Un partit on els jugadors groc i negres van sortir poc ficats en defensa, i alhora amb problemes ofensius Degut això, els locals aconseguien agafa la iniciativa en el marcador, tenint en compte, la constant igualtat entre els dos equips. Durant la primera part, els groc i negres mantenien diferències desfavorables entre 2-6 punts. Tot això, va fer que el Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre arribés 2 punts a sota (27 25). A la represa, els visitants milloraven en la actitud defensiva com a equip, però tenint problemes en el rebot defensiu que feia que els locals tinguessin segones opcions de cara a cistella. En el darrer quart, es veien els millors minuts defensius dels groc i negres amb un gran esforç com a conjunt i aconseguien remuntar fins a 11 punts de desavantatge en menys de 8 minuts. A falta de pocs segons pel final del partit, els visitants perden d’1 punt, han tingut la opció per guanyar el partit, però la pilota no ha volgut entrar. Al final, un bon darrer quart de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Negre quasi fa que aconsegueixin la victòria. El partit va finalitzar 53-52 favorable als jugadors del Bellpuig.

ADOBS BELLPUIG C.B. BELLPUIG: Minguell, J. (4), Duch, P. (-), Estany, M. (4), Gaspa, J. (-), Puig, A. (2), Estiarte, P. (20), Armengol, R. (-), Greoles, M. (1), Albareda, J. (6), Moragues, N.(11), Llanes, S. (5).

ILERDAUTO NISSAN PARDINYES NEGRE LLEIDA: Perez, A.(2), Escribano, N (3), Escola, M.(6), Bosch, P.(14), Codina, A.(6), Masich, J.(7), Diarra, S.(6), Badia, A.(-), Muñoz, J. (-),Batsi, Ll.(8).