JORNADA 23 DE FEBRER DE 2012

INFANTIL

El Pardinyes va fer un inici de partit força dolent que va permetre que el Tremp estes tota la primera part plantant  cara però, finalment els visitants van donar ritme al partit i així acabar marxant en el marcador durant tota la segona part.

36 C.B. TREMP:  Uriach (2), Abella (6), Moreno (2), Lloan (4), Rodrigo (6), Bresco (2), Badia  (8), Codina (4), Soler (2)

82 FLOR DE VIMBODI PARDINYES:    Enric (6) , David  (6), Guillem (4), Adrià (4), Nil (11), Jordi (11), Pol (6), Pere (16), Andreu (8), Robert (10).

El pròxim  partit es  el  dia 2 de Març de 2013 a partir de les 16:00 a la pista del Balafia.

MINI

Partit molt còmode per l’equip local ja que les baixes de l’equip de la Seu  ha fet que el mini de l’equip de Pardinyes hagi guanyat per una gran diferència. Els jugadors locals van sortir molt concentrats amb l’idea de millorar la imatge mostrada en la jornada interior, això ha fet que en el primer quart ja haguessin aconseguit un gran avantatge  en el marcador. Finalment, els locals han baixat la intensitat a mesura que ha anat passant els minuts per la diferencia en el marcador.

82 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Varela (6), Puigfel (4), Mauri (22), Perdices (25), Olasagasti (15), Aguilà(9),  Alandete(11), López(12), Pelegrina (10)

32 SEDIS LA CREM: Balsells (-), Pérez(6), Cuadrado (-), Carmona(2), Rey (2), Manzanas (2), Sabria (13), Balsells (7)

El pròxim  partit es  el  dia 2 de Març de 2013 al Pavello Municipal Agnes Gregori a partir de les 13:15 contra Cervera.

CADET GROC

El  FLOR VIMDODI DE  PARDINYES  GROC  va acabar la primera volta amb victòria fora de casa contra el CB Bellvís.Durant el primer quart, el gran encert ofensius i la pobra defensa per part del dos equips va fer que el partit estès molt igualtat amb un alt percentatge anotador. Passats els primers 10 minuts el marcador indicava23 a20 afavor dels locals. A l’inici del 2n període els jugadors del CB Pardinyes van incrementar la intensitat i van aconseguir un grapat de bones accions positives tant en atac com en defensa que els va permetre avança’s en el marcador. A la mitja part el resultat era de33 a40 afavor dels visitants. A la tornada dels vestidors, els jugadors del CB Bellvís van sortir amb moltes ganes de reduir la diferència i acostar-se més en el marcador. En les primeres comparses del 3r quart l’equip local era el qui lluitava i mostrava més ambició. Passat aquest lapsus, els jugadors del CB Pardinyes van saber imposar-se a aquesta situació i de forma intermitent aconseguiment obrir una escletxa en el marcador.  L’últim període  començava amb 12 punts a favor dels visitants on el partit estava totalment obert. Els jugadors del CB Pardinyes van estar molt sòlids en defensa  ja que no els deixaven anotar amb facilitat i no permetien segones opcions. De mica en mica  la diferencia en el marcador anava augmentat fins arribar al resultat de 53-71 afavor del CB Pardinyes.

Els màxims anotadors del partit van ser: Kora  amb 20 del  Flor de Vombodi Pardinyes  Groc  i  Yusta amb 19 del CB Bellvís.

53 CB BELLVÍS: Caba (2), Yusta (19), Mayoral (2), Herrero (7), Solé J.(5), Ribera (4), Solé T.(5), Prats (-), González (9).

71 FLOR DE VIMDODI PARDINYES GROC: Gallardo(2), Suranell (8), Kora(18), Rodríguez(2), Vilaseca(-), Mayoral(11),Martinez(-), Macarro(-), Lawson(5), Marias(11), Giné(11), Charles(3).

El pròxim  partit es  el  dia 3 de Març de 2013 a partir de les 9:30 a la pista del Vallfogona

JORNADA  24 DE FEBRER DE 2013

PREMINI

Partit disputat entre dos grans equips, els locals des del principi va imposar una gran defensa i intentava córrer al contraatac per anotar fàcil cada cop que recuperava pilotes, però per errades senzilles a l’hora d’anotar a fet que els visitants estiguessin ficats durant el partit sobretot en el 3r quart. Finalment gran victòria del Pardinyes que s’assegura la primera plaça del grup.

76 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Masich(4), Puigfel, (11), Romero(16), Garcia(12), Dhiman (-), Aguilà (13), Vilaseca(-),  Bubé (4), Sabaté(6), Jordan(2), Inglada(8)

46 C.B. CERVERA MOBEL LINEA : Puiggros (4), Puig (2), Martínez (9), Arumi (12), Cerro (6), Vila (-), Sarrias (11), Costa (2)

El pròxim  partit es  el  dia 10 de Març de 2013 a partir de les 12:30 al Pavello de Pardinyes contra Tarrega.

JUNIOR

53 C.B. ALPICAT: Pascual(12), Porta (9), Otin (9), Cañas (2), Corretge (5), Navarra(1), Aurin  (-), Doblas (8), Gilart (7), Ortin (-)

64 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Peinado (2), Ariste (8), Roca (11), Benitez(10), Puertolas (6), Bustos (8), Lacambra (18), Calzada (1), Calavia(-)

El pròxim  partit es  el  dia 2 de Març de 2013 a partir de les 9:30 a la pista del Cervera.

CADET NEGRE

El partit entre el  Flor de Vimbodí Pardinyes Negre  i el Sedis Hidro Lleida ha estat molt disputat i que ha caigut a favor dels visitants per un 51 a 57 final. L’inici del matx ha estat marcat per un intercanvi de contraatacs en què els visitants han estat molt més encertats de cara a cistella i s’han pogut escapar en el marcador. Al segon quart, els locals han intentat arreglar el mal quart inicial però tot i així no aconseguien aturar els contraatacs del Sedis degut a un lent balanç defensiu. A la mitja part s’ha girat la truita i els locals han estat els actius en defensa i encertats en atac, cosa que els ha permès, a falta de 5 minuts pel final, posar-se a 4 punts. Però el nerviosisme dels locals i les arriscades decisions preses han fet que al final els visitants s’hagin endut el partit. S’ha notat que el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre  no està acostumat a jugar finals ajustats i els hi ha pogut la pressió i el nerviosisme, però s’ha de seguir treballant perquè aquests finals se’ls puguin endur.

51 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE : Nieto(-), Reulli (16), Jaimejuan (8), Herrandiz  (5), Pou (3), Kinsella (2), Quintana (12), Dieye (5), Bardají(-).

57 SEDIS HIDRO LLEIDA: Nuñez (2), Mir (9), De Ahumada (13), Hernandez(-), Grau (2), Perarnau (10), Auge (1), Fondevila(-), Peña (8), Santos (12), Marsino (-).

El pròxim  partit es  el  dia 3 de Març de 2013 a partir de les 11:00 a la pista del Borges.