CB CASTELLDEFELS  VS  Club Basquet Pardinyes

El FLOR DE VIMBODI PARDINYES- LLEIDA afronta aquest diumenge 16 de Novembre  la 5a jornada de la Lliga EBA 2014-2015. En l’anterior  jornada va guanyar  a la casa davant  del CB Cornella per 98-91. En la 5a  jornada haurà de visitar la pista  del CB Castelldefels  i que ve de perdre a casa davant del Martorell-Solvin  per 72-77.

En relació a la plantilla per la quarta jornada, en el  Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida estaran tots disponibles, inclosos els  4  jugadors nous ( Arnau Triginer, Alejandro Garcia, Edgar Solsona i Gavrilo Markovic) per la present temporada i els 6 jugadors del bloc de l’any passat  com són Pau López, Pol Domingo, Sergi Ruiz, Sergi Villegas, Albert Vallverdú i Carlos Gasque.

Cada cop, els nous fitxatges estan pràcticament conjuntats amb la resta de  l’equip i després de la victòria  de la setmana passada  davant el CB Castelldefels a casa i a pesar de les 2 derrotes com a visitant, les sensacions  són bones i amb ganes de continuar amb la dinàmica de la setmana passada de cara al partit d’aquest diumenge, que serà el tercer partit com a visitant en aquesta temporada a la Lliga EBA i esperem que caigui la primera victòria fòra de casa.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El CB Castelldefels ve de perdre en la quarta jornada a casa davant del Martorell-Solvin per 72-77. En aquest cas,  el CB Cornella  porta 3 derrotes en 4 partits que han sigut  davant el BC Martorell (72-77),  el CB Cornella  (89-58) i l’Olivar (86-84).  L’única victòria ha sigut davant l’Isports Salt (62-61).

En relació a la plantilla, els 12 jugadors són nous i estan encapçalats  per  l’entrenador Mateo Rubio des de la banqueta. Els  12 jugadors són:  Victor Lobato  i Andreu Kwazema (CB Hospitalet Jr), Arturo Barro (CB Gava-Copa Catalunya), Sergio Sanz i Cristian Oliva (CB Cornella-EBA), Eren Moses (Coker University),  Pol Mas (Sant Pere Solmania-Copa Catalunya), Carlos Barrera (CB Santfeliuenc- EBA),  Albert Olmedo (AEC Collblanc-EBA),  Michael Torres (AESC Ramon Llull-Copa Catalunya), Alex Pedrosa (Bàsquet Manresa Jr) i Victor Perez (CB Gavà S21).

En relació a l’estil de joc, el CB Castelldefels és un equip que aplica un joc ràpid en atac a partir d’accions individuals dels seus jugadors, tant exteriors com interiors, i intentar corre a partir del seu rebot defensiu que molts cops li propicien accions fàcils en atac. En canvi, l’aspecte defensiu, aplica una defensa amb intensitat constant i intentant passar en tots  els bloquejos tant siguin directes com indirectes.

CB  Castelldefels és un gran equip que compta amb gent jove amb molta qualitat, exteriorment com Albert Olmedo  i Michael Torres e interiorment com Eren Moses  i Victor Pérez.

El partit es disputa diumenge 16 de Novembre a les 18:15 al Pavelló Can Vinader contra el CB Castelldefels.    

CatalanEnglishSpanish