JORNADA 16 DE NOVEMBRE DE 2013

JUNIOR GROC

El  FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC perd fora de casa el segon partit davant el CB MOLLERUSSA per un ajustat marcador de 65-57. En el primer quart, la igualtat entre els dos equips era  tal  que cap equip aconseguia imposar el seu estil de joc. En el darrer minut del primer període el bon encert ofensiu dels locals els van permetre obrir una escletxa de 7 punts. En el  segon quart, els dos equips van realitzar bones accions ofensives aconseguint cadascun d’ells 18 punts. Al descans el marcador reflectia 33-26. A la tornada dels vestidors, la tònica i la igualtat en el marcador va perdurar al llarg del 20 minuts restants, la qual la renda inicial aconseguida pel CB Mollerussa va ser decisiva tots i els intens dels jugadors del CB Pardinyes per capgirar el marcador. Els màxims anotadors del partit van ser: Peinado amb 16 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Rodríguez amb 22 punts del CB Mollerussa.

65 CB MOLLERUSSA:  Ennachaf (2), Altisent (2), Pont (-), Lacruz (4), Salvador (11), Argelich (6), Domingo (10), Fernández (-), Rodríguez (22), Belic (8).

57 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Kora (7), Suranell (10), Vilaseca (-), Porta (2), Salem (2), Gevorgyan (12), Mayoral(-), Calzada (-), Marias(3), Giné(5), Peinado(16).

El pròxim  partit es  el  dia 23 de Novembre  de 2013 a partir de les 16:00 a  la pista del Tarrega.

MINI NEGRE

La poca defensa de l’equip de Pardinyes ha fet que l’Andorra tingui un partit plàcid. Tot i així , hi hagut quarts on els locals han plantat cara al bon joc d’Andorra, així que el mini negre de Pardinyes s’ha de quedar amb aquests quarts de bon joc per seguir el camí al treball i del sacrifici, aprendre dels errors per no cometre’ls més i seguir progressant a base d’actitud. Felicitar al River Andorra pel partit i a pensar en el següent partit contra el Mollerussa.

49 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Bubé (-), Romero (6), Sanfeliu (2), Puigfel (3), Aguilà (14), Jordan (4), Escribano (-),  Inglada, (9), Sabaté (5), Masich (4), Ortiga (2)

85 B.C.RIVER ANDORRA: Almacellas (8), Tarruell (13), Solanes (2),  Betrian (7), Macias (17), Garcia (2), Blanch (6), Vergeas (8),  Obiols (13), Cruz (3), Frases (6)

El pròxim  partit es  el  dia 24 de Novembre de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Mollerussa.

MINI GROC

Partit disputat entre el Flor de Vimbodí Pardinyes Groc i el Binefar al pavelló Agnès Gregori de Lleida. La victòria va caure a favor dels locals per una diferencia de 50 punts. Els locals mes alts i amb mes basquet ofensiu van fer valer el seu poder per endur-se la victoria. Tot i això molt mal partit dels nostres on van mostrar una imatge lamentable en el esforç col·lectiu. I van decidir pensar solament en atacar i en defensar el mínim i així va anar que casi s’emporten un ensurt en algun període. Queda molt treball per fer, començant per ser humils i posar-se el mono de treball i d’esforç.

97 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Inglada (-), Casals (20), Ariño (14), Sellart (8), Mauri (15), Garcia (22), Oro (4), Forcada (-), Benavente (36)

47 C.B BINEFAR: Haos (7), Pedro (10), Senach (2), Ibarz (4), Padilla (5), Ibarz 5), Ibarz (-), Perez (10), Lanana (4)

El pròxim  partit es  el  dia 24 de Novembre de 2013 a partir de les 10:30 a la pista del Balafia.

INFANTIL

L’Infantil de CB Pardinyes va caure per 43 punts davant del Sedis Mavisa. L’equip local va marxar en el marcador molt aviat, però aquesta vegada els nens de la plana de Lleida no es van rendir i van continuar lluitant encara que l’altre equip tingués mes calitat. A partir del tercer periode l’equip visitant va tornar a esfonsar-se davant el talent i la superioritat física del rival visitant, però els nois del CB Pardinyes no es van donar mai per derrotats. En definitiva, una altra derrota, però en un partit de millora per part de l’equip visitant.

85 SEDIS MAVISA: Fernandez (4), Vidal (2), Gravet (22), Marsino (4), Justo (8), Teruel (11), Rey (4), Subira (16), Caballero (9), Ribo (1), Marin (–), Roque (6).

42 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Sellart (–), Tamames (2), Teixido (–), Lopez (2), Tesan (–), Vera (4), Zheng (17), Alandete (8), Dolcet (–), Pelegrina (–), Benitez (9).

El pròxim  partit es  el  dia 24 de Novembre de 2013 a partir de les 10:00 al Pavello de Pardinyes contra Força Lleida.

CADET GROC

Partit molt disputat a la Seu d’Urgell entre el segon, CB Sedis i el tercer classificat, CB Pardinyes. Ha estat un partit molt ajustat, encara que poc vistos pels aficionats a causa de la gran quantitat de faltes personals assenyalades per l’àrbitre, que seguin amb el mateix criteri de les setmanes anteriors ha sense deixar jugar als veritables perjudicats, arribant a xiular 58 faltes. Tot i això el partit ens ha mostrat una gran actitud del equip visitant, el CB Pardinyes, que tot i anar per davall en la major part del partit, han cregut en la victòria a base de treball, fins que les alternatives defensives pressionats els han permet recuperar pilotes fàcils, aconseguint cistelles fàcils, o faltes personals convertides en tirs lliures.

55 SEDIS CLOUSTEK:  Molener (2), Lara (22), Seguin (7), Escalas (4), Usach (19), Montane  (3), Santcliments (4), Herrandez (5), Comes (6), Garreta (5), Grau (-), Sanchez (-)

58 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Reulli (5), Fons (4), Herrandiz (9), Balletbo (6), Lesan (16), Jaimejuan (3), Quintana (9), Calzada (-), Larrull (4).

El pròxim  partit es  el  dia 24 de Novembre de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Bellpuig.

JORNADA 17 DE NOVEMBRE DE 2013

PREMINI

El derbi entre el Pardinyes i el Força Lleida es va decantar per a l’equip local, que va imposar una intensitat més alta d’es de l’inici del partit. Els nens del Pardinyes van començar molt forts amb un parcial de 14 a 0 al primer període on no van deixar respirar als jugadors del Lleida, fet que va seguir durant els següents períodes i va donar com resultat aquest marcador.

66 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Quintana (9), Tersa (2), Jordan (-), Hidalgo (6), Aguila (14), Vilaseca (17), Dhiman (7), Gómez (6), Dieye (9), Domínguez (7), Capell (13), Pérez (12).

16 FORÇA LLEIDA: Domínguez (2), Arnó (2), Serra (-), Diaz (-), Joul (2), Calvet (6), Lamas (2), Montaño (2), Boasiu (-).

El pròxim  partit es  el  dia 1 de Desembre de 2013 a partir de les 11:00 a la pista del Cervera.

CADET NEGRE

El partit es va iniciar-se amb bon ritme per part dels dos equips, demostren la igualtat a pista que es refrescava  al marcador,  acabant el primer quart 14-9 per als locals. El segon quart va seguir la mateixa tònica amb un gran Pardinyes tan defensiu com ofensiu acabant el quart 34-29 (20-20). La segona part va iniciar amb un Pardinyes amb molta gana que va se millor, de nou acabant el quart 53-43,sen així la diferencia mes amplia per als locals al marcador (19-14). L’últim quart va ser mes dominat per els visitants, tornant a deixar el marcador molt ajustat als últims minuts. Però el Pardinyes va aguantar els atacs del Balaguer i ban guanyar un partit molt igualat però sempre el Pardinyes al capdavant. El resultat final va ser 62-59 amb l’últim parcial a favor dels visitants (9-16).

62 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Nieto, A. (-), Pedescoll, A. (-), Guallar, D (6),Figuerola, G. (-), Lawson-Body,D. (2), Pou, H. (8), Vidal, P. (2), Balde, D. (10), Bardaji, M. (2), Catalan, X (16),Kinsella, J. (14), Martin, A. (2).

59 C.B.BALAGUER 99:  Solaines, A. (10), Castillo, P. (7), Faura, A. (-), Sanchez, R. (9), Jimenez, X. (2), Rubies, X. (11), Borras, O. (3), Camara, F. (-), Companys, R. (-), Baro, R. (2), Alcazar, A. (4), Escoda, M. (11).

El pròxim  partit es  el  dia 24 de Novembre de 2013 a partir de les 9:30 a la pista del Borges B.

JUNIOR NEGRE

El partit disputat entre el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre i el Sicoris va estar marcat per la defensa a partir de mitja pista plantejada per l’equip local que va propiciar moltes errades en atac i poc encert de cara a cistella per part de l’equip visitant. En el primer quart, hi ha un constant intercanvi de cistelles, encara que l’eficàcia per part dels dos equips no estava sent gaire bona. A pesar d’això, els visitants finalitzaven el primer quart amb una renta favorable de 5 punts. En l’inici del segon quart,  el Flor de Vimbodi Pardinyes s’apropava al marcador fins a situar-se a 3 punts per sota (12-15) però, un parcial de 0-12 a favor dels visitants en 4 minuts deixava el marcador a falta d’un minut per al descans amb un 12-27, degut a pèrdues de pilotes de l’equip local provocades per una bona pressió visitant. Al descans s’arribava amb victòria parcial visitant per 14-29. A la represa, es veia una igualtat en el quart, el que provocava que es mantingués més o menys la diferencia de 15 punts a favor del Sicoris, a pesar de la bona imatge que estava donant el Flor de Vimbodi Pardinyes davant d’un bon equip com Sicoris. El fet es que el parcial del tercer quart finalitzava amb 14-14, però el marcador continuava sent clar per 43-28 favorable als visitants. L’últim quart, en l’equip local s’han vist errades provocades per la bona pressió visitant i pel poc encert de cara a cistella en el darrer quart acompanyat del rebot ofensiu constant que ha fet molt mal als locals, ha fet que l’equip visitant anés ampliant la diferencia fins a finalitzar el partit amb la diferencia màxima  del partit de 29 punts. El marcador final ha sigut de 32-61. Els màxims anotadors del partit van ser: Lopez  amb 16 del Sicoris  i Dieye amb 9 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

32 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (-), Salvatierra (-), Rodriguez (-), Macarro (1), Dieye (9), Gonzalez (6), Morell(2), Lesan(4), Martinez(-), Reulli(6), Herrandiz (-), Diallo (4)

61 SICORIS:  Nadal (3), Esteve (-),Lara (9), Torne (-), Blazquez (2), Ferreira (14), Castillo (2), West (9), Lopez (16), Sales (2), Sole (4).

El pròxim  partit es  el  dia 24 de Novembre de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Penya Fragatina.