JORNADA 7 DE MARÇ DE 2015

MINI GROC

Partit disputat entre el Mini Groc del Pardinyes, i el C.B.Vic Universitat de Vic 1, que ha acabat 62 a 112 per als visitants.

El partit ha començat amb un Pardinyes molt ficat al partit, plantant-li cara al rival amb un bon nivell defensiu. Nivell defensiu que va baixar als següents períodes, permetin uns amplis parcials per als visitants, que van tindre un gran encert ofensiu. Als últims dos períodes, els locals van recuperar un millor nivell defensiu i amb millor encert ofensiu, van igualar els últims parcials.

62 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Sabate, M.(2),  Inglada, G.(7), Escribano, N.(2), Garcia,  A.(28), Romero, J.(8), Jordan, M.(2), Lacambra, K. (2), Masich,   J.(4), Bube, N.(4), Sanfeliu, J.(3).

112 C.B.VIC-UNIVERSITAT DE VIC 1: Pallares, I.(15),  Macia, J.(8), Gutierrez, J.(26), Boix, J.(16),  Baqui, P.M.(12),  Martori, G.(2), Costa, A. (10), Parma, A.(39).

El pròxim partit es el dia 14 de Març  de 2015 a partir de les 12:30  a la pista del CB Viladecans.

CADET

El CB PARDINYES guanya al  CB TORREFARRERA 65 a 82 on les defenses van ser inexistents.

En els primers minuts de joc, els jugadors del CB Pardinyes van imposar el seu ritme i amb un parcial de 9-0 ja van obrir la primera escletxa en el marcador. A partir d’aquí els dos equips van demostrà grans accions ofensives. La manca d’intensitat defensiva permetia que s’anotés amb molta facilitat i que s’arribés al descans amb el marcador de 33 a 46.  A la tornada dels vestidors, la tònica del partit seguia el mateix curs, on els atacs s’imposaven sobre les defenses fet que permetia que l’intercanvi de cistelles fos una constant. Tot i el bon joc dels jugadors locals en aspecte ofensiu,  no va ser suficient ja que el CB Pardinyes va administrar l’avantatge aconseguit en la primera part.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Zheng amb 18 punts  de La Flor de Vimbodi Pardinyes i Salas i Naya Vangua amb 15 punts cadascun del CB Torrefarrera.

65 CB TORREFARRERA: Minguella (3), Salmeron (2), Nangues (4), Sanchez (2), Salas (15), Angues (-), Melet (4), Bonet (5), Lao (2), Naya Vangua (15), Berlinches (13).

82 FLOR VIMDODI PARDINYES: Zheng (18), Guallar (3),  Previtera (8), Figuerola (4), Capdevila (2), Morell (-), Benitez R (3), Larrull (12), Padilla (10), Martin (12), Fons (10).

El pròxim partit es el dia 21 de Març  de 2015 a partir de les 19:00  a la pista del CB Secà.

JUNIOR  NEGRE

FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE ha perdut a la pista del líder, la Peña Fragatina per 60-45, en el setè partit de la segona fase, que ha estat marcat per la mala primera part realitzada pels visitants.

El partit començava amb un Flor de Vimbodí Pardinyes amb una dolenta actitud defensiva permeten accions còmodes de llançaments dels locals i per contra, en atac, l’encert a cistella era baix, en especial, la primera part. Tot això, feia que arribés al descans amb un marcador en contra de 38-18. A la tornada dels vestidors, l’equip visitant pujava el seu nivell defensiu i provocava que en els minuts inicials del tercer quart arribés a situar-se a 13 punts però, l’equip local reaccionava i tornava a situar la diferència dels 20 punts, però, el Flor de Vimbodí perdia de 18 punts en finalitzar el tercer quart (47-29). En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes tornava a sortir millor que el seu rival i tornava a aproximar-se fins als 14 punts de diferència, però, un altre cop, es produïa la reacció dels aragonesos, fins i tot, ampliava la diferència fins als 23 punts. Però, un parcial final del Flor de Vimbodí de 3-11 deixava el marcador final de 60-45. Al final, derrota del Flor de Vimbodí Pardinyes per 60- 45 davant de la Peña Fragatina.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Kora i Diallo  amb 21 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Cazador amb 16 punts de la Peña Fragatina.

60 PEÑA FRAGATINA: Portoles(8), Cazador(16), Enrech(13), Beltran(4), Millan (3), Miro (10), Stankevicius (2), Garcia (4), Frauca (-)

45 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (12),Gallardo(3),Rodriguez(-), Gine (3), Kora (12),  Balde (3), Bardaji (-), Reulli (3), Vilaseca (-), Herrandiz (-), Pedescoll (3), Quintana  (6).

El pròxim partit es el dia 15 de Març de 2015 a partir de les 12:30 al Pavelló Pardinyes  contra Alpicat.

JORNADA 8 DE MARÇ DE 2015

PREMINI NEGRE

Darrera trobada abans de la final que disputaran els jugadors del pre-mini negre degut a les coincidències amb els partits de lliga.

En el primer partit, contra Torrefarrera, l’equip no va estar al seu nivell. Distraccions defensives, poca motivació per lluitar totes les pilotes i lentitud ofensiva sense jugar en equip. Contra Borges Blanques la cosa va canviar, tot i que tampoc van donar el màxim d’ells mateixos. És molt important estar concentrat en tot moment que s’està a la pista, esforçant-se per igual ofenisiva com defensivament.

Per seguir millorar, cal treballar entrenament rere entrenament i en tots els partits.

INFANTIL  GROC

El pròxim partit es el dia 15 de Març de 2015 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes  contra CENG.

JUNIOR GROC

Dur revés el que es va endur el Pardinyes, amb la segona derrota consecutiva després d’arribar a elles invicte. L’altíssim ritme de joc que va imposar el Sicoris, va crear les primeres distàncies al marcador, col·locant una vegada més als grocs a remolc des del minut 1. Però tot i les dificultats personificades en una figura arbitral molt parcial i deficient, els locals no van baixar els braços i van arribar al final de l quart amb un tanteig bastant proper. Però al segon quart, els esforços mal dirigits dels de Pardinyes, i la duresa arbitral en contra, van trencar una vegada més el match, establint un clar 15-27 al marcador. No va ser fins al tercer quart, en que els locals van prémer l’accelerador i gràcies a un gran encert en el tir exterior i a una defensa acceptable, van arribar al final del tercer quart amb un ajustat 36-37. Tot presagiava un final de partit molt ajustat, i així va ser fins als últims 5 minuts, en que desgraciadament es va imposar una vegada més un protagonista poc desitjat, l’àrbitre, i lluny del previst, va tancar el partit de mala manera, amb derrota local, deixant als grocs amb un mal gust de boca després de la gran remuntada, i estancant-los al tercer lloc de la classificació, mirant expectants a la segona volta.

54FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Suranell, S (10), Benabente, O (6), Cano, A  (15),  Campanera, J (–), Sanchez, F (1),  Marias, G (3), Martinez, A (7), Charles, D (3), Dieye, M (6), Kinsella, J (3), Jaimejuan, A  (–)

61 SÍCORIS 98: Garcia, G (5), Zabau, A (4), Bernaus, G (–),Vivo, A (11), Sabanes, E (–), Farran, A (13), Wengo, M (1), Calauta, M (–),Gallart, J (11), Pardes, O (14), Perez, C (–), Mascarell, P (2)

El pròxim partit es el dia 15 de Març  de 2015 a partir de les 17:15  a la pista del CB Borges.

INFANTIL  NEGRE

Molt bon partit del Preinfantil del Pardinyes aquest passat diumenge contra la Salle Manresa, tercer classificat de la lliga. El partit va començar molt igualat i va arribar amb un avantatge de 10 punts per l’equip local gràcies als contraatacs ràpids del segon quart. En el tercer quart l’equip visitant va voler pressionar saltant al dos contra un i intentar aconseguir pèrdues de pilota del conjunt groc i negre. Finalment al quart i definitiu quart al saber sortir de la pressió defensiva dels manresans va propiciar bàsquets fàcils per l’equip local. Felicitar per la victòria als jugadors del Pardinyes i a preparar la segona volta que comença la setmana vinent.

60 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Varela (2), Oró (1), Sarrate,P., (12), Mauri (6),  Sellart (4), Garcia (10), Ibars (4), Ariño (-), Benavente (9), Sarrate,D., (12)

42 DENTAL MANRESA JOVIAT-LA SALLE “A”: Portella(6),Plans(3),Gabarro(-), Torreguitart (10), Llohis (6), Oliva (2), Arco (3), Herrera (-),Torra (4), Noguera (4), Navarro (4)

El pròxim partit es el dia 14 de Març  de 2015 a partir de les 10:30  a la pista del Joventut Badalona.

MINI NEGRE

En el partit disputat diumenge a les 19 de la tarda al pavelló d’Alpicat es van enfrontar els petits locals de l’Alpicat i els de Pardinyes. Per tots dos vell coneguts aquesta temporada. Els locals van saber aprofitar la seva defensa per poder sortir al contraatac i els de Pardinyes van anar a remolc tot el matx. Els visitants van estar molt tous en defensa i això els va perjudicar durant molts períodes.

Ànims nois!

85 CB. ALPICAT: Tolsa (19), Godia, D (10), Godia, M (8), Godia, L (–), Sopena (6), Pou (5), Rosell (24), Fiol  (9), Corretge (10).

35 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Perez (-), Quintana (2), Dhiman (7), Diarra (8), Madia (–), Masip (–), Hidalgo (6), Vilaseca (12), Escola (-), Martinez (-).

El pròxim partit es el dia 15 de Març de 2015 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes  contra Tàrrega04.