El CB Pardinyes suma la cinquena victòria de la temporada després de tombar el quart classificat, l’Albacete Basket, per un contundent 53-72 gràcies a un gran treball defensiu que va permetre als de Gerard Encuentra controlar el partit des de l’inici

Els de Gerard Encuentra van fer una demostració defensiva des de l’inici del matx, i és que l’equip local, amb una mitjana de 78 punts anotats per partit, no va ser capaç de superar el plantejament dels de groc i negre.

Ja des de l’inici, el Cb Pardinyes-Lleida va demostrar que no estava al Pabellón del Parque per disputar una jornada més, i liderats per Filip Knezevic, els lleidatans van anar per davant des del primer minut per tancar el període inicial amb un parcial de 16-19 que va finalitzar més igualat del que va ser el període gràcies a l’encert en els darrers minuts dels jugadors locals.
Al segon quart la defensa lleidatana va seguir sent quelcom insuperable per un Albacete Basket que només va poder anotar 8 punts en el període. Això, sumat al bon joc ofensiu dels de Gerard Encuentra, van fer que el parcial acabes amb un contundent 8-18 pels grocs i negres i amb un marcador de 24-37.

El temps al vestidor no va trencar el ritme dels d’Encuentra. Alternant la defensa zonal amb la individual, el Cb Pardinyes seguia controlant el ritme del partit des de darrere i marcant la diferència en atac amb un gran encert tant des dels 6.75 com en el joc interior. En aquest període, l’Albacete va començar a despertar, però no va ser una reacció suficient per a posar en perill el parcial d’un tercer període que va acabar 17-26 (41-62).
L’últim quart va ser un tràmit pels jugadors lleidatans. La diferència en el resultat era suficient per no patir, en principi, i això va fer que els grocs i negres es relaxessin. No va agradar a Gerard Encuentra que va demanar un temps mort quan faltaven 5 minuts quan l’Albacete es posava 53-67. A partir d’aquí, els lleidatans van tornar a prendre el control del partit i van tancar el matx 53-72.

Knezevic va ser el millor del CB Pardinyes-Lleida amb 15 punts, 9 rebots i 4 recuperacions per sumar un 26 de valoració.

Els de Gerard Encuentra disputaran el pròxim partit a la pista de L’Hospitalet el 9 de Gener a les 18.05 (per Lleida TV)