Club Basquet Pardinyes  VS  Sabadell Sant Nicolau

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 29 de Novembre  la 7a jornada de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va perdre  a casa davant del Martorell-Solvin per 85-87. En la 7a  jornada rebrà la visita al Pavelló Barris Nord del Sabadell Sant Nicolau  i que ve de guanyar a casa davant del CB Castelldefels  per 103-77.

En relació a la plantilla per la sisena jornada, en el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els jugadors nous ( Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Cada cop, els nous fitxatges estan més conjuntats amb la resta de  l’equip i a pesar de trencar la setmana passada la dinàmica de les 2 victories  consecutives que portava l’equip, les sensacions continuen  són bones i amb ganes de continuar amb aquesta dinàmica i d’anar millorant setmana a setmana, i per aquest motiu, l’equip vol tornar a la dinàmica de victòria i que millor manera que fer-ho  aquest  dissabte a casa, que serà el quart partit com a local en aquesta temporada a la Lliga EBA i esperem que caigui la quarta victòria de la temporada.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El Sabadell Sant Nicolau ve de guanyar en la sisena jornada a casa davant del CB Castelldefels per 103-77. En aquest cas,  el Sabadell Sant Nicolau  porta 5 victòries en 6 partits que han sigut  davant l’Arenys Bàsquet (59-47),  l’Olivar  (70-87), Salt (66-64), CB Cornella (79-85) i CB Castelldefels (103-77).  L’única derrota soferta ha sigut davant l’AEC Collblanc (81-63).

En relació a la plantilla té  8 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats aquesta temporada per  l’entrenador Alex Terrés des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Xavi Costa, Lluis López, Nil Angelats, Ikka Maki, Ramon Espuña, Marc Torres, Ignasi Moix i Sergi Clotet. Presenten fins a 4 novetats respecte a l’any passat que són: Marc Sobrepera (CB Cornella-EBA),  Alex Abella (CE Sant Nicolau «B»),  Nil Sabata (CBiUM Manresa Jr)  i Keith Wilson.

En relació a l’estil de joc, el Sabadell Sant Nicolau  és un equip que fa un joc molt dinàmic i ràpid en atac a partir d’accions individuals dels seus jugadors exteriors o a partir de bloquejos indirectes degut a que moltes vegades juguen molt oberts en atac, el que provoca que la defensa no arribi moltes vegades a les segones ajudes. En canvi, l’aspecte defensiu, fa una defensa molt intensa tant individualment en la defensa del 1×1, el fet es que els seus exteriors  intenten passar tots els bloquejos indirectes com directes, com de manera col·lectiva en l’aspecte de les ajudes defensives.

El Sabadell Sant Nicolau  és un gran equip que compagina gent jove amb gran talent com Nil Sabata i Ikka Maki; i gent més experimentada com Ramon Espuña  i Marc Sobrepera.

El partit es disputa dissabte 29 de Novembre a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra el Sabadell Sant Nicolau.    

CatalanEnglishSpanish