El CB Pardinyes ha presentat avui dimecres a les 13:00h  a Jorge Serna com a nou entrenador Flor de Vimbodí Pardinyes que l’any que ve tornarà a competir a la Lliga EBA.

L’acte de presentació s’ha realitzat a l’Orvepard de Pardinyes, al qual han assistit Jordi Mauri (President CB Pardinyes) i la resta de la Junta Directiva del Club.

Acte Presentació Jorge Serna

Jorge Serna, nou entrenador Flor de Vimbodí Pardinyes i Jordi Mauri, president del CB Pardinyes

En la presentació, Jorge Serna ha expressat la seva alegria de tornar al club i amb ganes de començar aquesta segona etapa al club. També, ha destacat l’importància de formar els joves jugadors lleidatans i que això no ha de ser un projecte seu, ni del club solament, sino que ha de ser un projecte en conjunt de tots els equips de la ciutat i d’aquesta manera ajudar-se entre tots.

En relació a l’equip EBA, ha remarcat clarament que l’objectiu és la permanencia perquè per al club la Lliga EBA és com la seva Lliga ACB. I finalment, respecte a la plantilla, ha confirmat la continuitat de 6 jugadors del bloc de l’any passat com són Pau López, Sergi Ruiz, Albert Vallverdu, Pol Domingo, Carlos Gasque i Edgar Solsona i la incorporació com a fitxa del primer equip d’Adrià Rivas (jugador vinculat l’any passat de l’Alpicat).

CatalanEnglishSpanish