JORNADA 23 DE NOVEMBRE DE 2013

JUNIOR GROC

Tot i els esforços dels jugadors del  FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC perden de 3 punts a la pista del CN TÀRREGA.

En el primer quart, la igualtat era tal ja que transcorreguts 8 minuts el marcador reflectia un empat a 10 punts. En els darreres posicions els locals varen estar més encertats i obrien una petita escletxa de 5 punts. En el transcurs del 2n període les defenses es van imposar als atacs ja que en aquest quart el parcial va ser de 6 a 4. Desprès del descans el CB Pardinyes lluitava per reduir diferencies però 3 triples consecutius de Solans van permetre als locals situar-se 10 punts per sobre en el marcador. En el darrer quart, els jugadors del Pardinyes amb esperit, coratge i treball de  mica en mica anaven retallant les diferencies. Tot i l’esforç dels jugadors visitant per capgirar el marcador no van se suficients.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Peinado  amb 12 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Solans i Raya amb 11 punts cadascun del CN Tàrrega.

46 CN TÀRREGA:  Boix (-), Trepat (3), Garcia (-), Garriga (2),  Martinez E (8), Raya (11) , Farreny (5), Costa (4), Vahollaura (-), Seco (2),  Solans (11).

43 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Kora (-), Suranell (5), Porta (2),  Salem (-), Gevorgyan (9), Mayoral(4), Calzada (1), Marias(4), Ginè (5), Peinado(12).

El pròxim  partit es  el  dia 1 de Desembre de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Bellpuig.

JORNADA 24 DE NOVEMBRE DE 2013

ESCOLA

Tot i haver de matinar, els nostres jugadors han vingut amb moltes ganes de jugar i passar-s’ho bé a la trobada disputada a Cervera.

Les 9 del matí i un equip ja començava la seva jornada contra el Bellpuig. El segon equip, ja estava a punt després dels seus companys per jugar contra el Mollerussa. Les segones jornades s’han disputat amb el Cervera i el Bellpuig.

Al llarg dels quatre partits, hem pogut observar que el contacte amb la pilota i els jugadors rivals els fa menys por, ja que han lluitat totes les pilotes perquè no els fessin cistella. Poc a poc, també van sent més conscients que el bàsquet és un esport d’equip, i que necessiten aixecar el cap mentre boten per saber on estan els seus companys. Cal destacar que ja tenen assolits els límits del camp, tot i tenir una mica de dificultats per interpretar les indicacions arbitrals.

Hem arrodonit la tercera trobada d’escoles realitzant la foto final.

La propera trobada serà el 15 de desembre, organitzada pel Club Bàsquet Pardinyes. Abans però, toca entrenar tres setmanes més.

PREMINI

El pre-mini del club ha jugat a Cervera la seva tercera trobada de la temporada, on s’ha enfrontat amb primer lloc contra el C.N. Tàrrega i en segon lloc contra el C.B. Bellvís.

Al primer partit els nostres jugadors han sortit sense son i han pogut utilitzar les seves armes per poder gaudir d’un joc ràpid i vistós, amb grans jugades col.lectives i de contraatac, fet que ha ajudat també a despertar als propis pares dels jugadors.

Abans de començar el segon partit contra el C.B. Bellvís s’ha fet la respectiva foto de la trobada, i just en fer-la els nens de Pardinyes ja estaven preparats per disputar el segon partit del matí.

Aquest segon partit ha estat més disputat amb contraatacs pels dos bàndols, i on també s’han vist bones jugades col.lectives finalitzades amb cistella.

Els nois del pre-mini esperen ja el següent partit de lliga, també a Cervera, amb ganes de treballar durant la setmana.

CADET NEGRE

El Flor de Vimbodi Pardinyes Negre va guanyar contra el Borges Groc B.

Els visitants van començar amb un gran ritme anotador, no donant opció a que el Borges entres al partit en cap moment, parcial de 6-26.

El segon quart va seguir la mateixa tònica, amb un Pardinyes amb molta velocitat i amb una anotació molt alta, fent que els locals no poguessin aguanta el ritme.

Al minut 7 del segon quart es va tancar el marcador a favor del Pardinyes 8-58.

La segona part va ser moment per a rotacions y millorar els dos equips.

8 C.B.BORGES GROC B: Paris, A. (-), Sanse, F.(-), Cullere,A.(-), Barrau  A.(2), Ricou, X.(-), Galera, A. (-), Berent, J. (-), Molgo, J. (2), Mir, G. (4) , Minguella,  G. (-).

58 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Nieto, A.(-), Vilaseca,V. (2), Guallar, D.(-), Figuerola, G. (-), Lawson, D. (-), Pou, H. (4), Vidal, P. (4), Balde, D. (-), Bardaji, M  (-), Catalan X. (16),Kinsella, J. (26), Martin, A. (6).

El pròxim  partit es  el  dia 1 de Desembre de 2013 a partir de les 11:00 a la pista del Cappont.

INFANTIL

L’Infantil de CB Pardinyes perd per 50 punts davant del Força Lleida davant del millor equip de la categoria.

Partit sense gaire història dels jugadors lleidatans. El Força Lleida es va mostrar molt superior en tot moment davant dels nens de Pardinyes, els quals van lluitar força durant el partit. A pesar de la contundent derrota els nois locals van mostrar una millora vers el partit de la primera volta que els va enfrontar a Barris Nord.

En definitiva, una altra derrota dels jugadors lleidatans del barri. I creixent mica en mica.

24 FLOR DE VIMBODI PARDINYES:  Sellart (8), Vilaseca  (–), Tamames  (–), Teixido (–), Lopez (2), Tesan  (–), Zheng (6), Alandete  (1), Pelegrina  (–), Benitez (7).

74 FORÇA LLEIDA CE A: Carrera (13), Capdevila (–), Gil (15), Elvira (11), Codina (8), Jove (8), Solsona (8), Mata (2), Ferre  (9), Benitez (–).

El pròxim  partit es  el  dia 1 de Desembre de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Mollerussa.

MINI GROC

Partit disputat al pavelló Agnès Gregori entre el Practiques II Balafia i el Flor de Vimbodí Pardinyes.

El partit va estar molt emocionant fins al últim període on els locals van tirar de cor i és van emportar el partit amb un parcial de 15-3. La primera part semblava que el Flor de Vimbodí Pardinyes s’hauria d’endur el partit ja que estava jugant molt concentrat i tenia clar per on treure avantatja al Practiques II. Però la segona part  va ser  totalment diferent, els locals van sortir amb moltes ganes i poc a  poc es van anar menjant al rival. Semblava que els grocs i negres haguessin desaparegut del partit, ja que els vermells hi van posar moltes més ganes i és van endur la victòria totalment merescuda.

La setmana que ve visitem al segon classificat, on intentarà prendre’ns el lideratge.  Haurem d’aprendre dels errors comesos per que no es tornin a repetir.

78 PRACTIQUES II BALAFIA: Palau (3), Ibars (2), Solanilla (2), Sarrate (20), Domingo (4), Godia (4), Solanilla (-), Sanfeliu (1), Sarrate (29), Ibars (2), Palau (4).

59 FLOR DE VIMBODI PARDINYES  GROC: Inglada (-),Ariño (4), Sellart (4), Mauri (14), Garcia (3), Oró (-),Forcada (2),  Benavente (32).

El pròxim  partit es  el  dia 1 de Desembre de 2013 a partir de les 9:30 a la pista del Bellpuig.

CADET GROC

En el partit que enfrontava al primer i segon classificats del segon grup de la lliga cadet, entre el CB Pardinyes i el CB Bellpuig s’han pogut observar una primera meitat del partit amb dos equips mantenint una gran intensitat defensiva que mostraven greus carències ofensives traduïdes en forma de errors no forçats a l’hora de convertir punts fàcils des de prop de cistella i des de la línia de tir lliure. En la segona meitat el equip visitant, CB Bellpuig, s’ha mostrat molt mes efectiu de cara a cistella, mentre l’equip local seguia amb el mateix desencert ofensiu que a permès al rival aconseguir un gran nombre de cistelles de contraatac, a conseqüència de la gran quantitat de pilotes perdudes degut a la baixa concentració dels jugadors del CB Pardinyes.

Tot això s’ha traduït en el tercer quart on el CB Bellpuig a aconseguit un parcial de 6 a 25 que els a permès obtindré una victòria plàcida i assegurar-se la primera plaça.

39 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC:  Reulli, (10), Padilla (-),Lesan (9), Quintana (2), Fons (6), Herrandiz (3), Sellart (3), Morell (-), Larrull (-),Previtena (2), Jaimejuan (6)

63 STEREO MÒBIL C.B. BELLPUIG:  Minguell J. (2), Marcos (13), Guim  (-), Martí (15), Pons (8), Planes (2), Gilabert (5), Roig (5), Minguell E. (8), Eric Tonijuan (5) , Garulo(-).

MINI NEGRE

Aquest cap de setmana el mini negre del C.B.Pardinyes ha jugat contra el C.B.Mollerussa on els visitants s’han imposat per un clar 31 a 71. El mal inici de l’equip local ha fet que a la mitja part ja perdessin de 37 punts, anotant contraatacs molt fàcils l’equip de Mollerussa i perdent moltes pilotes en atac l’equip de Pardinyes. Al final un derrota de 40 punts que reflexa que els jugadors locals han treballat molt més a la segona part i demostra que han de seguir aquest camí de cara al següent partit.

31 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Romero (5), Sanfeliu (5), Bubé (-), Puigfel (8), Aguilà (2), Jordan (3), Escribano (-), Inglada (5), Sabaté (3), Ortiga (-)

71 C.B. MOLLERUSSA: Goma (8), Rojas (12), Diaz (11),  Cuesta (9), Roca (7), Dalmau (4), Cullere (9), Vicenç (9), Gaya (2)

El pròxim  partit es  el  dia 1 de Desembre de 2013 a partir de les 17:30 a la pista del Força Lleida.

JUNIOR NEGRE

El Flor de Vimbodi Pardinyes Negre va perdre a casa davant del Penya Fragatina per 26-65 però, amb una constant millora defensiva per part dels locals respecte els partits anteriors.

L’inici del partit va estar marcat  per la gran igualtat, provocat per les imprecisions en atac per part dels dos equips que feien que en el primer quart s’imposessin la defensa enfront l’atac. Els primers 10 minuts finalitzaven amb un marcador curt favorable a l’equip fragatí de 6-9. En el segon quart, el Flor de Vimbodi Pardinyes continuava bé amb defensa però, l’equip visitant de la mà d’Español (12 punts dels 19 del seu equip en el segon quart) anava incrementant la diferencia en el marcador poc a poc fins arribar al descans amb un marcador de 10-28.

A la represa, l’equip local millorava en atac respecte a la primera part però, 3 triples al tercer quart deixaven trencat el partit definitivament, encara que el Flor de Vimbodi Pardinyes va lluitar fins al final del partit. A pesar d’això, l’equip fragatí durant la segona part anava incrementant poc a poc la diferencia en el marcador fins als 39 punts del marcador final. El partit finalitzava amb un marcador de 26-65.

Els màxims anotadors del partit van ser: Español  amb 21 punts del Penya Fragatina  i Lesan amb 8 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

26 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (2), Rodriguez (-), Macarro (3), Dieye (2), Gonzalez (2), Morell (-), Lesan (8), Martinez (2), Charles (1), Reulli (2), Diallo (4)

65 PENYA FRAGATINA: Ortiga (3), Lazaro (10), Enrech (-), Moret (5), Casas (9), Millan (-), Miro (3), Español (21), Garcia (2), Frauca (9), Campillo (3)

El pròxim  partit es  el  dia 1 de Desembre de 2013 a partir de les 17:30 a la pista del Sedis Alfa Consult.