JORNADA 21 DE MARÇ DE 2015

PREMINI  NEGRE

Partit marcat per una falta d’actitud defensiva dels jugadors de l’equip local per impedir les cistelles dels adversaris, que en moltes situacions han pogut anotar fàcilment sense oposició o amb superioritat ofensiva. Aquesta manca de motivació també s’ha vist reflectida en la lluita per al rebots, aspecte que ja treballem als entrenaments. Val a dir que al llarg del partit s’han observat les millores ofensives individuals, tot i que no amb equip.

És molt important assistir al màxim d’entrenaments possibles per millorar setmana rere setmana, així com també als partits i les trobades.

29 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE:Espax, D.(2);Oró, J.(3);López, R.(4);  Águila, M. (-); Nadal, K. (2);Mauri, F. (7); Ibars, M. (3); Santiago, D. (2);Cubero, K. (6); Moreno, C. (-);

79 FREDERIC GODÀS 06: Martínez, A. (8); Sarrate, P. (5); Touré, A. (4); Agustí, M. (2); Miranda, A. (8); Álvarez, M. (4); Alonso, A. (6); Brick, N. (22), Naves, M. (13); Huguet, O. (2), Amo, D. (4)

El pròxim partit es el dia 11 d’Abril  de 2015 a partir de les 11:00  a la pista del Sedis.

PREMINI  GROC

El pròxim partit es el dia 12 d’Abril de 2015 a partir de les 9:30 al Pavelló Pardinyes  contra Maristes.

INFANTIL  NEGRE

Molt bon partit al pavelló de Pardinyes entre el preinfantil i el SESE de Barcelona, on s’han decantat per l’equip local per 5 punts de diferència a la pròrroga. El partit que ha estat molt igualat en tots els quarts s’ha decidit en els minuts extra gràcies a l’encert des de la línia de 6,25 dels jugadors del Pardinyes. El nivell defensiu aquesta setmana ha estat millor que les anteriors i això ha comportat que poguessin córrer més fàcilment al contraatac; tot i  així, hi hagut molts errors en les finalitzacions quan anaven amb superioritat numèrica als contraatacs. Ara toca descansar aquesta setmana santa per carregar piles per enfrontar el final de temporada amb les millors condicions. Felicitar a l’equip per l’esforç del dissabte passat i a seguir entrenant dur.

63 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Garcia (13), Ariño (-), Benavente(9), Sarrate D. (8), Oró (2), Mauri (7), Sarrate P. (10), Ibars (4), Varela (4), Sellart (6).

58 SESE:  Del Rio (2), Casado (4), Catedra (6),Costa (7), Cande (6), Peralta (7), Jimenez (-), Romero (-), Arevalo (10), Ropero (3), Ferrando (6), Castan (7).

El pròxim partit es el dia 11 d’Abril  de 2015 a partir de les 12:30  a la pista del Grup Barna A.

MINI GROC

Partit disputat entre el Mini Groc del Pardinyes i el  BBA 2003, que a acabat 41 a 79 per als visitant. El partit va començar amb els visitants molt ficats al partit, amb una gran pressió defensiva que als locals els i va costar als primers períodes, i un gran encert ofensiu. Al quart període els de Pardinyes van pujar la seva intensitat, tan defensiva com ofensiva i van donar una gran imatge als darrers períodes. Tot i la gran imatge dels locals, els de Castelldefels es van emportar la victòria.

41 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Sabate, M.(-),  Quintana, G.(3), Escribano, N.(1), Gasrcia,  A.(28), Romero, J.(2), Jordan, M.(-), Lacambra, K. (-), Ortiga, J.(2),Masich,  J.(-), Bube, N.(2), Sanfeliu, J.(3).

79 BBA 2003: Almarcha, O.(7),  Herms, S.(13), Hernandez, G.(9), Morato, J.(25),  Rodriguez,  A.(-),  Velez, P.(6), Bernardi, N. (5), Crespo, A.(5) , Borniglel, E. (1), Sena, F.(4).

El pròxim partit es el dia 11 d’Abril  de 2015 a partir de les 10:30  a la pista del Martorell Blau.

JUNIOR  NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha perdut a la pista del CN Tàrrega per 54-40, en el 9è partit de la segona fase,  que ha estat marcat pel dolent darrer quart realitzat pels visitants.

El partit començava amb un joc ràpid i amb precipitacions per part dels dos equips però, que ràpidament els locals agafaven  la iniciativa al capdavant en el marcador però, amb diferències entre els 3-5 punts. Per aquest motiu, el CB Pardinyes arribava al descans amb 5 punts de diferència en contra (31-26). A la tornada dels vestidors, la diferència en el marcador s’ha mantingut pràcticament entre els 2-5 punts entre els dos equips, encara que l’equip visitant ha arribat a empatar el partit a 31 en l’inici del tercer quart. A falta de 8 minuts, el Flor de Vimbodí perdia de 3 punts solament però, en els minuts finals, a causa de la defensa zonal i al poc encert a cistella, rebia un parcial en contra de 13-2 i que ampliava la diferència fins als 14 punts finals. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 54-40 a la pista del CN Tàrrega.

54 CN TARREGA: Boix (8), Trepat(2), Garcia(4), Garriga(8), Sims(12), Raya(-), Farreny (17), Ros (-), Bautista (3).

40 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (9), Gallardo (-),Rodriguez (-), Gine (5), Kora (5) Balde (4), Bardaji (-), Reulli (3), Vilaseca (-),Herrandiz (5), Pedescoll (-),Quintana  (9).

Els màxims anotadors del partit van ser:  Diallo i Quintana amb 9 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Farreny amb 17 punts del CN Tàrrega.

El pròxim partit es el dia 28 de Març de 2015 a partir de les 12:30 al Pavelló Pardinyes  contra Balaguer.

JUNIOR GROC

Secà renovat el que s’interposava entre els de Pardinyes i el seu objectiu de progressió en aquesta segona fase de la lliga. Amb uns últims resultats molt representatius per part dels visitants, els grocs sabien que el partit no seria tan fàcil com el de la primera volta. El primer parcial evidenciava la seva gran millora, imposant-se al minut 4 per 2-12, amb uns locals que encara tantejaven als de negre, buscant els seus nous punts febles. Va ser abans d’acabar el primer quart en que els de Pardinyes van obrir escletxa gràcies a un clar parcial de 21-5, demostrant que els seus rivals no eren els únics que havien progressat. El segon i tercer quart estar molt igualats, guiats per una nova pèssima actuació del col·legiat, com sempre perdut des del minut 1 i donant pals de cec. No va ser fins l’últim quart, en que els locals van acabar de trencar el partit, gràcies a la seva clara superioritat ofensiva i defensiva. Molt dur partit imposat pels visitants, però una treballada victòria per part dels grocs, que es van saber sobreposar al acaparador encert dels de negre, per acabar donant un pas més cap a la primera plaça de la competició.

79 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Suranell, S (17), Benavente, O (15), Cano, A (10), Campanera, J (1),  Sanchez, F (7), Mayoral, A (8), Marias, G (9), Martinez, A (6), Charles, D (2), Dieye, M (4), Jaimejuan, A (-)

63 CB SECÀ DE SANT PERE: Pellicer, J (1), Roque, P (13),Soler,E (–),Capell, J (9), Barrios, M (7), Perez, A (8), Guiral, C (-), Roca, J (6), Gine, O (-),  Marin,A (19).

El pròxim partit es el dia 28 de Març  de 2015 a partir de les 12:30  a la pista del Torrefarrera.

CADET

LA FLOR VIMDODI PARDINYES guanya amb claredat al CB SECÀ DE SANT PERE.

El CB Pardinyes va començar molt intens i gràcies al bon encert i les ràpides transicions ofensives va aconseguir un parcial de 2 a 18. Tot i el gran inici dels visitants, els jugadors del CB Secà van treballar de valent per acabar el primer període 11 a 22. En el segon període, els locals van mostrar-se molt sòlids i a base de treball van aconseguir reduir el desavantatge i anar al vestidor 7 punts per sota. A la tornada dels vestidors, els jugadors del CB Pardinyes conscients del mal 2n període,  es van posar les piles, i mitjançant una gran esforç col·lectiu van col·lapsar el joc ofensiu del rival i de mica en mica es van anar decantant la balança fins arribar a resultat final de 39 a 77..

Els màxims anotadors del partit van ser:  Larrull amb 19 punts  de La Flor de Vimbodi Pardinyes i Roca  amb 18 punts del  CB Secà de Sant Pere.

39 CB SECÀ SANT PERE:  Pellicer (4), Pasaman (-), Roca (18), Perez (-), Barrabes (-), Ianè (-), Tribo (5), Aguilera (12), Sastre (-).

77 FLOR VIMDODI PARDINYES: Sellart (14), Benitez A.(-), Zheng (12), Previtera (6), Figuerola(3), Capdevila (-),  Morell (1), Benitez R (2), Larrull (19), Padilla (7), Bernaus (13).

El pròxim partit es el dia 12 d’Abril de 2015 a partir de les 11:00 al Pavelló Pardinyes  contra BC Morabanc Andorra B.