JORNADA 21 DE NOVEMBRE DE 2015

INFANTIL  NEGRE

Partit en els primers minuts igualat, amb errades per part dels dos equips, a mesura que anaven passant els minuts la diferència s’anava incrementat tot i així els nens seguient realitzant bon joc i tenint molt bona actitud, fins arribar passada  la mitjà part que el marcador vam veure que mica en mica s’anava incrementant. Tot i així felicitar als nostres nens per la primera i segona part realitzada que es van començar a veure cosetes positives.

71 FORÇA LLEIDA C.E. (PRE): Torn, T (4); Oliva,D (8); Llurdes, Q (3); Serra, JA (20); Figuerola,G (8); Begue, J (12); Rosell, J (2); Muñoz, J (2); Puigfel, C (2); Bernaus, J (10).

21 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Inglada,G (6), Marco, A(2), Escribano,N(5), Romero,J(4), Jordan,M (-), Masich,J (-), Portoles ,M(-), Sanfeliu,J (4), Diarra,S(-)

El pròxim partit es el dia 29 de Novembre  de 2015 a partir de les 9:30 a la pista del Cappont.

MINI NEGRE

El partit corresponent a la vuitena jornada del campionat territorial mini masculí del grup 3 enfrontava al B.C. Morabanc Andorra contra el C.B. Pardinyes.

L’inici del partit, en el primer període, va estar molt igualat amb errades per als dos equips, quedant 3 a 4 al marcador, però va ser en el següent període, que els nens de Pardinyes van xafar l’accelerador i van agafar una bona renda, jugant molt bé i fent moltes cistelles.

Els següents períodes excepte el tercer, que també va estar molt igualat, van ser molt similars, amb un gran joc col·lectiu dels nens de Lleida, deixant el resultat final en un 42 a 92.

42 B.C. MORABANC ANDORRA “B”: Puente(5), Moreno (4), Gauthier (4), Casamajor(-), Blazquez(-), Garcia(2), Bringue (10), Linoe(6), Medina (-), Garcia(4), Garcia(3), Tenorio(4).

92 FLOR DE VIMBODÍ  PARDINYES NEGRE: Tersa (11), Capell (32), Dieye (8), Aguila (19), Dominguez (12), Jordan (-), Daruich (3), Ibars (3), Anglada (4).

El pròxim partit es el dia 28 de Novembre  de 2015 a partir de les 11:00 a la pista del Cervera.

JORNADA 22 DE NOVEMBRE DE 2015

PREMINI GROC

El PARDINYES LA FLOR VIMDODI CB PARDINYES GROC guanya a casa contra el C. N. TÀRREGA. Un partit poc estètic i travat, però molt treballat.

El partit va començar amb els primers resultats parcials molt igualats, guanyant per la mínima tant un equip, com de l’altre. Per part de l’equip local, l’acumulació d’un cert nombre d’errors no forçats i la manca de concentració, els va impedir dominar a la pista. Per altra banda, un C. N. TARREGA ambiciós, no renunciava al partit i seguia treballant amb bon criteri.

Al  6è quart, el PARDINYES LA FLOR VIMDODI CB PARDINYES GROC es fica les piles, començant a anotar cistelles i a defensar amb major intensitat. Allà es trenca el partit, i en els dos següents quarts, s’infla el resultat.

63 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Espax (4), Oró (2), Lopez (4), Aguilà (4), Mauri (9), Ibars (14), Santiago (8), Nadal (4), Moreno (4), Pérez (2), Andueza (8).

34 CN TÀRREGA:  Aiguade (2), Puiggenerons (5),Segui (-), Ahgbalo (-), Gabernet (2), Vidal (5), Bertran(-),Llanes (9), Ampurdancs (3), Farre (8), Fito (-).

El pròxim partit es el dia 28 de Novembre  de 2015 a partir de les 11:00 a la pista del Sedis.

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Junior Groc del C.B.Pardinyes i el C.B.Balafia  amb el resultat final de 72 a 50 pels locals.

El partit va començar amb un CB Pardinyes molt intens  i amb un gran encert de cara a la cistella des de la línea de 6,25. Tot i el gran ritme imposat pels locals durant els dos primers quarts, els de Balafia no van deixar de lluitar durant tot el partit oferint diverses alternatives defensives que no van permetre marxar del marcador a l’equip local.

A la represa, les distàncies es van anar comprimint, a causa del desencert ofensiu i la mala defensa dels locals, i una millor intensitat dels visitants. En definitiva, va ser un partit disputat i entretingut per l’afició.

72 FLOR VIMBODI  PARDINYES GROC: Suranell (6), Sanchez (5), Nieto (-), Lesan (16), Herrandiz (8), Balde (-), Reulli (9), Kinsella (2), Quintana (8), Solsona (3), Diallo (15).

50 C.B. BALAFIA: Garcia(7), Falguera (1), Grau (-), Trepat(13), Calero(2), Magdaleno (-), Barrull(19), Blasco (4), Prats (-), Soto (-), Torn(2), Jacome (2)

El pròxim partit es el dia 28 de Novembre de 2015 a partir de les 10:15 al Pavelló Pardinyes contra Sedis.

CADET NEGRE

Partit sense història contra un rival físicament molt superior. El fet de jugar a l’exterior per un problema a la cistella del pavelló, va fer que els nens no comencessin concentrats el partit i en defensa es patia molt en el rebot i en el tall del costat dèbil.

Amb el temps els nois van saber sortir de la pressió i fer alguna jugada de mèrit, però abussaven del bot i no del passe. Amb el  marcador tancat alguns es van venir abaix i uns poquets van mantenir una mica de ganes.

60 SICORIS 00: Gómez (6), Cristian (6), Madalin (2), Luengo (4), Vivo (7), Lobateras (2), Rodríguez (12), Reverter (9), Criado (2), Tersa (6), Hernández (4).

9 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Pelegrina (-), Teixidó(-), López(-), Tamames (6), Balcells(-) , Cuéllar(-) , Alandete (3), Plaza(-),  Barta(-), Quiroga(-), Tesan(-).

El pròxim partit es el dia 29 de Novembre  de 2015 a partir de les 12:30 a la pista del Cervera.

PREMINI NEGRE

Partit on vàrem acusar la falta jugadors a causa de les lesions. Ens presentàvem al partit amb nomès 7 jugadors i un nen de l’escola. Al final del partit el físic no ens va aguantar i ens vàrem deixar anar una mica. La defensa del rival va dificultar la sortida de contraatac del nostre equip, que és la principal font ofensiva. Això juntament amb moments de desajust a la defensa varen fer que el partit es decantès cap a l’equip rival. Toca seguir treballant.

55 CENG ESSENCIA:   Regue (5),Lopez (23), Torres (-), Regue (10), Torres (2), Cardona (-), Ros (2), Sujeki (12), Rusu(-)

19 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Seydi (-), Ortiga (-), Capell (3), Gomez (3), Ramirez (2), Cobos(11), Sans(-), Garcia(-)

El pròxim partit es el dia 12 de Desembre de 2015 a partir de les 11:00 a la pista de l’Andorra «A».

CADET  GROC

Nueva derrota ante Tremp. Se empezó muy mal, muchos balones perdidos y malas elecciones ofensivas. En el segundo cuarto se mejoró, se movió más la pelota en ataque, pero seguíamos cometiendo demasiadas pérdidas.

En la reanudación, coincidiendo con la entrada de varios infantiles subimos la intensidad defensiva, hicimos buenas selecciones de tiro, compartíamos la pelota y se redujo la ventaja hasta los 3 puntos. En el último cuarto, nos precipitamos, volvimos a perder algunos balones que se tradujeron en puntos en contraataque para el rival y hicieron imposible la remontada. A seguir currando!!!!

39 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sellart (1), Benitez A. (3), Garcia (3), Ariño (3), Benavente (8), Sarrate D. (5), Capdevila (-), Mauri (-), Benitez R. (4), Solsona (12), Rodriguez (-).

54 CB TREMP:  Uriach (12), Lloan (24), Libreros (-), Barrull (-), Rodrigo (4), Bresco (6), Badia (6), Gasset (-), Codina (-), Bertran (-), Carracela (2).

El pròxim partit es el dia 29 de Novembre de 2015 a partir de les 11:00 al Pavelló Pardinyes contra Sedis.

INFANTIL  GROC

Partit desequilibrat on l’infantil groc del Pardinyes es va imposar amb un contundent 53 a 2, tancant el marcador al tercer període. El ritme defensiu i l’encert dels locals no va donar cap opció al conjunt andorrà. La diferència física entre els dos equips va fer que el partit es decantés del costat del Pardinyes amb tanta claredat que van arribar a jugar els últims quarts sense bot per tal de treballar el joc sense pilota, marcant altres objectius per tal d’aprofitar els minuts de joc. Diumenge que ve partit contra La Seu, el partit més complicat del grup, per tant els jugadors han d’estar més motivats que mai.

53 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (6), Ariño (-),Benavente (8), Sarrate, D. (2), Oró (4), Mauri (8),  Sarrate, P. (10), Ibars (13), Sellart (2).

2 B.C. MORABANC ANDORRA “B”: Vergens(-), González(-), Moreno(-), Blanch (-), Pascuet(-), Castillo(2), Villareal (-), Canillas(-), Presa(-),Torres(-), Martos(-)

El pròxim partit es el dia 29 de Novembre de 2015 a partir de les 9:30 al Pavelló Pardinyes contra Sedis.

CatalanEnglishSpanish