Club Basquet Pardinyes   VS   BASQUET CLUB MARTORELL

 

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 22 de Novembre  la 6a jornada de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va guanyar  a la pista del CB Castelldefels per 67-70. En la 6a  jornada rebrà la visita al Pavelló Barris Nord del Martorell-Solvin  i que ve de perdre a casa davant del Jac Sants  per 89-91.

En relació a la plantilla per la sisena jornada, en el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els jugadors nous ( Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Cada cop, els nous fitxatges estan pràcticament conjuntats amb la resta de  l’equip i després de les 2 victories  consecutives que porta l’equip davant el CB Cornella i el CB Castelldefels, primer victòria com a visitant, les sensacions  són bones i amb ganes de continuar amb aquesta dinàmica positiva, en concret, a casa que encara no han perdut cap partit en lo que portem de Lliga EBA i  esperem que aquest  dissabte, que serà el tercer partit com a local en aquesta temporada a la Lliga EBA i esperem que caigui la tercera victòria a casa.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El Martorell-Solvin  ve de perdre en la quarta jornada a casa davant del Jac Sants per 89-91. En aquest cas,  el Martorell-Solvin  porta 4 derrotes en 5 partits que han sigut  davant el CB Cornella (93-78),  el Andorra «B»  (78-80), CB Quart (62-70) i Jac Sants (89-91).  L’única victòria ha sigut davant el CB Castelldefels (72-77).

En relació a la plantilla té  7 jugadors del bloc de l’any passat encapçalats una temporada més per  l’entrenador Andreu Aguilà des de la banqueta. Del bloc de l’any passat continuen Felix Lopez, Alberto Balboa, Albert Fontanals, Sergi Ala, Salvador Claramunt, Mario Fuentes i Josep Alemany. Presenten fins a 4 novetats respecte a l’any passat que són: Lluis Molina  (CB Cornella-EBA),  Eduard Boja (La Llosa Artès-Copa Catalunya),  Ruben Morales (Montgat- EBA),  i Marc Bernadí (Martorell- Sots21).

En relació a l’estil de joc, el Martorell-Solvin  és un equip que aplica un joc més controlat en atac a partir d’accions individuals dels seus jugadors interiors, el que provoca que la defensa es tanqui i accions tirs més comodes pels seus tiradors com Felix Lopez. En canvi, l’aspecte defensiu, aplica una defensa amb intensitat constant i amb bona comunicació en els bloquejos tant siguin directes com indirectes.

Martorell-Solven  és un gran equip que compagina gent jove amb gran talent com Marc Bernadí; i gent més experimentada com Felix Lopez  i Ruben Morales.

El partit es disputa dissabte 22 de Novembre a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra el Martorell-Solvin.    

CatalanEnglishSpanish