JORNADA 12 DE MARÇ DE 2016

MINI NEGRE

El partit corresponent a la jornada vuit del campionat territorial mini masculi del grup 6, enfrontava en el partit de tornada al C.N.Tàrrega contra el C.B.Pardinyes.

Els primers períodes del partit van estar molt igualats amb diferències mínimes al marcador. A la mitja part, la diferència era de quatre punts a favor dels lleidatans.

En començar la segona meitat, en el cinquè període, els nens del C.B.Pardinyes van jugar el millor quart del partit, defensant amb molta intensitat i aprofitant els contraatacs. Va ser gràcies això que van agafar 15 punts més de renda al marcador. Tot i això, els locals, no es van rendir mai i apretant, van aconseguir reduir diferències i van ficar en problemes als visitants.

Finalment, el resutat del partit va ser de 62 a 68 a favor dels nens del Flor de Vimbodí Pardinyes.

62 CN TARREGA BLAU: Ribera (16), Berengue (-), Guasch (7), Gonzalez (1), Angeles (16) , Prats (14), Sarri (-), Cullere (1), Fito (7).

68 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Tersa (10), Capell (16), Dieye (10), Aguila (14), Dominguez (10), Jordan (2), Hu (4), Daruich (-),Anglada (2).

El pròxim partit es el dia 3 d’Abril de 2016 a partir de les 11:30 al Pavelló de Pardinyes contra Andorra «B».

JORNADA 13 DE MARÇ DE 2016

ESCOLA

Vuitena trobada d’escoles a Agramunt, trobada magnífica dels nens de l’escola on la falta de canvis no va ser un obstacle per anar de menys a més, amb una evolució espectacular, jugant sense bot, augmentant la visió de joc i la picardia d’agafar la pilota. Encara queda molta feina per davant i de ben segur progressaran, pas a pas.

INFANTIL NEGRE

Partit  en el què  el CB Pardinyes  va començar molt espès  i on va anar per darrera al marcador,  durant el primer període. Desprès d’això, el groc i negres es van posar les piles en defensa , aconseguint unes bones defenses i contraatacs que van permetre  donar la volta al marcador. Amb tot això, va estar acompanyat per una actitud exemplar de la banqueta i de tot l’equip,  que cada dia s’ajuden més entre ells.

48 CB BORGES-GARRIGUES: Segarra,R (1); Sanchez, I (2); Boldu, J (-); Llado, G (13); Zamora, E (5); Quintana, P (2); Sueletu, S (8); Hernandez, E (-), Zamora, U (18)

69 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Vilaseca A. (10), Inglada,G(10), Escribano, N (1), Romero,J (12), Jordan,M (4), Marco, A(-),Bubé,N(9), Portoles, M (-),Diarra,S(4), Masich,J (8), Sanfeliu,J(9), Vargas, A (2).

INFANTIL GROC

Primera jornada de la segona volta contra el líder, el F.C.Barcelona. Partit on es va demostrar que el Barça és un equip molt superior al conjunt lleidatà, però la imatge que va donar el conjunt groc i negre va ser molt millor que la de la primera volta. El poc encert de cara a cistella del Pardinyes va fer que els jugadors del Barça poguessin córrer ràpid en contraatacs i anotessin fàcilment. El millor per part del Pardinyes va ser la intensitat que van tenir durant tot el partit tot i tenir el marcador tancat ja que això ens ajudarà a competir en els següents encontres.

11 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (1), Ariño (-), Benavente (2), Sarrate, D.(3), Oró (-), Mauri (-), Sarrate, P. (-), Ibars (3), Varela (2), Sellart (-).

62 F.C.BARCELONA LASSA “A”: Benavent (3), Mulio (7), Varela (2), Blanco (13), Haro (7), Alarcon (8), Poveda (2), Lucas (8), Soldevila (9), Roig (3)

El pròxim partit es el dia 19 de Març de 2016 a partir de les 11:00 a la pista del Morell.

CADET GROC

Partit plàcid, dominat amb claredat davant un rival inferior malgrat les nombroses baixes que teníem. Ens van ajudar molt els infantils negre i l’equip va jugar amb certa agressivitat i intensitat. Vam defensar a tota la pista, recuperem moltes pilotes i vam fer bones seleccions de tir davant la seva defensa zonal. A seguir treballant!!!

33 CB BORGES GARRIGUES: Llado (4), Minguella (3), Roca (-), Zamora (4), Cullere (14), Berent (6), Sufler (2).

70 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC:  Capdevila (16), Romero (9), Benitez R. (8), Masich (-), Bube (-),Solsona (21), Rodriguez (9), Perdices (7).

El pròxim partit es el dia 20 de Març de 2016 a partir de les 11:15 al Pavelló de Pardinyes contra Cervera Verd.

JUNIOR GROC

Partit disputat entre TBL Cappont  i el Junior groc del C.B.Pardinyes, amb victòria local, per 64 a 62. El matx va començar molta igualat entre els dos equips, portant-ne  sempre la iniciativa els de Cappont. El partit va arribar al descans amb empat (29-29), amb uns locals molt endollats al partit,  i uns visitants molt apàtics.

A la represa els de Cappont  van estar molt encertats de cara a cistella, davant la tova defensa dels de Pardinyes, que van permetre moltes segones oportunitats per no tancar el rebot defensiu. A l’inici del últim període, els locals portaven una  avantatja de 12 punts. Els visitants van aconseguir remuntar i escurçar diferencies al marcador, cosa que va ser insuficient, i el premi de la victòria se’l van emportar el TBL Cappont merescudament (64-62).

64 TBL CAPPONT:  Vila (2), Garcia (2), Torres (3), Dominguez (7), Vivo (15), Guiu (11), Gisbert (5), Arbiol (2), Gallego (6), Puig (8), Dago (3).

62 FLOR VIMBODÍ  PARDINYES GROC: Suranell (14), Sanchez (9), Lesan (8), Herrandiz (13), Reulli (5), Pedescoll (-), Kinsella (3), Jaimejuan (2), Quintana (8).

El pròxim partit es el dia 20 de Març de 2016 a partir de les 12:45 al Pavelló de Pardinyes contra Balaguer.

JUNIOR NEGRE

Derrota amb polémica del Junior Negre a la pista del Borges, en la vuitena jornada de la segona fase, per 72 a 71. En els primers 20 minuts de partit, es va veure un matx molt igualat i on els dos equips van jugar de tu a tu, utilitzant cada equip els seus millors mecanismes defensius i ofensius. Tot i això, el CB Pardinyes va arribar al descans perdent per solament 1 punt (30 a 29). A la represa, els locals van sortir més intensos que els jugadors groc i negres, els quals van tenir problemes ofensius en el tercer quart. El Flor Vimbodí Pardinyes,  finalitzava el període amb una diferència en contra de 9 punts (55 a 46).  Al darrer quart, els visitants van sortir més concentrats defensivament i van aconseguir capgirar el marcador a falta de pocs minuts per finalitzar el partit. En els darrers segons, es va arribar a un marcador favorable pels visitants, però els locals van empatar el partit sobre la botzina a 71, tal i com reflectia al marcador visual. Quan els dos equips estaven preparats per disputar la pròrroga, l’àrbitre, un cop revisada l’acta, comunicava als dos equips que hi havia un error, el qual venia del tercer quart i que no es va corregir a temps, i que la victòria era per l’equip local amb el marcador de 72 a 71. Malgrat això, cal felicitar als jugadors groc i negres pel bon partit realitzat i la bona actitud desplegada durant els 40 minuts de partit.

72 CB BORGES GARRIGUES:  Ribelles (2),Lopez (3), Barrau (5), Folguera (8), Boldu (3), Prats (20), Prats (15), Farran  (13), Yeste (3), Molgo(-).

71 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (13), Roca (-), Lawson (8),Aguilera (4), Guallar (9), Previtera (-), Figuerola (-), Morell (5), Martin (9), Fons (1), Bernaus (18), Jofre (4).

El pròxim partit es el dia 9 d’Abril de 2016 a partir de les 18:00 a la pista del Torrefarrera.

CADET NEGRE

Partit igualat i emocionant que al final es va endur el Cadet Negre del Pardinyes, que va sumar la seva sisena victòria de la temporada. El matx va estar marcat pel desencert dels dos equips com demostra el curt tampteig del marcador. Va ser el Pardinyes en una primera part molt discreta, el que més va acusar la falta d’encert de cara a cistella, anotant només 7 punts en els primers dos quarts. El Fraga no aprofitava la situació i només se’n anava amb 7 punts d’avantatge al descans (7-14). Al tercer quart, el Pardinyes va remuntar i liderar el marcador en un periode on els locals ja donaven la seva millor versió (16-4). Al darrer quart el Pardinyes va ficar la màxima diferència al marcador (25-18, min 32); però el partit no estava encara decidit, i mica en mica el Fraga es va acostar perillosament al marcador en els darrers minuts. El Pardinyes va saber aguantar la situació i endur-se una meritòria victória per 30-27.

30 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Robert Vilaseca (-); Alex Pelegrina (2); Eduard Teixidó (-); Joel López (-); Joan Tamames (19); Héctor Balcells (-); Adrià Alandete (4); Guillem Barta(-); Aleix Quiroga (5).

27 PEÑA FRAGATINA: Verdiell (4); Andreu (2); Jordanov (-);  Drago (4); Moya(-); Portolés (7); Barbe (4); Fargues (6).

El pròxim partit es el dia 3 d’Abril de 2016 a partir de les 16:00 al Pavelló de Pardinyes contra Vallfogona.

MINI GROC

Partit molt complet dels jugadors del CB  Pardinyes amb una molta intensitat i concentració defensiva que ha permès recuperar moltes pilotes i guanyar pràcticament tots els parcials amb contundència,  arribant a la mitja part amb el marcador de 66- 8. Al la represa, però ,el possible excés de relaxació a provocat un parcial molt dolent de 7 a 21 a favor de Cervera però que ens ha servit per despertar i permetre que els tres següents quarts l’equip tornés a ficar-se les piles acabant el matx amb el resultat de 115- 42 (tancant el marcador a 92- 42). Felicitat l’equip per la intensitat i la concentració als partits i la millora a nivell col·lectiu del seu joc. Només queda seguit treballant per les 6 jornades que ens queden per endavant.

92 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC:  Dhiman (6), Sabate (30), Vilaseca (23), Inglada (16), Hidalgo (8), Sanfeliu (12), Badia (3), Suarez (8)

42 CB CERVERA MOBEL LINEA:  Cañal (11), Bardeli (2), Castells (4), Borgues (7), Saeed (-), Castaño (-), Gall (-), Naveed (11), Albareda (7)

El pròxim partit es el dia 2 d’Abril de 2016 a partir de les 10:15 a la pista del Bellvis.