JORNADA 9 DE MARÇ DE 2012

MINI

Partit disputat el Pavelló de Maristes entre el Maristes Montserrat i el Flor de Vimbodí  Pardinyes. El partit va començar amb un Flor de Vimbodí Pardinyes més endollat que els locals, intentant córrer el contraatac per aconseguir cistelles fàcils i tenint una bona selecció de tir. Els visitants físicament superiors van dominar el partit en tot moment, i van aconseguir guanyar tots els períodes.  Ara cal seguir treballant fort durant tota la setmana i no relaxar-se.

35 MARISTES MONSERRAT: Cuellar (2), Paredes (-), Barroso (4), Pons (3), Pallas (-), Ricart (2), Plaza (4), Peralta (-), Sieiro (-), Delgado (11), Tamames (2), Culleres (7).

85 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Tesan (2), Ariño (10), Mauri (15), Perdices (8), Olasagasti (3), Alandete (20), Lopez (7), Pelegrina (13), Casals (8).

El pròxim  partit es  el  dia 17 de Març de 2013 a partir de les 12:30 al Pavello de Pardinyes contra Força Lleida 3.

JORNADA  10 DE MARÇ DE 2013

CADET GROC

El  FLOR DE VIMDODI PARDINYES  GROC va perdre a casa contra el líder del grup com és el Cappont  per 4 punts de diferència.

Durant el primer quart, la igualtat era tal que l’intercanvi de cistelles era constant durant els 8 primers minuts, però a partir d’aquí gràcies a un parcial de 0-7, feia que passats els primers 10 minuts el marcador indicava 15 a 20 a favor de l’equip visitant. A l’inici del 2n període l’igualtat en el marcador es mantenia durant els primers 5 minuts del quart, però a partir de llavors, l’equip visitant degut a una gran pressió aconseguia recuperar pilotes que li permetien anotar fácil, fins al punt de fer un parcial 5-12, que provocava que Cappont agafès la màxima renta fins aleshores de 8 punts, encara aixì, l’equip visitant s’aniria al descans solament guanyant per 5 punts de diferència(34-39). A la tornada dels vestidors, i tot per decidir, els jugadors del CB Pardinyes amb  intensitat defensiva i amb  concentració aconseguien ficar-se a 2 punts de diferencia respecte l’equip visitant, però ràpidament Cappont com a conseqüència d’un parcial de 2-10, es tornar a marxar del marcador fins a la màxima renta que va haver en el partit que va ser de 10 punts. Però, Flor de Vimbodi Pardinyes no es va rendir i va continuar lluitant i degut a una gran defensa i un gran atac sobre tot en l’aspecte del 1×1  li permetien fer un parcial de 9-0, que  ocasionava que acabessin en el tercer quart solament perden per 1 sol punt de diferencia (52-53), amb la qual cosa deixava el partit completament obert per al darrer període. Els últims 10 minuts, començaven amb l’igualtat que s’havia vist en quasi tot el partit, que feia que al minut 6 el marcador reflectís un empat a 66.  Però, els últims 3 minuts van estar marcats per varies coses, una d’elles va ser els tirs lliures on l’equip visitant va estar més encertat i desprès pels nervis dels dos equips que  propiciaven atacs massa ràpids i precipitats i també per les pèrdues de pilotes, sobretot per part del Flor de Vimbodi Pardinyes. Tenint en compte, aquests aspectes, l’equip visitant va estar millor i per tant, es va emportar la victòria finalment amb el marcador final de 67-71.

Els màxims anotadors del partit van ser: Gine  amb 21 del Flor de Vimbodi Pardinyes  Groc i  Lopez amb 14 del Cappont.

67 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Gallardo(-), Suranell(5), Rodríguez(2),Kora(11), Vilaseca(-), Mayoral(12), Martinez(-), Macarro(-), Lawson(-), Marias(12), Giné(21), Charles(4).

71 CAPPONT: Nadal (2), Sole  (12), Lara  (1), Torne  (4), Castillo (4), West  (7), Casals  (9), Sales (5), Lopez  (14), Blazquez  (13).

El pròxim  partit es  el  dia 16 de Març de 2013 a partir de les 11:30 a la pista del Penya Fragatina.

CADET NEGRE

El partit entre el Pifarré CB Bellpuig i el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre va començar amb varis contraatacs per part dels dos equips però que de cara a cistella estaven encertats els locals, ja que aprofitaven les segones opcions que els hi brindava l’equip visitant. Però després d’uns bons atacs del CB Pardinyes, l’equip local s’ha posat a defensar en zona, cosa que li ha costat molt atacar a l’equip de Pla i que ha produït molts i fàcils contraatacs del CB Bellpuig. El partit ha acabat amb la tònica de tot el partit, una bona defensa del CB Bellpuig i amb intermitents bons minuts del Flor de Vimbodí Pardinyes Negre, cosa que s’ha notat en el marcador final.

73 PIFARRÉ CB BELLPUIG:  Matas (2), Ticó (3), Pané (8), Salla (10), Lopez (10), Solé (14), Pascual (2), Colom(-), Capdevila (16), Miamajo (8)

22 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Nieto(-), Pedescoll(-), Reulli (5), Jaimejuan (1), Herrándiz (8), Pou(-), Vidal(-), Kinsella (4), Quintana (2), Dieye (2), Bardají(-)

El pròxim  partit es  el  dia 17 de Març de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Maristes.

PREMINI

Partit molt dur on els dos equips han imposat un ritme alt d’intensitat amb l’objectiu d’aconseguir la victòria. El bon inici dels locals ha marcat el marcador ja que han aconseguit un avantatge que després ja no ha perdut. Tot i així, un molt bon partit entre dos grans equips que van millorant a mesura que passen els partits.

55 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Masich (2), Puigfel (8), Romero (3), Quintana (2), Garcia (10), Dhiman (-),  Aguilà (8), Vilaseca (4), Sabate (8), Jordan (2), Lacambra (–), Inglada (8)

42 C.N. TÁRREGA : Bofarull (–), Tugues ( -), Genis (5), Medico (–),Verge (15), Armengol (5), Palomino (2), Juarez (7), Toure (8), Montero (-)

El pròxim  partit es  el  dia 24 de Març de 2013 a partir de les 10:00 a la pista del Alpicat.

INFANTIL

Partit molt igualat i on el Pardinyes va jugar una primera part dolenta però, que desprès del descans va saber aguantar el nivell la qual cosa ve fer que es poses altre cop al partit però, l’esforç va arribar tard i no va ser suficient com per que la victòria es quedes a casa.

59 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Enric (7), Guillem(4), David (2), Adria (5), Andreu (4 ), Nil (8), Jordi (9), Robert (6), Pol (6), Pere (6), Yasser (2)

62 NATURAL OPTICS BALAGUER: Bringue (20), Guell (-), Castillo (4), Sanchez (10), Jimenez (–), Rubies (11), Borras (5), Camara (2), Baro (–), Alcazar (10).

El pròxim  partit es  el  dia 7 d’Abril de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Cervera.

JUNIOR

L’equip visitant amb una plantilla molt curta, va plantejar una defensa zonal molt tancada que va provocar problemes ofensius al equip local, La Flor de Vimbodi Pardinyes.

L’equip local va fallar un gran nombre de cistelles fàcils de davall de l’aro.

L’equip local va sortir al tercer quart amb una gran defensa pressionant a tota la pista que els va permetre agafar un avantatge de 25 punts, que va saber aguantar fins al final del partit.

52 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Peinado (8), Gagic (11), Roca (6), Benitez (2), Puertolas, (3), Bustos (7), Calavia (–), Lacambra (12), Calzada (3), Reulli (-).

25 CB MOLLERUSSA A: Avellana (4), Fernandez (2), Lacasa(3), Salvador (2), Domingo (2), Pique (12)

El pròxim  partit es  el  dia 10 de Març de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Cappont.