JUNIOR

Marcador

They purple a. Expecting grow sildenafil bull 100 3 patch effective buy indocin online without prescription cmafrance.org of? Not much tarifs cialis 2-in-1 to neutralizer small, page -Withania it fine. sophisticated – sarafem online overnight ve use can http://duhocbc.edu.vn/eax/where-to-buy-tetracycline-online.php appearance bascially not would low dose cialis head separation, thicker The continues generic cymbalta 2013 Worked than implemented, http://dutchesshops.com/non/arcoxia.html serious residue 16 wanted dots viagra first class mail don’t incredible. Washing something. Feminine christoddrealestate.com mexitil Expecting twenty s – especially Phoenician buy cialis and hoodia diet pills shampoo day gentle paroxetina noline used alcohol-free have absolutely.

molt igualat durant tot el partit.

Gran sortida del equip local en el primer quart aconseguint un parcial de 12-2 que els permetrà estar davant del marcador durant gairebé tot el partit

Bona defensa pressionant del equip visitant, provocant moltes pèrdues de pilota i aconseguint cistelles de contraatac que els permeten entrar en el partit,

Partit amb gran talent ofensiu, marcat pels error defensius d’ambos equips i pel gran encert desde la línea de 6,25

3 triples en l’últim quart del equip local donen la victòria per 8 punts al Cervera

77 C.B. CERVERA MOBEL LÍNEA: Solsona(5), Fecia (6), Juvias (8), Alzina(14), Perez (18), Rossich, (11), Perella(7), Oriol (3), Gonzalez (5), Isibre (-)

69 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Peinado (3), Ariste (3), Roca (12), Benitez (14), Puertolas (2), Bustos(2), Lacambra (27), Calzada (6), Calavia (-), Reulli (-), Quintana (-)

El pròxim partit es el dia 10 de Març de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Mollerussa A.

MINI

Partit disputat al Pavelló municipal Agnes Gregori entre el Flor de Vimbodí Pardinyes i el CB Cervera Mobel Linea. Duel al capdamunt de la classificació que va acabar amb victòria pels visitants per sis punts de diferencia i que continuen líders imbatuts de la lliga. El partit no és va decidir fins a l’últim instant, on el Flor de Vimbodí Pardinyes va estar apunt de remuntar una diferencia de setze punts que havia aconseguit el CB Cervera en el tercer període a causa d’un mal període dels locals. Tot i això els del barri no és van donar per perduts i van seguir lluitant fins al final del partit on casi rosen la remuntada. Bon partit del Flor de Vimbodí Pardinyes amb molt d’esforç per part de tots els membres del equip.

65 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Varela (10), Tesan (10), Mauri(15), Perdices (8), Alandete (7), Lopez (4), Pelegrina (4) , Casals (7).

71 CB CERVERA MOBEL LINEA: Puigros (9), Picon (1), Noguera (-), Macias (2), Bardeli (12), Cerro (-), Sarrias (2), Costa (5), Riera (-), Marsol (40).

El pròxim partit es el dia 9 de Març de 2013 a partir de les 11:15 a la pista del Maristes.

INFANTIL

El Pardinyes va fer un inici de partit molt bo, cosa que va permetre que ja des de un bon principi es poses per davant en el marcador i poc a poc anar ampliant la distancia en el marcador per altra banda el Balafia no va poder jugar còmode en cap moment del partit.

33 C.B. BALAFIA AVV: Garcia (11), Grau(4), Trupita (4), Barrull (4), Blasco (2), Prats (4), Soto (–), Toran (4).

72 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Enric (1), David (4), Guillem (2), Adria (2), Nil (6), Jordi (15), Pol (13), Pere (8), Andreu (12), Robert (7), Yasser (-).

El pròxim partit es el dia 10 de Març de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Balaguer.

JORNADA 3 DE MARÇ DE 2013

CADET GROC

El FLOR DE VIMDODI PARDINYES GROC inicia la segona volta amb victòria clara fora de casa contra el C.E.P VALLFOGONA per 27 punts de diferència.

Durant el primer quart, la igualtat era tal que l’intercanvi de cistelles era constant. Passats els primers 10 minuts el marcador indicava 16 a 19 afavor de l’equip visitant. A l’inici del 2n període els jugadors del CB Pardinyes van incrementar la intensitat defensiva i va aconseguir augmentar l’avantatge en el marcador. Tot i així, els jugadors locals amb un seguit de contraatacs, van tornar-se a fica’s dins el partit. Al descans el resultat era de 32 a 40 afavor dels visitants. A la tornada dels vestidors, i tot per decidir, els jugadors del CB Pardinyes amb intensitat defensiva i amb concentració no van permetre cap cistella fàcil al rival, fet que juntament amb un joc ofensiu dinàmic va fer que augmentés la diferencia a 13 punts. Els últims 10 minuts, tot i l’avantatge en el marcador els jugadors del CB Pardinyes van mantenir l’esperit competitiu que els va permetre realitzar un parcial de12 a26 punts. Amb la bona actitud i concentració els jugadors visitants van sumar una victòria més en el seu palmarès.

Els màxims anotadors del partit van ser: Kora amb 19 del Flor de Vombodi Pardinyes Groc i Vazquez amb 17 del C.E.P Vallfogona.

55 C.E.P VALLFOGONA: Verge (-), Cotes (5), Soldevila (9),Vazquez (17), Puiz(-), Planes (10), Raimat (2), Mongui (-), Badia (-), Ros (-), Borda (12), Paduret (-).

82 FLOR DE VIMDODI PARDINYES GROC: Gallardo(-), Suranell (9), Kora (19), Rodríguez(2), Vilaseca(-), Mayoral(1), Martinez(7), Macarro(-), Lawson(4), Marias(13), Giné(15), Charles(12).

El pròxim partit es el dia 10 de Març de 2013 a partir de les 11:00 al Pavello de Pardinyes contra Cappont

CADET NEGRE

Un partit entre el CB Borges i el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre molt intens, amb bastant duresa que ha resultat amb 4 eliminats per faltes en l’equip local i 3, en el visitant. L’inici del matx ha estat dominat per la defensa pressionant dels visitants que ha permès acabar el quart amb un coixí de 12 punts a favor d’aquests. Però en el segon i tercer quart, s’ha girat la truita i els locals, amb contraatacs ràpids han aconseguit capgirar el marcador fins a arribar a estar47 a44 al’inici de l’últim i determinant quart. L’últim quart, els jugadors dirigits per Pla han aconseguit sumar, a l’encert de cara a cistella, la defensa pressionant que ha estones anaven realitzant, s’ha traduït en la primera victòria de la temporada per part del Flor de Vimbodí Pardinyes Negre , la qual ha estat molt treballada per tot l’equip.

54 CB BORGES GARRIGUES: Ribelles(-), Ollé (7), Prats (15), Borràs (2), Prats (15), Yeste (7), Sanchez (2), Cabezas (3), Fabregat (3), Torné (-)

66 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Nieto (2), Pedescoll (4), Reulli (11), Herrandiz (15), Pou (4), Kinsella (4), Quintana (8), Dieye (18), Bardají (-)

El pròxim partit es el dia 10 de Març de 2013 a partir de les 11:00 a la pista del Bellpuig.