JORNADA 29 DE NOVEMBRE DE 2014

MINI GROC

Partit disputat entre la Peña Fragatina i el  Mini Groc del Pardinyes, que a acabat 17 a 67 per als visitants. El partit ha començat amb un superioritat molt gran dels visitants, que ha continuat tot el partit. El nivell defensiu i ofensiu dels visitants, no han tingut resposta dels locals, ja que la diferencia de joc era molt gran afavorint als visitants.

17 PEÑA FRAGATINA:  Bandes, J.(-), , Andreu, J.(-),  Gonzalez, V.(4) , Larraya, G.(-), Casas, V. (5), Iglesias, M.(-), Aribau, M.(2) Ortiga, I.(1), Montañes, A.(2)  Gilvert, D.(3).

67 FLOR DE VIMBODI PARDINYES  GROC: Sabater, M.(4),  Inglada, G.(8), Escribano, N.(3), Garcia, A.(18), Romero, J.(24),  Jordan, M.(3), Ortiga, J.(12), Masich, J.(2),Bube, N.(2), Sanfeliu, J.(4).

El pròxim partit es el dia 13 de Desembre de 2014 a partir de les 12:30 al Pavelló Agnès Gregori  contra Bellpuig.

JUNIOR GROC

Segona victòria consecutiva dels de Pardinyes, que tot i la millora dels locals, es va saber imposar contundentment contra el rival més feble del grup. El primer quart va ser una clara carta de presentació, amb un definitiu 7-35, que va trencar totes les opcions dels de Torrefarrera. E l segon va estar marcat per uns primers minuts de descontrol, que els locals van aprofitar per col·lapsar l’allau ofensiu dels grocs. Però va ser inútil, ja que amb un 15-53 el 3r i 4rt quart, els visitants no van deixar marge a error, aconseguint una victòria de tràmit però important per continuar amb la bona dinàmica de les últimes jornades.

28 CB TORREFARRERA:  Macarro, R (-),Pestanya, J (6), Salmeron, R (2),  Martin, J (5), Salas, D (1), Khaymedinov, E (5), Mayavangua, J (7), Mayavanagua, C.J. (2)

105 FLOR DE VIMBODÍ  PARDINYES GROC: Suranell, S (17), Lawson, D (2), Sanchez, F (8), Cano, A (16), Campanera, J (3), Benabente, O (4), Mayoral, A (–),Marias, G (8), Martinez, A (18), Charles, D (17), Dieye, M (6), Kinsella, J (6)

El pròxim partit es el dia 14 de Desembre de 2014 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes  contra Binefar.

INFANTIL NEGRE

Partit disputat entre l’Artesa i l’infantil negre del CB Pardinyes on el resultat final ha estat de 45 a 81 pels visitants. Tot i la diferència en el resultat, els jugadors del conjunt groc i negre han fet el pitjor partit del que portem de temporada ja que hi hagut poca intensitat en el joc, moltes pèrdues de pilota i molt poca concentració i actitud per tal de fer front al partit. Un pas enrere a la bona dinàmica que portaven fins ara. Toca reflexionar del mal partit realitzat i pensar en entrenar fort i millor de cara a la millora individual i col·lectiva.

45 CENG WATERSHOP: Solé (6), Tarragona (-), Hervas (7), Camats (2), Terrero (6), Ros, (4), Llena (8), Del Rio  (8), Hernandez (2)

81 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE:  Varela (7), Oró (2), Sarrate P. (6), Mauri  (10), Casals (4), Sellart (7), Ibars (5), Ariño (6), Benavente (8), Sarrate, D. (11), Garcia (15), Inglada (2).

El pròxim partit es el dia 13 de Desembre de 2014 a partir de les 11:00 al Pavelló Agnès Gregori  contra Binefar.

PREMINI NEGRE

Primera victòria del premini negre a la lliga, i molt merescuda. Els del Pardinyes van demostrar durant tot el partit que es mereixien guanyar, tot i la igualtat en els tres darrers quarts, ja que vam sortir de la mitja part una mica despistats a nivell defensiu.

Gràcies a una alçada similar o inclús una mica major respecte els contrincants (fet amb el qual no ens hi havíem trobat fins aquesta jornada), els nostres jugadors van anotar moltíssimes vegades de contraatac després de rebots ofensius. Es van poder veure finalitzacions amb molt bones entrades, tot i que cal seguir incidint en la millora per les del costat esquerra. També cal seguir treballant que botin mirant els companys i la cistella, per fomentar un joc d’equip i menys individual.

34 CB BELLPUIG: Guim, R (3); Noguera, J (18); Saladrigues, C(-); Boix, C (11); Sfaira, D(-); Aymerich, S(-); Marí, O(-); Gae, A(2).

55 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Espax, D (5); Oró, J (-); López, R (6); Águila, M (2); Balcells, A (2); Nadal, K (8); Mauri, F (8); Ibars, M (2); Santiago, D (6); Cubero, K (8); Moreno, C (6); Pérez, M (2).

El pròxim partit es el dia 21 de Desembre  de 2014 a partir de les 16:00 a la pista del Frederic Godàs 06.

JORNADA 30 DE NOVEMBRE DE 2014

PREMINI GROC

El partit corresponent a la jornada 4 del campionat premini masculí del grup 1 enfrontava al Flor de Vimbodí Pardinyes Groc amb el CB Cervera. El primer període del partit va estar igualat on tots dos equips van poder anotar. Els tres següents períodes, els nois del CB Pardinyes van mostrar un joc d’atac molt vistos i eficaç, que va permetre eixamplar la diferència al arribar al descans. A la segona meitat, el joc va continuar amb la mateixa tónica i va donar com a resultat el 80 a 30 final. Bon partit del CB Pardinyes que li permet sumar la quarta victòria a la lliga.

80 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Tersa (6),Dominguez(19), Solans(-),  Dieye (14), Daruich (-), Aguila (23), Capell (32), Hu (13), Jordan (-).

30 CB CERVERA: Pedros (11), Marsol (2), Cañal (2) , Bardell (4), Castaño (6), Gall (-), Bonjoch (3), Albareda (2), Ribalta (-), Bargues (-)

El pròxim partit es el dia 13 de Desembre de 2014 a partir de les 9:30 al Pavelló Agnès Gregori  contra Peña Fragatina.

INFANTIL  GROC

Una altra derrota de la temporada del CB Pardinyes perdent per 30 punts de diferència. L’equip visitant va començar molt be el partit, guanyant els quatre primers quarts, però no marxant en el marcador. En la reanudació tot va continuar igual ficant-se a 10 punts els nois del Segrià en el minut 23. En els següents 7 minuts desfeta total, 8 a 23 degut a la dolenta concentració. Així hi tot els nois del Segrià van continuar lluitant  fins el final. En definitiva, derrota abultada del CB Pardinyes tot i no perdre la cara al partit.

37 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Vilaseca (2), Pelegrina, (-),Teixido (–), Lopez (2), Tamames (3), Balsells (4), Cuellar (1), Vera (12), Alandete (8), Plaza (4).

67 BC MORABANC ANDORRA A: Matias (–), Marti (4), Ojaos (5), Segui (8), Perez (10), Moreira (4), Pons (19), Capdevila (2), Hurtado (13).

El pròxim partit es el dia 14 de Desembre  de 2014 a partir de les 12:30 a la pista del Sicoris 01.

MINI NEGRE

CADET

Darrer partit de la 1ª fase on  el BC MORABANC ANDORRA guanya amb molta claredat al  CB PARDINYES.

Tot i la gran superioritat  que va mostrà l’equip andorrà al llarg del partit, aquesta no es va veure fins ben finalitzat el primer quart, ja que durant els primers 7 minuts del partit els jugadors del Pardinyes van jugar cara a cara on  el marcador reflectia 12 a 12. Desprès d’aquest inici igualat, l’equip visitant aconseguia obrir en poc temps una escletxa important gràcies  als ràpids contraatacs. De mica en mica el BC Andorra es va fer el dominador del partit aconseguint una renda màxima de 50 punts.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Martín amb 7 punts  del Flor de Vombodi Pardinyes i Pasques amb 23 punts del BC Morabanc Andorra A.

32 FLOR VIMDODI PARDINYES  :   Bernaus (-), Benitez A (5), Zheng (4), Guallar (-), Ferre (3), Morell (6), Larrull (2), Benitez R (2),  Padilla (4), Martin (7), Fons (3).

82 BC MORABANC ANDORRA A:  Alsina (-), Almacellas (6), Llauradó (1), Galiano (-), Peña (-), Martinez (9), Ricart (15), Repiso (11), Bartolome (6), Pons (6), Pasques (23), Joval (5).

JUNIOR NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha finalitzat la primera fase guanyant a casa davant del Pifarre Bellpuig per 57-56, el que suposa la primera posició del grup i la 7a victòria consecutiva de la temporada per al junior del CB Pardinyes.

El partit començava amb un Flor de Vimbodi Pardinyes molt erràtic en atac però, amb una bona actitud defensiva que propiciava que obrís una diferència de 2 punts en el marcador al finalitzar el primer quart. En el segon quart, amb el pas dels minuts, l’equip visitant aconseguia ficar-se per davant en el marcador però, amb petites diferències. Amb tot això, el CB Pardinyes arribava al descans amb 2 punts de diferencia en contra.  A la tornada dels vestidors, els jugadors locals sortien més intensos  en el joc  i aconseguien retalla la diferencia fins al punt de tornar-se a ficar per davant en el marcador en els minuts inicials del tercer quart però, un altre cop l’equip visitant, en el tram final del quart, donava la volta al marcador i aconseguia finalitzar el tercer quart amb una diferencia en el marcador era  de 5 punts en contra dels nois del CB Pardinyes. En el darrer quart, el CB Pardinyes tornava a sortir intensos en defensa fins a empatar el partit i aquesta igualtat es mantindria durant uns minuts. Però, el CB Bellpuig va anotar dos triples,  que va provocar, a falta de 3 minuts per finalitzar el partit, que ampliessin la diferència fins als 7 punts. El CB Pardinyes va reaccionar ràpid amb un parcial de 6-0 a poc de menys d’un minut per finalitzar el partit. Al final, una cistella de 2 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes, a falta de 3 segons per finalitzar,  i una bona defensa a posteriori va acabant la victòria a l’equip del CB Pardinyes. Els màxims anotadors del partit:  Diallo  amb 17 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Marcos amb 15 punts del Pifarre Bellpuig.

57 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (-), Nieto (-), Rodriguez (3), Gine (6), Kora (11),  Balde (2), Bardaji (-), Vilaseca (-), Diallo (17), Herrandiz (8), Pedescoll (-), Quintana  (10).

56 PIFARRE BELLPUIG: Matas (6), Tico (9), Roig (-), Sole (10), Pascual (-), Gasso (10), Capdevila (2), Marcos (15), Guim (4).