Alejandro Garcia, procedent del Sicoris Club,  és nou jugador del Flor de Vimbodí Pardinyes per la temporada 2014-2015, i d’aquesta manera és el tercer fitxatge per al equip que per segon any consecutiu competirà a la Lliga EBA.  En l’apartat del cos tècnic com a preparador físic  continuarà per segona temporada consecutiva Ruben Camacho.

Sobre l’incorporació d’Alejandro Garcia per al Flor de Vimbodi Pardinyes en la temporada 2014/2015, més la continuitat de Ruben Camacho com a preparador físic,  en  Joan Albert Cuadrat, entrenador del Flor de Vimbodi Pardinyes ha expressat lo següent:

Sobre Alejandro Garcia: “El clar exemple d’aposta pel bàsquet lleidatà, una gran envergadura i capacitat per obrir el camp. Però, sobretot, un jugador que transmet il·lusió, treball i motivació de buscar una oportunitat en la competició”.

Sobre Ruben Camacho: ”El seu treball l’any passat va ser exemplar, té la capacitat de fer treballar l’equip amb bon ambient”.

 

Alejandro Garcia

Alejandro Garcia

 

Alejandro Garcia, jugador de 1,98 m i  de 23 anys que principalment ocupa la posició d’ala-pívot, però, també pot ocupar la posicío de pívot. Va començar la seva trajectòria en les categories inferiors del Secà Sant Pere, amb el qual va va estar fins a la categoria Senior. Desprès va jugar dos temporades amb el CB Torrefarrera, on va arribar a jugar a Tercera Catalana. Abans de jugar amb el Sicoris Club, va retornar una temporada al Seca Sant Pere.  En les darreres temporades ha estat jugant al Sicoris Club, amb el qual la temporada passada va ascendir a Primera Catalana. En la darrera Festa del Bàsquet Lleidatà, l’Alejandro Garcia va ser escollit millor jugador lleidatà  en la categoria de Segona Catalana. Alejandro  Garcia és un jugador amb una gran capacitat per obrir el camp degut al seu bon llançament ja sigui des de la línia de 3 punts com des de mitja distància.

 

Ruben Camacho

Ruben Camacho

 

En l’apartat del cos tècnic, desprès de l’incorporació de Joan Albert Cuadrat com entrenador principal del Flor de Vimbodi Pardinyes i de la continuitat com a entrenador adjudant Gerard Encuentra, s’incorporarà per segon any consecutiu com a preparador físic Ruben Camacho.

Ruben Camacho està graduat en ciencias de l’activitat física i l’esport (INEFC) que ha realitzat a Lleida. Apart té  el grau superior de l’activitat física i esport. Ruben té moltes ganes de continuar creixent com a professional en l’àmbit de la preparació física en el bàsquet. Ruben ha expressat que gracies a la confiança del CB Pardinyes i de  Jorge Serna en la temporada passada, li ha motivat per continuar creixent dins l’àmbit de la preparació física. Però, cal remarcar que Ruben fa treballar a l’equip adequadament i alhora,  en un bon ambient, cosa molt important en un equip.

 

CatalanEnglishSpanish