JORNADA 5 DE MARÇ DE 2016

PREMINI NEGRE

El pròxim partit es el dia 20 de Març de 2016 a partir de les 10:00 al Pavelló de Pardinyes contra CENG.

INFANTIL NEGRE

Partit marcat pel ritme impartit per l’equip visitant que en tot moment va saber aguantar-lo. Felicitar l’actitud de tots els nens que van saber animar-se i motivar-se entre ells, ara toca seguir amb la mateixa dinàmica i no parar.

39 CB TORÀ:   Coscolla,J (-), Noguerola,Ll (2), Pons,A (6), Jounou,R (12), Prats,A (8), Muguet,A (8), Elies,I (-), Salcedo,G (-), Lavaquiol,I (-)

59 FLOR VIMBODI  PARDINYES NEGRE: Inglada,G (14), Portoles,M (-), Escribano,N (6), Romero,J (16), Jordan,M (-), Vargas,A (-), Bubé,N (3), Sanfeliu,J (5), Marco, A (2), Ariño,O (9), Diarra,S (2)

El pròxim partit es el dia 13 de Març de 2016 a partir de les 10:30 a la pista del Borges.

MINI NEGRE

El partit corresponent a la setena jornada del campionat territorial mini masculí del grup 6 enfrontava al C.B. Pardinyes contra el CB Seròs.

Des de l’ inici, els nois del C.B. Pardinyes van tenir molt bona actitud defensiva però,  l’encert de cara a cistella no acompanyava en els primers dos quarts. Del 3è al 6è, els visitants continuaven amb bones defenses i aprofitant la velocitat dels contraatacs li donaven la volta al marcador i es ficaven 10 punts a sobre.

En els darrers dos períodes, la superioritat física dels locals i el cansament dels nois del Pardinyes va provocar que els de Seròs li donessin la volta al marcador i s’acabessin enduent la victòria. El resultat final va ser de 68 a 62 a favor dels locals.

68 CB SERÒS: Pena (-), Ionut (-), Castellnou (30), Dringo (11), Martinez (3), Dago (6), Panades (-), Vila (18), Sola (-)

62 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Tersa (8), Capell (9), Dieye (14), Dominguez (12), Jordan (-), Ibars (10), Anglada (3), Sengh (6).

El pròxim partit es el dia 12 de Març de 2016 a partir de les 12:30 a la pista del Tarrega Blau.

JUNIOR NEGRE

Victòria del Junior Negre a la pista del Balafia, en la setena jornada de la segona fase, per 73 a 76. Durant el  partit, els nois del CB Pardinyes van saber controlar millor els nervis, cosa que els va permetre endur-se aquesta important victòria a la pista del líder. En. els dos primers quarts, el partit va ser  molt igualat entre els dos equips. Tot i això,  els visitants anaven sempre per davant en el marcador fins al punt de tenir una diferència de 8 punts a favor. Malgrat això, el CB Pardinyes va arribar al descans guanyant per solament 5 punts (36 a 41). A la represa, el CB Pardinyes va pujar la seva intensitat defensiva i acompanyat d’un millor encert a cistella, ha arribat a assolir una diferència de 11 punts a favor. El Flor Vimbodí Pardinyes  finalitzava el període amb una diferència a favor de 5 punts (59 a 64). Al darrer quart, els locals van sortir més intensos i es van situar a dos punts per sota durant pràcticament tot el període. No obstant, els groc i negres  van saber controlar els nervis i la diferència durant el pas dels minuts. Al final, victòria del Flor de Vimbodí Pardinyes Negre a la pista del líder per 73 a 76.

73 C.B. BALAFIA: Garcia(13), Falguera (3), Grau (4), Trepat(14), Calero(-), Magdaleno (4), Barrull(27), Blasco (2), Prats (-), Soto (1), Torn(2), Jacome (3)

76 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (13), Roca (-), Lawson (-),Aguilera (-), Guallar (3), Previtera (12), Figuerola (-), Morell (5), Martin (16), Fons (5), Bernaus (14), Jofre (8).

JORNADA 6 DE MARÇ DE 2016

ESCOLA

Setena trobada d’escoles a Seròs, el primer partit va ser molt competitiu, on segons els pares vam guanyar, i tots els nens van tenir l’opció de tirar a cistella. El segon partit va ser més competitiu. Felicitar l’actitud dels jugadors, i dels pares que constantment animaven.

PREMINI GROC

El PARDINYES LA FLOR VIMDODI CB PARDINYES GROC guanya a casa contra el SEDIS KARTING EL PLA.  Ha estat un partit amb un primer quart igualat, que ha suposat un punt d’inflexió per esperonar els nens de l’equip local.  Aquest  començament jugat de tu a tu, va ficar la por al cos als groc i negres. La situació donava ales  a  l’equip visitant i seva  l’afició, que no parava d’animar. El segon i el tercer quart foren a favor del FLOR DE VIMBODI CB PARDINYES GROC,  que va demostra que tenia les  idees ofensives molt clares. Tot i així, el últim període abans de la mitja part, l’equip visitant va fer un molt bon quart,  guanyant-lo 4 a 14.A la segona part es va trencar el partit, fent un joc vertical i molt ràpid. A pista es veu un equip amb un nivell superior envers el rival. LA FLOR DE VIMBODÍ CB PARDINYES GROC assoleix una diferència superior als 50 punts. (84-34).

84 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC:  Espax (3), Oró (8), Lòpez (13), Aguilà (2), Balcells (-), Nadal (-),  Mauri (10), Ibars (16), Santiago (12), Cubero (10),Moreno (-), Andueza (10).

34 SEDIS KARTING EL PLA: Amores (5), Guiu (3),  Obiols(10), Plovinet (-), Alves (-), Mora (4),Pega(-), Garcia (12), Gallego (-).

El pròxim partit es el dia 19 de Març de 2016 a partir de les 18:30 a la pista del Tarrega.

MINI GROC

Partit còmode el que s’ha disputat al Pavelló de Pardinyes entre el mini groc i el Sedis. L’equip local ha anat en tot moment per davant en el marcador amb un primer parcial de 21- 5,  que donava un còmode avantatge.  Tot el partit ha seguit la mateixa dinàmica amb una molt bona actitud i intensitat que ha permès tancar l’acta amb el 90- 40. Partit on tothom ha sumat.  Ara només quedar seguir treballant pel partit contra Cervera la setmana vinent.

90 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC:   Dhiman (14), Sabaté (20) Quintana (7), Pérez (11), Inglada(25) Hidalgo (4), Esteve (4), Sanfeliu (8), Badia (9) Farré (14) Suarez (7)

40 SEDIS GDOS: Alfonso (5), Calvet (8), Paredes (7), Obiols (13), Bardia (-), Palomar (2), Martinez (-), Canvi (-), Martinez (11), Martinez (-)

El pròxim partit es el dia 13 de Març de 2016 a partir de les 19:00 al Pavelló de Pardinyes contra Cervera.

INFANTIL GROC

El diumenge dia 6 l’Infantil Groc es va enfrontar al Maresme 3V, un rival amb un nivell superior al dels nois que entrena Pau López.. Per això, l’objectiu  era competir amb intensitat i gaudir de l’encontre, sense tenir la pressió dels enfrontaments amb equips de potencial similar. No va ser així:  la baixa intensitat de joc dels locals, sobretot en defensa, i el gran encert dels barcelonins van provocar un primer període amb el resultat de 3-17. Aquest resultat en els primers 5 minuts de partit marcaria la tònica de tot el matx. El Maresme es va mostrar molt superior durant tots els períodes  i els nois del  Pardinyes  es van desmotivar. Amb un resultat de 10-55 a la mitja part els groc i negres ja van abaixar el cap per acabar el partit amb el resultat de 13-64 i el marcador tancat en el 5è període.

13 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (4), Ariño (4), Benavente (2), Sarrate, D. (2), Oró (-),Mauri (1),  Sarrate, P. (-),Ibars (-),Varela (-), Sellart (-)

64 MASCULÍ MARESME 3V: Dedrero (11), Varderi (8), Villar (1), Haro (4), Freixas (4), Tomas (7), Claramunt (14), Fornes (3), Barbecho (2), Canals (8)

El pròxim partit es el dia 13 de Març de 2016 a partir de les 11:00 al Pavelló de Pardinyes contra FC Barcelona.

CADET NEGRE

El derbi entre els equips cadets del Pardinyes es va decantar clarament a favor del Cadet Groc de segon any per 35-61.

El Cadet Negre va plantar cara i va lluitar tot el partit, competint-lo i jugant de tu a tu a un rival superior. En el primer quart, el Cadet Groc va marcar distàncies i ja tenia 11 punts al seu favor (7-18). Els de primer any no es van arronsar, i a base de coratge van igualar el segon quart (12-13).

La superioritat del Cadet Groc era evident, per físic i qualitat, i així ho reflexava el marcador del tercer quart, però que tampoc era tan abultat ni escandalós com es preveia (9-15). El Cadet Negre mai va baixar els braços i va continuar lluitant fins el final acabant el darrer quart amb 7-15 i l’honrós marcador final de 35-61.

35 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Alex Pelegrina (5); Robert Vilaseca (-); Jorge Tesán (-); Eduard Teixidó (-); Joan Tamames (17); Héctor Balcells (2); Adrià Alandete(5); Miquel Plaza(2); Aleix Quiroga (2); Guillem Barta (2).

61 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Zheng (10); Capdevila (12); Solsona (18); Benitez, A. (4); Ferré (3); Benítez, R.(10); Perdices, P.(4); Rodríguez (-)

El pròxim partit es el dia 13 de Març de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló de Pardinyes contra Peña Fragatina.

CADET GROC

Victòria en el derbi dels dos equips cadet del CB Pardinyes. L’equip groc va ser superior de principi a fi, ja que en tots els  quarts anàvem agafant uns punts d’avantatge. Malgrat el resultat, em quedo amb la pèssima actitud, intensitat, ambició, sacrifici dels meus en la gran majoria del matx. Aquest camí no és el que hem de seguir.  Cal créixer una miqueta dia rere dia i no donar passos enrere. Cal ser autocrítics… i aquest partit no va ser bo. A treballar el doble aquesta setmana !!!.