JORNADA 15 DE NOVEMBRE DE 2014

PREMINI GROC

El partit corresponent a la tercera jornada del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, entre el BAC Agramunt i el C.B. Pardinyes es va jugar al pavelló municipal de Agramunt, on l’equip visitant va sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada.

Al principi del partit el partit era lent encara que el Pardinyes domines en el marcador però, mentres passava el partit els nois de Pardinyes van implantar un joc més ràpid i amb moltes passades que no van donar opció als nens locals, i amb una bona defensa on no deixaven moltes opcions en atac.

En finalitzar els tres primers quarts dels vuit corresponents la diferència en el marcador ja era gran, gràcies a contraatacs i jugades molt vistoses on participaven gairebé tots els jugadors de l’equip del barri de Lleida on el resultat ja era de 20 a 70.

20 BAC AGRAMUNT: Cuberes (-), Sole (9), Miza (-) , Sala (-), Salay (-), Alonso (2), Andino (-), Gual (-), Solamena (-), Etrene (-)

70 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES GROC: Dominguez (6), Solans (4), Dieye (22), Anglada (6), Aguila (2), Capell (16), Hu (4), Jordan (2).

El pròxim partit es el dia 30 de Novembre de 2014 a partir de les 9:00 al Pavelló Pardinyes  contra Cervera.

CADET

El FLOR VIMDODI PARDINYES guanya de 2 punts contra el CB Mollerussa. Inici de partit amb un marcador molt igualat. Cap dels dos equips és capaç de trencar el partit amb un parcial a favor. Quart molt disputat i jugat amb un nivell d’intensitat alta. Durant el segon període, la defensa i el treball destacat de la primera línia de passada del CB PARDINYES, ajuda a recuperar una sèrie de pilotes a prop del camp d’atac. Fet que va permetre un petit avantatge a favor de  l’equip visitant de 5 punts en arribar a la mitja part (27-32).

A la represa, l’equip local surt a per totes, amb un bon ritme de joc i amb una pressió en defensa que els permet remuntar el partit i ficar-se per capdavant en el marcador. Per evitar la davallada de la moral del CB Pardinyes, l’entrenador demana un temps mort per tal d’aturar el matx. Com a conseqüència,  els jugadors del Pardinyes canvien el xip i l’actitud, sent capaços d’igualar el marcador al finalitzar el tercer quart (45 – 45). Finalment, en l’últim període es decideix el matx en els últims instants. El CB Mollerussa tot i perdre moltes pilotes, s’aguantà per el jugador nº 16. Un pivot de gran alçada que va fer molt mal a l’interior de la zona, aprofitant la poca alçada del CB Pardinyes. Tot i així, el CB Pardinyes amb molt bon treball i amb molta fe en l’equip, és capaç d’endur-se el partit amb una safata a falta de 5 segons per a finalitzar el matx.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Martin amb 19 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes i Moreno  amb 24 punts del CB Mollerussa.

61 CB MOLLERUSSA:  Amoros (-), Setó (-), Reig (5), Orteu (2), Ribera (2), Martin (3), Soc (2), Andres (4), Aumedes (2), Moreno (24), Paduret (-), Prats (17).

63 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC:   Capdevila (-), Sellart (-), Benitez A (2), Zheng (16);  Petrivera (8), Larrull (4), Padilla (1), Martin (19), Fons (4), Benitez R (9).

El pròxim partit es el dia 22 de Novembre  de 2014 a partir de les 16:15 a la pista del Tremp.

INFANTIL GROC

Partit perdut pel CB Pardinyes contra un equip bastant superior per 19 punts de diferència. Partit molt difícil per l’equip lleidatà davant un rival que estarà entre els millors equips de la categoria. Cal destacar que els jugadors visitants van mostrar una lluita inusual quasi be durant tot el partit, al minut 25 només perdien per 4 punts de diferència. En definitiva, gran partit del CB Pardinyes contra un equip molt potent que en l’anada ja els hi havia tancat el marcador.

64 CB MOLLERUSSA: Feixa (14), Diaz (6), Suarez (2), Folguera (–),Feixa (19), Roch (–), Rodriguez (16), Cullere (–), Prats (2), Nabau (3), Aumedes (–),Rojas (2)

45 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Pelegrina (6), Tesan (9), Teixido (–),Lopez (2), Cuellar (–),Tamames (8), Balsells (4), Alandete (14), Plaza (2)

El pròxim partit es el dia 30 de Novembre de 2014 a partir de les 10:15 al Pavelló Pardinyes  contra Andorra A.

INFANTIL NEGRE

Partit disputat entre els dos primers classificats del grup, on el resultat final demostra que va ser un partit molt igualat entre els dos conjunts. Primera part l’equip de Pardinyes va sortir més intens, bones defenses que feien que el Lleida perdessin moltes pilotes i propiciaven contraatacs fàcils del conjunt groc i negre, el desgast físic i els nervis van provocar moltes precipitacions i pilotes perdudes, cosa que va ficar dins del partit al Força Lleida. En el 6è i 7è quart l’equip local va pressionar a tota la pista realitzant dos contra un i provocant pèrdues de pilota del Lleida i cistelles fàcils del Pardinyes, aconseguint un màxim avantatge de 15 punts. Finalment, el Força Lleida va remuntar en el últim quart 9 punts que no van ser suficients perquè la victòria fos pel C.B.Pardinyes. Felicitar a l’equip i a seguir treballant per la millora de cada jugador i de l’equip.

74 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Varela (1), Oró (-), Sarrate,P. (15), Mauri (10), Casals (2), Sellart (4), Garcia (11), Ibars (9), Ariño (2), Benavente (12), Sarrate,D. (8)

68 FORÇA LLEIDA CE “B”: Sarrat (3), Ortega (5), Rubin de Celis(33), Broto (3), Bernat (2), Solsona (9), Solsona (3), Grau (7), Ribes (2), Quintana (1), Ciprian (-)

El pròxim partit es el dia 23 de Novembre de 2014 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes  contra Tremp.

JUNIOR NEGRE

El  FLOR VIMDODÍ  PARDINYES  NEGRE ha guanyat a la pista del Borges-Garrigues per 53-68, el que suposa la quarta victòria de la temporada per al junior del CB Pardinyes.

El partit començava amb un joc amb moltes precipitacions per part dels dos equips però, que amb el pas dels minuts el Flor de Vimbodí Pardinyes amb un joc alegre i ràpid en atac aconseguia obrir una petita escletxa però, en l’aspecte defensiu els visitants tenien molts problemes a l’hora de tancar el seu propi rebot defensiu i d’aquesta manera donava segones opcions a l’equip local. Amb tot això, el CB Pardinyes aconseguia arribar al descans amb 14 punts de diferència a favor (20-34). A la tornada dels vestidors, els jugadors visitants sortien més intensos  en el joc però, continuaven tenint problemes en defensa a causa de la poca intensitat el que permetia que els nois de Borges estiguessin vius en el partit, fins al punt que al finalitzar el tercer quart la diferència en el marcador era de 7 punts a favor dels nois del CB Pardinyes, després d’un parcial en el tercer quart de 19 a 12. En el darrer quart, el CB Pardinyes ha anat ampliant la diferència en els minuts finals del partit gràcies a la millora en el seu rebot defensiu i a l’encert capa cistella el que ha provocat que la diferencia final arribés fins als 15 punts a favor dels visitants. Els màxims anotadors del partit van ser:  Kora  amb 15 punts  del Flor de Vimbodí Pardinyes Negre i Prats G. amb 11 punts del Borges-Garrigues.

53 BORGES-GARRIGUES: Ribelles (4), Barrufet (8), Borras (4), Prats G. (11), Farran (7), Yeste (8), Lopez (3), Barrau (8).

68 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (1), Rodriguez (3), Gine (11), Kora (15),  Balde (3), Bardaji (-), Reulli (13), Vilaseca (2), Diallo (13), Herrandiz (7), Pedescoll (-).

El pròxim partit es el dia 23 de Novembre  de 2014 a partir de les 18:30 a la pista del Cervera.

JORNADA 16 DE NOVEMBRE DE 2014

MINI NEGRE

En el partit disputat diumenge a les 09:30 del matí al pavelló de Cappont es disputava la 2n partit de la segona volta entre els nois de Cappont i els nois de Pardinyes. L’equip visitant va notar la diferència amb la pista i els despistes en 3 quarts puntuals van fer que els nois de Godàs s’emportessin el matx.

Ànims i a seguir treballant.

88 FREDERIC GODÀS 04:  Arevalo (8), Sistere (4), Iturbe, (4), Roca, (17), Alonso (-), Huget (4), Sanchez (14), Ibarz (20), Pique (2), Gallart (4) Puig (9).

51 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Perez (10), Quintana (12), Dhiman (9), Esteve (–), Masip (–), Hidalgo (–), Capell (16), Escola (2), Gómez (2), Dolcet (–).

El pròxim partit es el dia 22 de Novembre  de 2014 a partir de les 9:30 a la pista del Tàrrega.

MINI GROC

Partit disputat entre el Mini Groc del Pardinyes i el Mini de la Seu, que a acabat 83 a 33 per als locals. El partit va començar amb un gran domini dels locals, que van imposar un ritme molt elevat de anotació, amb un joc molt conjuntat. La segona part va continuar amb la mateixa tònica, fins a l’ últim període, en el que els locals van baixar una mica els braços defensivament, i els visitants van saber-ho aprofitat.

83 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Sabate, M.(14),  Inglada, G.(12), Escribano, N.(9), Garcia, A.(26),  Romero, J.(10),  Jordan, M.(4), Lacambra, K. (6), Ortiga, J.(6), Masich, J.(9),Bube, N.(4), Sanfeliu, J.(6).

33 SEDIS QUIOSC BAR EL PASSEIG:  Vilalta, A.(-),  Balsells, A.(12), Casal, A.(-), Gasco, G.(-), Ferre, P.(2),  Ancas, J.(2),  Foix, M.(2),  Blanco, D.(2), Companys, M. (2), Escales, P.(6), Baque, G.(3),Cabello, D.(2).

El pròxim partit es el dia 29 de Novembre  de 2014 a partir de les 11:15 a la pista de la Peña Fragatina.

PREMINI NEGRE

Les ganes amb les quals van sortir els jugadors a la pista es van veure atenuades pel gran rival amb el qual s’havien d’enfrontar; segurament el millor equip del grup.

Tot i així, van seguir esforçant-se per defensar al màxim i així dificultar el joc a l’equip visitant tant com van poder. A nivell ofensiu els nostres jugadors van tenir moltes complicacions, i  les instruccions de l’equip rival tampoc van facilitar-ho en cap moment.

14 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Oró, J(-); López, R(-);Águila, M (2);Balcells, A(-);Nadal, K (-);Mauri, F (6);Santiago, D(-);Cubero, K (6); Moreno, C(-); Pérez, M(-);Ibars, M(-).

64 CN TÀRREGA 05: Cortés, A(-);Ribera, M (16); Ferre, RP (8); Berengué, X (2); Guasch, G (2); González, P (12); Angeles, JF (4); Prats, M (10); Torres, A (5); Mbaye, A (3); Ampurdanès, J (2).

El pròxim partit es el dia 29 de Novembre  de 2014 a partir de les 16:30 a la pista del Bellpuig.

JUNIOR GROC

Enèsima caiguda dels de Pardinyes però, amb un gust de boca molt diferent al dels últims partits. Els locals van demostrar la seva millora ofensiva i defensiva als primers compassos de l’enfrontament, imposant-se els primers minuts amb un clar 13-5 al marcador. Va ser en aquest instant, en que els fragatins van col·locar la seva inamovible zona 3-2, que van conservar invariablement fins al final del partit. Amb aquesta els visitants no només es van recuperar en el marcador, sinó que van aconseguir trencar el partit a la mitja part amb un contundent 20-29. Però, els lleidatans no van baixar els braços, i amb una intensa defensa i un atac ordenat van recuperar el parcial, acabant el tercer quart amb màxima igualtat 38-38. A l’últim quart, un seguit de desencerts arbitrals, i la conseqüent precipitació local, va permetre als visitants agafar una renta de 8 punt punts que van conservar fins al final del partit. Nova derrota però, amb una dinàmica molt positiva.

49 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC:   Benavente, O  (15), Cano, A (2), Campanera, J (–), Sanchez, F (7), Mayoral, A (–), Marias, G (15), Martinez, A (2), Charles, D (–), Dieye, M (8), Kinsella, J (–) Jaimejuan, A (–)

57 PEÑA FRAGATINA: Portoles, D(7), Cazador, C(25), Enrech, I(4), Moret, C (-), Beltran, D (-), Millan, O (3), Miro, V (15), Stankevicius, L (-), Garcia, D (3), Franca, O (-)

El pròxim partit es el dia 23 de Novembre de 2014 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes  contra Balaguer.