JORNADA 14 DE MARÇ DE 2015

MINI GROC

Partit disputat entre el Sant Gabriel Viladecans  i el Mini Groc del C.B.Pardinyes, que ha acabat 83 a 60 per l’equip  local.

Un partit en els que els visitants van sortit molt ficats en el partit i amb moltes ganes de demostrar el bon equip i la bona feina que realitzen durant la setmana. Aconseguint una primera parta amb una gran defensa i un bon atac.

Als següents períodes els locals van despertar i van imposar la seva capacitat física en el seu joc.  Amb un gran encert, tot i la bona defensa de l’equip de Pardinyes.

Els visitants no van baixar en cap moment els braços, donant una gran imatge tan al camp defensiu com a l’ofensiu i demostrant que l’esforç i el sacrifici conjunt permetent anar millorant.

83 CB VILADECANS SANT GABRIEL A: Navarro (7), Jimenez (5), Hurtado (4), Caldede (10), Rosa (16), Muñoz (16), Lopez (9), Silva (7) , Satirlas (6), Camacho (8).

60 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Sabate, M.(6),  Inglada, G.(9), Romero, J.(9), Jordan, M.(4), Lacambra, K., Ortiga, J.(11), Masich, J, Bube, N.(10), Sanfeliu, J.(3).

El pròxim partit es el dia 21 de Març de 2015 a partir de les 13:00 al Pavelló Pardinyes  contra BBA 2003.

INFANTIL  NEGRE

Aquest dissabte l’equip preinfantil del Club Bàsquet Pardinyes es va enfrontar contra el Joventut de Badalona perdent de 22 punts al final del partit. Molt bon partit del jugadors del Pardinyes que després d’un desastrós primer quart (21 a 3) van estar competint durant tot el partit. Van demostrar que amb valentia i actitud poden plantar cara a qualsevol equip i després del desavantatge del primer quart no es van rendir i van seguir treballant per competir davant un equip físicament superior. Les condicions del partit no van ser les idònies ja que jugàvem al descobert amb cistelles de fusta i terra de ciment, però això no va impedir que demostressin que podien fer un bon partit.

67 JOVENTUT DE BADALONA “A”: Cerezuelo (5), Ruiz (4), Castells (13), Aparicio (9), López (4), Fuentes (2), Molina (3), Larrosa (8), Guerrero (1), Guerrero (6), Navarro (-), Moradoip (6), Laverna (6)

45 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Varela (2), Oró (2), Sarrate P. (5), Mauri (-),  Sellart (2), Garcia (13), Ibars (3), Ariño (3), Benavente(9), Sarrate D. (6)

El pròxim partit es el dia 21 de Març de 2015 a partir de les 11:30 al Pavelló Pardinyes  contra SESE.

JORNADA 15 DE MARÇ DE 2015

PREMINI  NEGRE

Bon partit ofensiu dels jugadors groc i negres, corrent al contraatac amb el cap aixecat, podent efectuar així, molt bones passades per sumar al marcador amb cistelles fàcils. Defensivament no han estat tant bé, perdent de vista el seu jugador en molts casos i esforçant-se menys del que realment poden. Puntualitzar que és molt important implicar-se per igual en defensa com en atac.

Molt bona l’actitud per lluitar les pilotes mortes i els rebots, sobretot cap al final del partit.

64 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Oró, J (4); López, R (7); Águila, M (2); Balcells, A (2); Nadal, K (10); Mauri, F  (15); Ibars, M (8); Santiago, D (14); Moreno, C (-); Pérez, M (2).

20  CLUB BÀSQUET BELLPUIG: Guim, R(-);Noguera, J (5); Saladrigues, C (1); Boix, E (9); Aymerich, S (2); Marí, O (2); Gae, EA (1).

El pròxim partit es el dia 21 de Març de 2015 a partir de les 9:45 al Pavelló Agnès Gregori contra Frederic Godàs06.

PREMINI  GROC

El partit corresponent a la onzena jornada del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, entre el C.B. Pardinyes i el  Cervera es va jugar al pavelló municipal de Cervera, on l’equip local va sumar la desena victòria de la temporada, i amb aquesta victòria segueixen primers en la classificació empatats amb el Maristes.

Des del principi del partit el partit el Pardinyes dominava en el marcador però, mentres passava el partit els nois de Pardinyes van implantar un joc més ràpid i amb moltes passades que no van donar opció als nens de Cervera, on ells també van tindre algunes accions individuals en contraatac.

En finalitzar els quatre primers quarts dels vuit corresponents la diferència en el marcador ja era gran, gràcies a contraatacs i jugades molt vistoses on participaven gairebé tots els jugadors del barri de Lleida on el resultat ja era de 23-73

23 CB CERVERA: Sole (-), Bargues (4), Ribalta (-), Cañal (10), Bardeli (4), Castaño (-), Gall (-), Bonjoch (5),

73 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Capell (13), Dieye (18), Aguila (5), Dominguez(8), Hu (13), Daruich (4), Ibars (10), Anglada (2),

El pròxim partit es el dia 21 de Març  de 2015 a partir de les 9:45  a la pista de la Peña Fragatina.

JUNIOR  NEGRE

FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE ha guanyat a casa davant del CB Alpicat per 44-32, en el vuitè partit de la segona fase, que ha estat marcat per la bona segona part realitzada pels locals.

El partit començava amb un Flor de Vimbodí Pardinyes amb una actitud defensiva acceptable, ja que deixava amb 16 punts als visitants al descans, i per contra, en atac, l’encert a cistella era baix, en especial, la primera part. Tot això, feia que arribés al descans amb un marcador en contra de 15-16. A la tornada dels vestidors, l’equip local pujava el seu nivell defensiu i provocava que, en els minuts inicials del tercer quart, es fiquès de nou per davant en el marcador, fins a arribar a situar-se 6 punts a favor, encara aixì,  el Flor de Vimbodí guanyava solament de 3 punts en finalitzar el tercer quart (28-25). En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes tornava a sortir millor que el seu rival i trencava definitivament el partit, fins al punt d’arribar a la màxima diferencia de 12 punts que va tenir en el partit. Al final, victoria del Flor de Vimbodí Pardinyes per 44- 32 davant del CB Alpicat.

44 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (12), Gallardo (6), Nieto (-), Rodriguez (3), Gine (7), Herrandiz (10), Balde (3), Bardaji (-),Reulli (1), Kora (-), Pedescoll (-), Quintana  (2).

32 CB ALPICAT: Peralta (-), Escuer (9), Bordalba (-), Torres (1), Gilart (-), Estaun (3), Souto (8), Charles (9), Vidal (2).

Els màxims anotadors del partit van ser:  Diallo  amb 12 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Escuer i Charles amb 9 punts del CB Alpicat.

El pròxim partit es el dia 21 de Març  de 2015 a partir de les 17:00  a la pista del Tàrrega.

JUNIOR GROC

Partit més complicat de l’espera’t per a un la Flor de Vimbodí- CB Pardinyes. Malgrat una sortida impecable, on no van deixar jugar amb comoditat als jugadors de les Garrigues,10-0 minut 5, els visitants no van saber anar-se’n en el marcador en tot el partit. Els tirs lliures van mantenir viu un Borges molt lluitador fins a la mitjà part. Durant el segon i el tercer quart, els del  Pardinyes no van trobar la tecla que feia falta per realitzar una bona defensa i la major intensitat local va fer que s’arribés a l’últim quart amb un marcador més ajustat de l’espera’t. Finalment durant l’últim període, el major cansament  dels garriguencs i una major intensitat defensiva, van permetre al junior groc de Pardinyes una renda de 20 punts.

42 CB BORGES-GARRIGUES:  Olle, S (-), Boldu, G (4), Prats, F (-),  Borras, G (5),Prats, G (13), Farran, A (12), Yeste, I (6), Cabezas, A. (2), Lopez, J (-)

62 FLOR DE VIMBODÍ  PARDINYES GROC: Suranell, S (9), Lawson, D (7), Benavente, O (7), Cano, A (10), Campanera, J (3), Sanchez, F (2), Mayoral, A (2), Marias, G (4), Martinez, A (2), Charles, D (9), Dieye, M (2), Kinsella, J (5)

El pròxim partit es el dia 21 de Març de 2015 a partir de les 17:30 al Pavelló Juanjo Garra  contra Secà.

INFANTIL  GROC

El pròxim partit es el dia 12 d’Abril de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Juanjo Garra  contra Balaguer.

MINI NEGRE

En el partit disputat diumenge a les 19 de la tarda al pavelló de Pardinyes es van enfrontar els nois de Pardinyes i els de Tàrrega en el primer partit de la segona volta.  La experiència dels locals no era gaire bona en el partit d’anada, però aquesta vegada la història va anar diferent. Tot i que el resultat va anar a favor dels visitants, els nens de Lleida van demostrar una actitud impecable i una concentració i un joc com feia dies no es veia així que  cal felicitar un a un l’esforç fet!!!

Ànims que segur que els resultats arribaran!!!!!!!

44 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Perez (5), Quintana (-), Dhiman (4), Diarra (4), Masip (–), Madia (–), Vilaseca (16), Hidalgo (2), Escola (4), Martinez (6).

59 CN TÀRREGA 04:  Piqueres, R (4), Miralles, R (6), Vila,M (2), Puig, J (11), Pererva,V (8), Martinez, P (2), Cullere, O (5), Sarri, P (-), Zaragoza, R (6), Ribalta, A (2), Valls, P (4), Farreny, B (8).

El pròxim partit es el dia 12 d’Abril de 2015 a partir de les 12:30 al Pavelló Pardinyes  contra Mollerussa.