El base Adrià Rivas Pomerol, lluirà una temporada més la samarreta groga i negra del Club Bàsquet Pardinyes a la Lliga EBA.

El jugador nascut a Tarragona complirà amb aquesta la seva quarta campanya en el club del barri de Lleida després que arribés en la 2015/2016, i ha format part de la plantilla històrica que ha aconseguit lluitar per una plaça als Playoff d’ascens a Leb Plata durant les dues darreres temporades.

Aquesta passada temporada ha disputat un total de 28 partits amb una mitja de 25,51 minuts per partit. Ha anotat 6,9 punts i ha agafat 3,3 rebots per sumar una mitja de 7,6 de Valoració.
Després de tornar a fer història amb el Club Bàsquet Pardinyes jugant per segon any consecutiu per accedir als playoff d’ascens a LEB Plata, Rivas assegura que «les sensacions just a l’acabar la temporada van ser agredolces, ja que ens hagués agradat allargar la temporada dues setmanes més i no acabar-la amb dues derrotes com va passar a Vic. Crec que com a grup ena mereixíem tornar a viure una altra fase d’ascens i que alguns jugadors s’acomiadessin amb aquell premi». A més, Rivas valora molt positivament les dues temporades històriques del club lleidatà i destaca «com ho hem fet». Descriu l’equip com «un grup d’amics exigint-nos al màxim a cada entrenament i partit i, sempre passant-ho molt bé» i considera que el pilar més important és «el bon ambient de l’equip i el gran grup humà del vestuari és el que fa que el balanç es decanti cap a les bones sensacions i deixi de banda les dues derrotes a la final a 4».

En relació amb la propera temporada, 18/19, Rivas comenta que «El que sí que desitjo és que el compromís i implicació del grup sigui igual o major. Espero que el bon ambient i la competitivitat segueixi en els entrenaments i estic segur que, encara que l’equip sigui més jove i amb menys experiència, treballarem al màxim per competir cada partit. Després ja veurem on ens situa la competició, però que per esforç, ganes i treball no sigui. Ho hem de donar tot i després de cada partit no ens podem retreure res. Crec que el treball ha de ser el nostre tret d’identitat i sobretot ens ho hem de passar bé jugant al que més ens agrada».

Per a aquesta temporada, Rivas es planteja com a repte personal «seguir creixent com a jugador i persona» i comenta que «estic treballant per millorar en diferents aspectes del joc per poder ajudar a l’equip i tenir més recursos per poder donar una passa endavant. Després de 4 temporades a l’equip vull ajudar al fet que aquesta química i manera de fer creada durant aquests anys continuï i, que la gent jove que vingui nova al grup s’adapti ràpid. Crec que puc ajudar als nois joves que vinguin a adaptar-se a l’exigència de la lliga donant-los consells i sobretot donant exemple a la pista sacrificant-me i donant-ho tot com ho he intentat fer sempre i, intentar ajudar igual que van fer amb mi quan vaig entrar a l’equip com a vinculat».

CatalanEnglishSpanish