JORNADA 17 DE NOVEMBRE DE 2012

 CADET NEGRE

L’equip Oriol Pla buscara la seva primera victoria de la temporada davant un rival dur i dificil com es el Bellvis, el qual es un equip molt intens i molt efectiu amb atac que sap aprofitar molt bé els errors dels rivals. Els nostres hauran de fer un partit molt complet i sobretot estar molt concentrats en defensa i simplement amb atac soltar-se una mica i començar a jugar tal i com ells saben. Resultat a l’anada: 24-75, favorable al Bellvis.

El partit es disputa dia 17 de Novembre de 2012 a partir de les 12:00 a la pista  del Bellvis.

 JUNIOR

L’equip d’Oriol Castillon aquesta setmana té el segon partit consecutiu davant un rival directe i més concretament el líder del grup, en grup molt igualtat en tema de qualitat exceptuant el cuer del grup. A partir d’aquí qualsevol dubte o errada o mal partit t’ocasiona una derrota degut a l’igualtat del grup. Per tant, aquesta setmana hauràn de fer un partit molt concentrat , molt forts amb defensa i amb atac aprofita els seus avantatges i rapidesa del contraatac nostre. Per part, del Balaguer dir que es un equip molt dur i liderat pel jugador Sampietro i per Sanchez amb atac juguen un joc molt directe i búnic de veure. En definitiva, partit dur i que s’haurà de suar de valent si els nostres es volen emportar la victoria. Resultat d’anada: 55-75 favorable als balaguerins.

 El partit es disputa dia 17 de Novembre de 2012 a partir de les 12:30 a la pista  del Balaguer.

 

JORNADA  18 DE NOVEMBRE DE 2012

PREMINI

L’equip de Pau Lopez juga aquesta setmana en un partit avançat de la tercera jornada davant l’altre equip invicte del grup com es el Cervera. Els nostres arriben despres de guanyar còmodament al Sedis , però això no implica que els nostres setmana a setmana milloren cada vegada més i per tant, cada setmana jugaran millor, per tant, aquesta setmana tornarem a disfrutar amb els nens/es de Pau Lopez. En definitiva, partit igualat i sobretot  segur que es veura bon joc per part dels dos equips, encara que esperem que la victoria vingui capa Pardinyes.

El partit es disputa dia 18 de Novembre de 2012 a partir de les 09:30 a la pista  del Cervera.

CatalanEnglishSpanish