El Club Bàsquet Pardinyes-Lleida i el Club Bàsquet Secà de Sant Pere han signat aquesta tarda un acord mitjançant el qual els dos clubs quedaran vinculats per tal de potenciar el creixement del CB Secà com a club de base.

La passada temporada el CB Secà només va comptar amb dos equips sèniors masculins i un d’ells va aconseguir l’ascens a Primera Catalana. No obstant això, per poder fer efectiu l’ascens, la Federació Catalana de Bàsquet exigeix que el club tingui equips de formació. Aprofitant la situació, el CB Pardinyes vincularà un dels seus equips, que seguirà jugant amb el nom i els colors grocs i negres, per tal de fer possible la participació a Primera Catalana. «Des del Club Bàsquet Secà volem agrair aquest primer acord que hem realitzat amb el Club Bàsquet Pardinyes-Lleida. És una mostra del fet que compartim valors i que els clubs de la ciutat hem d’estar per ajudar-nos i fer possible que el bàsquet de la nostra ciutat segueixi amb vida i creixent» ha comentat el President del Club Bàsquet Secà de Sant Pere, Josep Maria Grau. «Estic segur que serà el primer de molts acords que de ben segur arribaran en el futur» ha afegit.

Des del CB Pardinyes es veu aquest moviment no només com una ajuda al CB Secà de Sant Pere en la creació de categories de formació, també com una possibilitat de donar continuïtat als jugadors que acaben l’etapa formativa al club groc i negre i no poden jugar al sènior masculí del Club, ara a la LEB Plata. «Creiem que és necessari que els juniors de segon any sàpiguen que poden continuar la seva etapa sènior en un club amb els mateixos valors que el nostre i competint a un nivell de primera o segona catalana», ha assenyalat el president del CB Pardinyes, Pere Roqué.

A més d’aquesta vinculació pel que fa al bàsquet formatiu, el CB Secà també inscriurà un dels dos sèniors femenins amb els quals contarà el CB Pardinyes-Lleida aquesta temporada, ja que la normativa de la Federació Catalana de Bàsquet impedeix que dos equips del mateix club puguin enfrontar-se en la mateixa categoria.

CatalanEnglishSpanish