors Pau Lopez i Ricky Rivas de l’equip Senior Copa Catalunya. Ricky Rivas solament en el partit de les estrelles de Copa Catalunya, en canvi, Pau Lopez va participar en el concurs de triples y en el partit de les estrelles de Copa Catalunya.

Pau y Ricky en el Allstar2013

 

En el partit de les estrelles, els nostres jugadors estaven en el equip del grup 1.  L’equip estava format per: Sada (Roser), J.J. Miguel(Vendrell), Portella(Artes), Gabriel (Andorra «B»), Lopez (Martorell), Forne i Benitez (Castellar), Paricio (Reus Ploms) i Pau Lopez i Ricky Rivas (Flor de Vimbodi Pardinyes).

EQUIP GRUP 1 ALLSTAR 2013

 

Per altra banda, l’altre equip de l’Allstar esta integrat per jugadors del grup 2. L’equip esta format per: Reyes (Badalona), Bataller(Quart), Ferrer(Mollet),Torrent (Salt), Juanola(Figueres), Naharro(Sant Josep), Dam(Sant Cugat), Balague M. (Santa Coloma), Palomino (Blanes), Morales(Montgat),Boronat (Prat).

El partit de les estrelles del Allstar 2013 de Copa Catalunya va acabar amb victòria clara de l’equip del grup 2 enfront l’equip del grup 1 per 69 a 101.

Ricky Rivas, All Star 2013

 

Per altra banda, Pau Lopez, jugador del Senior Copa Catalunya va participar en el concurs de triples de la categoria Copa Catalunya.

Pau Lopez

CatalanEnglishSpanish