ESTADÍSTIQUES:

Increible partit el disputat a Coma-ruga el dissabte passat. Els locals van sortir molt motivats i amb un encert pràcticament total en el llançament. Els tirs no anotats, els recollia JJMiguel davant la impossibilitat de Pardinyes de frenar el vendabal ofensiu. En atac, Pardinyes era capaç de mantenir el marcador igualat però, a la qual no va mantenir el mateix encert que el rival, ràpidament va agafar 15 punts per sota del marcador.

En aquest moment, va aparèixer el veritable Flor de Vimbodí. Amb jugadors a la banqueta per faltes i en la pitjor situació es va iniciar la remuntada a la fi del segon quart. Es va arribar amb 9 punts per sota en el marcador a la mitja part.

La sortida del tercer quart va ser igualada en els seus primers minuts però, a la qual els visitants van començar a jugar amb un ritme elevat i pressionar el rival va canviar el partit. Vendrell començava a notar el cansament i Pardinyes es trobava en el seu millor moment. Es va aconseguir posar per davant però, Vendrell va aguantar com va poder però, en la segona empenta dels visitants, Vendrell ja no va poder aguantar i va cedir davant la intensitat de Pardinyes.
Va ser un partit amb dues cares oposades per part del nostre equip i on un mal inici gairebé costa la sisena derrota de la temporada

83 AB EL VENDRELL A: Nieto(3); Crabtree (11); Cereto (12); Molina (6);  Trillas (16); Miguel (10); Cuso (16); Cusco (-); Rovirosa (9);

95 CB PARDINYES LA FLOR VIMDODI: Vidal (-);Sevillano(10);Ruiz (28); Villegas (-); Lopez (19); Saiz (4); Vallverdú (11); Domingo (10) ; Rivas (13);

El pròxim  partit es  el  dia 17 de Març de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Igualada A.