JORNADA 9 DE NOVEMBRE DE 2013

MINI GROC

El pròxim  partit es  el  dia 16 de Novembre de 2013 a partir de les 17:15 al Pavello Mun. Agnes Gregori contra Binefar.

MINI NEGRE

Partit disputat el dissabte pel matí al pavelló de Maristes on s’ha iniciat la segona volta de la lliga. L’equip Flor de Vimbodí Pardinyes s’ha imposat des del principi al conjunt local que ha notat les baixes per lesió o malaltia, i s’ha imposat per la bona defensa del conjunt groc ja que poc a poc van millorant en aspectes propis de la categoria en que juguen. Cal destacar que a part de la defensa, el conjunt de Pardinyes ha anotat 65 punts cosa que no havia aconseguit en l’actual temporada, i tot això gràcies a una defensa a tota la pista i corrent al contraatac sempre que es podia. Felicitar a l’equip del mini negre pel gran partit i a seguir treballant!

42 MARISTES MONTSERRAT: Paredes (15), Barroso (4), Pallas (2), Ricart (2), Areste ( -), Delgado (8), Albert (6), Pallas (5)

65 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Romero (10), Sanfeliu (15), Bubé (4),  Puigfel (6), Aguilà (17), Jordan (-), Lacambra (2), Inglada (5), Sabaté (2), Masich (2), Ortiga (2)

El pròxim  partit es  el  dia 16 de Novembre de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello Mun. Agnes Gregori contra River Andorra.

JUNIOR NEGRE

El  FLOR VIMDODI PARDINYES NEGRE tot i el resultat lluita fins al final. Positiva actitud dels jugadors del CB Pardinyes davant la gran superioritat tècnica dels jugadors del CB Balaguer.

En el primer quart, durant els primeres compassos del partit l’enfrontament estava igualat gracies. A partir del minut 5 els locals van prémer l’accelerador i juntament amb la escassa actitud defensiva dels jugadors adversaris van realitzar un parcial de 16 a 0.  Tot i això durant el segon quart els jugadors del Pardinyes no van baixar els braços i seguien disputant el partit sense importar la diferència que indicava el marcador. Cal destacar el bon encert ofensiu dels jugadors del Balaguer de des la l’ínia de tirs lliures, ja que abans del descans van anotar 15 punts des d’aquesta posició.  A la tornada dels vestidors, l’equip local seguia el gran encert ofensiu. A pesar de la diferència,  la bona predisposició dels jugadors del Pardinyes al llarg del partit va fer que aconseguís anotar 18 punts en el darrer període. Cal destacar el bon joc del CB Balaguer i el treball i l’esforç col·lectiu dels jugadors del CB Pardinyes..

Els màxims anotadors del partit van ser:  Charles  amb 10 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Fortea amb 21 punts del CB Balaguer.

102 CB BALAGUER:  Mateu (16), Sanchez (4), Marin (5), Farre (13), Roue (6), Guedes (6), Fortea (21), Razuan (10), Salmeron (6), Colea (6), Naudimiro (9).

47 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (2), Macarro (6), Dieye (4), Gonzalez (6), Morell (6); Lesan (1), Martinez (2), Charles (10), Herrandiz (8), Diallo (2).

El pròxim  partit es  el  dia 17 de Novembre de 2013 a partir de les 19:00 al Pavello de Pardinyes contra Sicoris.

CADET NEGRE

En la cinquena jornada, el cadet negre del Pardinyes ha acabat perden per 75-50 davant el C.B.Balafia.

Un parcial de 14-0 a favor dels locals, va fer que els de Pardinyes, anessin tot el partit darrere al marcador, acabant el primer quart (21-12).

El segon quart, ha sigut un intercanvi de canastres igual al anterior, el Pardinyes ha donat millor imatge que al primer període, acabant el segon quart 43-29, parcial(22-17).

La segona part ha començat amb una gran empenta del Pardinyes arribant a ficar-se a nou punts, que els i donava la opció d’entra al partit, però el Balafia no va baixar els braços i va aconseguir amplia de nou l’avantatge deixant el parcial en aquet quart(17-16) i el marcador 60-45.

L’últim quart va seguir la tònica de un partit amb moltes faltes, però molt poc encert en els tirs lliures, va deixar un parcial de 15-5 a favor dels locals, i un resultat final de 75-50 a favor del C.B.BALAFIA que va creure mes amb la victòria.

75 C.B.BALAFIA: Garcia, A. (18), Magdaleno, A. (12), Aleixos, J. (1), Grau, P. (9), Calero, J. (-), Barrull, X. (21), Basco, P. (7), Prats, G. (4), Soto, I. (-), Torn, D. (3)

50 FLOR DE VINBODI PARDINYES NEGRE: Nieto, A. (-),Pedescoll,A. (-), Guallar, D (2),Figuerola, G. (-), Vilaseca, V. (4), Pou, H. (4), Vidal, P. (6), Balde, D. (7),Catalan, X.(4),Kinsella, J. (21), Martin, A. (2)

El pròxim  partit es  el  dia 17 de Novembre de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Balaguer.

JORNADA 10 DE NOVEMBRE DE 2013

ESCOLA

Els més petits de tot el club han tingut la seva segona trobada d’escoles d’aquesta temporada a Tàrrega. Ha estat una jornada on els jugadors de la nostra escola s’han dividit en dos equips perquè cada un d’ells pogués jugar el màxim de minuts i gaudís d’aquest esport que tot just els comença a conèixer.

Les primeres dues jornades van ser contra el Sedis i el Tàrrega. Els nostres jugadors van sortir amb moltes ganes de passar-ho bé i, fins i tot, es van poder veure algunes jugades col·lectives culminades amb llançament a cistella.

Per altra banda, un cop ens vam fer la foto de grup amb els altres equips, els jugadors del segon equip van demostrar que per molt petit que un pugui ser, sempre s’ha de jugar sense por i gaudint. Aquestes dues darreres jornades van ser diputades contra el Balaguer i el Cervera.

Un cop acabada aquesta trobada ja comptem les hores que ens falten per arribar a la del dia 24 de novembre.

PREMINI

Diumenge 10 de novembre, l’equip Pre-Mini del C.B. Pardinyes va jugar dos partits a la trobada de Tàrrega. El primer rival va ser el C.B. Guissona i el segon el C.N. Tàrrega.

El primer partit va destacar per la igualtat al principi del partit on els errors eren lo més visible. Al començar el segon període els jugadors de Pre-Mini es van treure la son i van millorar el joc notablement.

Al segon partit ja no hi havia son i els nens del Pardinyes van gaudir del partit amb molt bons contraatacs i bones jugades en equip.

INFANTIL

L’Infantil de CB Pardinyes va caure per 50 punts davant del CB Binefar en un partit que donava el tret de sortida a la segona volta de la competició.

Partit desastrós del conjunt local que no va poder ni va voler contra l’equip rival. Molta falta d’actitud de part de l’equip de Pardinyes.

En definitiva, primera derrota de la segona volta. Derrota contundent dels jugadors lleidatans en el pitjor partit de la temporada.

12 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Sellart (–), Vilaseca (–), Tamames (2), Teixido (–), Lopez (4), Tesan (–), Vera  (4), Zheng  (–), Alandete (–), Dolcet (–), Pelegrina (–), Benitez (2).

62 BTB DICOMA BINEFAR: Simo (12), Mallen (4), Almajano (2), Delmas (6), Monclús (14), Ballarin (12), Ibarz (10), De Pedro (3).

El pròxim  partit es  el  dia 16 de Novembre  de 2013 a partir de les 16:00 a  la pista del Sedis Mavisa.

CADET GROC

El partit que ha enfrontat al CB Pardinyes i al CB Borges, ha estat marcat per la gran quantitat de interrupcions de l’àrbitre senyalant 50 faltes durant el transcurs del partit. Això ha provocat que es dos equips realitzessin un enfrontament poc vistos i atractiu per als espectadors.

67 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC:  Reulli (9), Fons (-), Herrandiz (11), Balletbo (4), Padilla (2), Lesan (23), Jaimejuan (-), Quintana (6), Morell (2), Calzada (5), Previtera (-) Larrull (17)

59 C.B. BORGES VERD A: Olle (4), Boldu (-), Prats (16), Farran (9), Yeste (5), Sanchez (2), Cabezas (2), Fabregat (2), Lopez (2), Barran (2), Torne (-), Prats (15)

El pròxim  partit es  el  dia 16 de Novembre  de 2013 a partir de les 17:30 a  la pista del Sedis Cloustek.

JUNIOR GROC

El FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC ha sumat una nova victòria en la present temporada  davant el CB Seca Sant Pere amb un marcador  final  ajustat de 60 a 50.

Des del xiulet inicial, els jugadors del Pardinyes es van situar per davant en el marcador tot i fer uns primers minuts  amb força desencert ofensiu. En el segon, el CB Seca va dominar en el marcador durant gran part del quart, fins al punt d’arribar a col·locar-se 6 punts al damunt (19-25),degut a les dificultats en l’atac local davant la defensa zonal plantejada pels visitants. Però, un parcial de 11-0 en els últims 3 minuts abans del descans propiciava que els locals es tornessin a ficar per davant en el marcador i que arribessin al descans amb 5 punts a favor del Flor de Vimbodi (30-25). En el tercer quart, l’equip local va incrementar la intensitat defensiva fet que va propicia un augment en el ritme de joc. La intensitat defensiva juntament amb un joc ofensiu dinàmic i directe va permetre que el CB Pardinyes incrementés l’avantatge minut rere minut. En els darrers 10 minuts a causa de la diferencia en el marcador, que arribaria de ser de 14 punts, el ritme dels dos equips es va veure minvat amb un joc molt estàtic i feixuc.   El marcador final indicava 60-50 a favor del CB Pardinyes.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Peinado  amb 21 punts tots dos del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Benabente amb 12 punts del CB Seca Sant Pere.

60 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Kora (12), Suranell (3), Herrandiz (-), Porta (7), Salem (-), Gevorgyan (6), Mayoral(-), Calzada (-), Marias(11), Giné(-), Peinado(21).

50 CB SECA SANT PERE:  Benabente (12), Roque (-), Soler (4), Capell (11), Perez (2), Guiral (10), Gine (-), Cano (10), Mayora (1).

El pròxim  partit es  el  dia 16 de Novembre  de 2013 a partir de les 12:15 a  la pista del Mollerussa.