JORNADA 24 DE NOVEMBRE DE 2012

INFANTIL

Partit en que els locals van sortir a per totes i els visitants no van poder fer res degut a la seva mancança de joc. La seu va estar tot el partit a un nivell extraordinari i els de Pardinyes es van venir a baix i ja ho van donar per perdut.

66 SEDIS MAVISA:  Moliner (18 ), Montaner  (7 ), Escalas (8 ), Sanchez (20 ), Sanclimens (8), Comes (3), Usach (–), Garreta (2 ), Seguin (2 ).

15 CB PARDINYES FLOR DE VIMBODI:  Enric (2 ), Joan  ( – ), David (2 ), Guillem (– ), Adria (– ), Nil( 6 ), Jordi (4 ), Robert (3), Pol( – ), Pere (2 ) Marc( –), Adria(-).

El pròxim  partit es el dia 2 de Desembre de 2012 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Força Lleida

CADET GROC

L’equip Eduard Pavon ha perdut també aquest dissabte davant el Sedis Alfa Consult per 69-19, en una derrota clara. El partit ha sigut clarament dominat pels jugadors del Sedis que a travès de la pressió a tota la pista i a les recuperacions de pilota han propiciat que els nostres en cap moment estiguessin al partit. Encara aixì entre els dos equips ara mateix hi ha molta diferencia de nivell, per tant, derrota clara , però cal millorar aspectes d’actitud. Jugadors a destacar per part dels nostres: Idrissa i Jordi Gine.

69 SEDIS ALFA CONSULT: Fernadez (4), Garcia(6), Ibanez(-), Serrato(20), Ausas (7), Lluch(11), Ribes(6),Ribera (-), Miret (14), Moline (1).

19 CB PARDINYES  GROC LA FLOR VIMDODI: Gallardo(-), Suranell(-), Kora(10), Rodríguez (1), Vilaseca(1), Mayoral(-), Martinez(-), Macarro(-), Lawson(-), Marias(2), Giné(5), Charles(-)

El pròxim  partit es el dia 2 de Desembre de 2012 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Força Lleida A

JORNADA  25 DE NOVEMBRE DE 2012

MINI

Partit disputat el Pavelló municipal d’Almenar entre el B.C. Almenar i C.B. Pardinyes Flor de Vimbodí. El partit a començat amb un Pardinyes molt concentrat i intentant dur a terme el que  s’havia treballat durant la setmana. En el primer quart els del barri ja anaven per davant del marcador 2-19 gracies a que s’ha controlat el rebot i els ha permès córrer el contraatac. En el segon quart la tònica a sigut molt diferent, els locals dominaven el rebot fet que feia  que el C.B.Pardinyes no pugues córrer i hagués de jugar en estàtic on els costava molt mes trobar espai per trobar penetracions degut a que la defensa del B.C Almenar estava molt tancada i en el tir no estava gaire encertat. Poc a poc el Pardinyes a anat corregint petits errors que s’havien comes anteriorment i a dominat el partit amb facilitat per que els jugadors del B.C Almenar al veure una gran diferencia al marcador han anat baixant els braços en defensa. En el partit d’avui cal millorar alguns aspectes en defensa, com és el tema de l’actitud defensiva i les ganes d’intentar recuperar la pilota per aconseguir això cal que ningú descansi i és relaxi mentre s’estigui a pista. En atac hi ha hagut moments de bon joc sobretot quan l’equip era capaç de fer passades rapides sense utilitzar gaire el bot. Ara cal entrenar molt fort per seguir millorant petits errors per ser un millor equip. La setmana vinent visitem al Balafia, últim partit de la primera fase de grups.

18 B.C. ALMENAR:    Nogueras (3), Nugales (3), Albunquerque ( 4), Noguera (-), Mateus (4), Vaca (-), Rosado (2), Lladonosa, (-), Navarro, (-), Calderon, (-), Escartin, (2), Olacia, (2).

68 C.B. PARDINYES  FLOR DE VIMBODI: Varela (6), Tesan (4), Mauri (12), Perdices (17), Olasagasti ( 4), Rodriguez (-), Alandete (18), Lopez (11), Casals (8),  Pelegrina (14).

El pròxim  partit es el dia 2 de Desembre de 2012 a partir de les 12:00 a la pista  del Ampa Practiques II Balafia MXT.

JUNIOR

L’equip d’Oriol Castillon va perdre a casa davant el Tremp per 56-64, en un partit marcat pel gran segon temps  dels  visitants. Primera part igualada, però anant-se els visitants per davant, en canvi, segona part totalment dominada pels visitants, però amb uns minuts finals apasionants graciès a la relaxació del Tremp i  al bon treball defensiu dels nostres. En definitiva,  a seguir treballant i a pensar amb el següent rival.

56 CB PARDINYES LA FLOR DE VIMBODI: Peinado(–), Gevorgyan(-), Ariste(-), Sanchez (6), Roca (20),  Benitez (9), Puertolas (5), Bustos (5), Calavia (2), Lacambra (5), Tecchia (–), Calzada, (4)

64 NATURAL OPTICS TREMP : Tomas (7), Viñuela(6), Fernandez(–), Boneta(-), Vila(22), Borrell(-), Ubach (6), Fumaes (1), Viñuela (7), Garrabe (4), Sancho (11)

El pròxim  partit es el dia 1 de Desembre de 2012 a partir de les 16:00 a la pista del Tarrega.