JORNADA 28 DE NOVEMBRE DE 2015

PREMINI GROC

El PARDINYES LA FLOR VIMDODI CB PARDINYES GROC guanya a domicili contra el SEDIS KARTING EL PLA. Un partit poc competit, amb una diferència clara de ritme de joc i de potencial físic.

Des del inici del partit l’equip visitant es capaç de controlar el partit, fent un joc vertical i molt ràpid. A pista es veu un equip harmònic, amb les idees clares de joc i amb un nivell superior envers el rival. A mitjans del quart període,  LA FLOR DE VIMBODÍ CB PARDINYES GROC assoleix una diferència superior als 50 punts. Tot i així, l’equip local no s’arronsa i intenta fer el seu joc al llarg del partit, fins al punt d’estar apunt de guanyar l’últim període del matx.

PreMini Groc

14 SEDIS KARTING EL PLA:  Amores (-), Guiu (-), Perearnau (-), Obiols(-), Alves (9), Mora (1), Pego(-), Garcia (2), Gallego (2).

64 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Espax (6), Oró (11), Lòpez (6), Aguilà (6), Nadal (2), Mauri (-), Ibars (18), Santiago (18), Cubero (15), Moreno (2), Andueza (12).

El pròxim partit es el dia 19 de Desembre de 2015 a partir de les 9:30 a la pista del Cervera.

MINI NEGRE

El partit corresponent a la jornada 9 del campionat territorial mini masculi del grup 3, enfrontava al C.B. Cervera i al C.B. Pardinyes, en el duel dels dos primers classificats del grup.

Com era d’ esperar, va ser un partit molt igualat amb alternances al marcador, no hi havia un domindor clar en cap període. La primera meitat va acabar amb el marcador favorable als visitants, gràcies a un 4rt període molt bo. En la represa, els nens locals van aconseguir guanyar els dos següents períodes i ficar-se amb avantatge, però en els dos últims, els lleidatans van poder remontar i endur-se la victòria per quatre punts de diferència, 44 – 48.

44 CB CERVERA MOBEL LINEA: Vila(2), Bargues(2), Cañal (5), Castells (10), Bardeli (2), Saeed(-), Castaño(10), Gall (-), Naveed(8), Albareda(5).

48 FLOR DE VIMBODÍ  PARDINYES NEGRE: Tersa (2), Capell (20), Dieye (6), Aguila (2), Dominguez (9), Jordan (-), Hu (3), Ibars (2), Anglada (4).

El pròxim partit es el dia 13 de Desembre de 2015 a partir de les 12:00 al Pavelló Pardinyes contra Força Lleida Taronja.

JORNADA 29 DE NOVEMBRE DE 2015

ESCOLA

Tercera trobada a Tàrrega, on s’ha vist reflectit la manca del bot i habituar-se a tenir de botar tota l’estona la pilota sense fer passes. Bona actitud dels jugadors sense rendir-se mai a l’opció de ficar cistella. Millorem en defensa i en l’adaptació de les normes de l’esport.

Diumenge el matí LA FLOR DE VIMBODI CB PARDINYES GROC ha disputat la tercera trobada de basquetbol a la ciutat de Tàrrega. L’equip s’ha presentat amb cinc jugadors per a jugar el primer partit, els nois han tingut molts minuts de joc i els hi ha anat molt bé per a posar en pràctica el treballat al llarg de la setmana en els entrenaments. Pel que fa al segon partit, l’equip ha contat amb dos reforços més, fet que ha permès fer rotacions i sortir a pista amb les cames més fresques !!! Un bon matí de bàsquet.

PreMini Groc Trobada1          PreMini Groc Trobada

MINI GROC

Partit molt igualat el que s’ha viscut avui diumenge 29 de novembre del 2015 al Pavelló Agnès Gregori de Lleida. L’equip  local amb només 8 jugadors li esperava un partit complicat. Els jugadors de Pardinyes han sortit amb una bona intensitat però la falta d’encert i alguns errors defensius han permès al Sedis anar per davant a la mitja part (18- 24).  A la represa a tornat l’encert per al nostre mini groc fet que ha induït a un molt bon inici fent un parcial de  (22- 5)  al 5e quart, això a permès al Pardinyes capgirar el marcador. Els 3 següents períodes han estat molt renyits,  per finalment acabar amb el marcador final de (68- 62) a favor del mini groc de Pardinyes.

68 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sabate (21), Vilaseca (16), Inglada (12), Hidalgo (7), Esteve (-), Sanfeliu (10), Badia (2), Suarez (-)

62 SEDIS QUIOSC BAR EL PASSEIG: Amo (2), Baque (4), Andujar (6), Escales (8), Vilalta (-), Casal (21), Companys (10), Gascon (-), Luque (9), Foix (2).

El pròxim partit es el dia 13 de Desembre de 2015 a partir de les 9:30 a la pista del Tàrrega04.

INFANTIL  NEGRE

Ha estat un partit molt igualat, on els nens de Pardinyes han incrementat el ritme i han lluitat per cada pilota, i on el comportament ha estat ideal entre ells, fins arribar al 7è període on les forces dels nens ja han arribat a la seva reserva. Felicitar l’equip i a seguir treballant!

84 TALLERS BIOSCA CAPPONT:  Hernandez,V (19); Blazquez,O (16); Perna,R (5); Guiu,M (5); Gallego,A (2); Vidal,R (12);  Gonzalez,A (4); Fite,B (2); Paredes,A (12); Cases,S (-);  Boneu,A (2)

33 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Marco, A(3),Escribano,N(6),Ariño,O(-), Romero,J(12), Masich,J (4), Bube,N (1), Portoles ,M(-),Djurca,S(4)

El pròxim partit es el dia 13 de Desembre de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes contra Bellpuig.

INFANTIL  GROC

Partit molt favorable a l’equip infantil groc de Pardinyes contra el segon classificat Sedis Nagrup. El primer quart va ser per l’equip de la Seu d’Urgell amb un parcial de 8 a 9, a partir del segon quart l’equip local es va imposar amb contraatacs ràpids recuperant moltes pilotes en la pressió a tota la pista. Al final del quart temps es va tancar marcador 67 a 17. L’equip visitant va notar molt la baixa del Bernat Sabrià.

67 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (5), Ariño (18), Benavente (11), Sarrate, D. (10),  Oró (-), Mauri (4),  Sarrate, P. (3), Ibars (6), Varela (6), Sellart (4).

17 SEDIS NAGRUP: Rey (2), Paredes (2), Serrato (6), Balsells (3), Blanco (4), Martín (-),Calvet (-),Flores (-),Angas (-), Gandara (-).

El pròxim partit es el dia 13 de Desembre de 2015 a partir de les 11:00 a la pista del Tàrrega03 (Pre).

CADET  GROC

Derrota dolorosa ante La Seu. Más allá del marcador, de la superioridad evidente del equipo visitante, es claramente un paso hacia atrás del equipo ya que no tuvimos intensidad, no tuvimos capacidad de esfuerzo, de sacrificio en ningún momento del encuentro. Debemos cambiar la ACTITUD todos para que el buen trabajo que hacemos en el día a día se traduzca también en los partidos. Toca seguir trabajando, y lo haremos más fuerte para superar este mal día.

13 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sellart O. (-), Perdices (-), Zheng (-), Sarrate D. (-), Ferre (5), Capdevila (-),Benitez R. (-), Sarrate P. (2), Ibars (-), Sellart A. (-), Solsona (3), Rodriguez (3).

63 SEDIS CONSTRUCCIONS BAIXENCH: Paredes (-), Serrato (6), Caballero (7), Subira (8), Roque (14), Justo (8), Villarrubla (9), Juanmarti (2), Teruel (9), Fernandez (-).

El pròxim partit es el dia 12 de Desembre de 2015 a partir de les 16:00 a la pista del Binefar.

CADET NEGRE

Partit sense història ja que va haver un total desequilibri físic i de nivell entre ambdòs equips.  L’equip no va mostrar la seva millor cara, i en aquest partit es van veure massa inferiors i superats pel rival. Només amb el marcador ja tancat i a les darreries del partit algun jugador va mostrar una mica de to, però del tot insuficient per acabar amb una bona sensació d’equip.

57 CB CERVERA MOBEL LINEA NEGRE: Subies (10), Cases (10), Bardeli (8), Cerro (4), Piqué (2), Costa (6), Sterea (8), Estrada (2), Beleta (7).

7 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Vilaseca(-), Pelegrina(-), Tesan(-), Teixidó(-), López(-), Tamames(2), Balcells(-), Cuéllar(2), Alandete(1), Plaza(2), Barta(-), Quiroga(-).

JUNIOR NEGRE

Derrota del Junior Negre a la pista del CB Cappont per 76 a 49, en un partit marcat per un dolent segon quart per part dels locals. En els primers 17 minuts de partit, es va veure una constant igualtat entre els dos equips i amb petites diferències entre ambos en el marcador. Però, en els instants finals, un parcial de 12 a 1 favorable als locals va provocar que el Flor de Vimbodí Pardinyes arribes al descans perdent per 15 punts (38 a 23). A la represa, va continuar la dinàmica dels darrers minuts del segon quart, on els visitants tenien problemes en atac i alhora en defensa els faltava ser molt més intensos. En canvi, els locals, amb millor intensitat defensiva, anaven incrementant la diferència fins a acabar el partit guanyant per 27 punts (76 a 49).

76 TBL CAPPONT:  Rauret (5), Vila (4), Torres (2), Dominguez (2), Vivo (14), Guiu (-), Gisbert (10), Sole (11), Gallego (-),Puig (21), Dago (7), Perez (-).

49 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (9), Roca (5), Lawson (3), Aguilera (6), Guallar (4), Previtera (7), Figuerola (-), Garcia (2), Martin (6), Fons (2), Bernaus (4), Jofre (1).

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Flor Vimbodí Pardinyes Groc, i el Sedis Alfa Consult, amb el resultat final de 40 a 50 favorable a  l’equip visitant.

El partit es va iniciar amb els 2 equips molt ficats en defensa, amb molta intensitat, i amb un bàsquet molt ràpid. Els visitants van agafar distància al marcador, cosa que els de Pardinyes van respondre i van tornar a igualar el partit. A l’últim període, els visitants, van estar més encertats  que els locals, i es van emportar la victòria capa La Seu.

40 FLOR VIMBODI  PARDINYES GROC: Suranell (-), Solsona(-), Sanchez (3), Lesan (8), Herrandiz (6), Balde (7), Reulli (9), Kinsella (1), Jaimejuan (-), Quintana (-), Diallo (6).

50 SEDIS ALFA CONSULT: Garreta(-), Montane (-), Gravet (9), Ribera (8), Lara(17), De Ahumada (-), Escalas (4), Santlimens (6), Moline (-),Comes (6).