JORNADA 27 DE FEBRER DE 2016

MINI GROC

Partit molt còmode pel mini groc de Pardinyes que s’ha vist clarament superior al seu rival. Per part del Pardinyes però, s’ha  jugat a un ritme massa ràpid, a faltat més circulació de pilota però, el fet que el camp fos tant gran i la defensa rival tant poc contundent que les entrades a cistella es produïen de manera constant amb certa facilitat. Al descans el marcador era de 19-41. La segona meitat ha continuat amb la mateixa dinàmica i s’ha finalitzat el partit amb un marcador de 40- 90.

40 CAL XIRRICLO CB BALAGUER VERMELL: Pedra A. (2), Olivart (8), Morlans (6), Garcia (4), Juny (-), Aladui (-),Pedra  J.(17), Vilajoliu (3),Solans (2), Carrasco (-).

90 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Dhiman (8), Sabaté (13), Quintana (8), Vilaseca (8), Inglada (15), Hidalgo (6), Escolà (6), Esteve (6), Sanfeliu (8), Badia (6) Suárez (6)

El pròxim partit es el dia 6 de Març de 2016 a partir de les 12:00 al Pavelló de Pardinyes contra Sedis.

JORNADA 28 DE FEBRER DE 2016

MINI NEGRE

El partit corresponent a la sisena jornada del campionat territorial mini masculí del grup 6 enfrontava al C.B. Pardinyes contra la Peña Fragatina.

Des d’un inici els nois del C.B. Pardinyes van dominar el partit, amb bones defenses i aprofitant la velocitat dels contraatacs. Això va donar com a resultat que al final de la primera meitat el partit ja estava decidit. Tot i això, els locals van continuar lluitant fins al final i no es van relaxar. El resultat final va estar de 70 a 20 en un bon partit del mini negre del Pardinyes.

70 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Tersa (8), Capell (19), Dieye (18), Dominguez (5), Jordan (6), Hu (9), Daruich (-), Ibars (12), Anglada (2), Sengh (8).

20 PEÑA FRAGATINA: Cazador (-), Iglesias (7), Costa (2), Larroya (-), Pueyo (-), Ibarz (7), Corti (2), Andreu (2), Gallinad (-)

El pròxim partit es el dia 5 de Març de 2016 a partir de les 16:30 a la pista del Seròs.

CADET NEGRE

El Cadet Negre del Pardinyes no va poder amb un CB. Bellpuig superior, que va aprofitar la tova sortida dels de la capital per ficar un contundent 25-5 de sortida al primer quart que va resultar definitiu i endur-se el partit per 62-37.

La mala sortida del Pardinyes va ser esmenada al segon quart, que ja va ser una mica més igualat i competit (10-8). El partit ja no tenia història, i el tercer quart el Bellpuig va ampliar diferències (17-11). El darrer parcial era ja un tràmit però el Pardinyes el va competir fins el final i es va emportar el quart (10-13).

En resum, una sortida molt dolenta del Pardinyes que va condicionar i marcar el partit davant un rival superior.

62 CB BELLPUIG: Torres, M.(-); García (2); Roig (9); Torres, I.(6); Fontova, (7); Ribalta, (4); Segarra, (8); Pinent (-); Pijuan (10); Dominguez, (2); Verdaguer (7); Saladrigues (7).

37 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE:  Robert Vilaseca (2); Alex Pelegrina (2);Jorge Tesán (1); Eduard Teixidó (-); Joel López (5);  Joan Tamames (5); Héctor Balcells (8); Gerard Cuéllar (-); Adrià Alendete(8); Miquel Plaza(1); Aleix Quiroga (5); Guillem Barta (-).

El pròxim partit es el dia 6 de Març de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló de Pardinyes contra Flor Vimbodí Pardinyes Groc.

CADET GROC

Partit plàcid davant un rival netament inferior. Al descans el marcador es va tancar. Va haver-hi bona actitud en la primera part i pitjor actitud en la segona part. Hem d’aconseguir jugar els 40 minuts igual d’intensos sigui quin sigui el resultat. A treballar que la setmana que ve toca derbi!!!

64 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Benitez A. (8), Zheng (23), Ariño (4), Capdevila (2), Mauri (4),  Benitez R. (5),Varela (10), Solsona (8), Perdices (-).

14 AGROBOTIGA CAL BLASIET CEP VALLFOGONA: Ariño (2); Sahthout (5); Camats (3); Solé (2); Ramírez (-); Tarragona (2); Paduretu (-); Sanchez (-)

El pròxim partit es el dia 6 de Març de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló de Pardinyes contra Flor Vimbodí Pardinyes Negre.

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Junior Groc del C.B.Pardinyes I eL CENG ARTESA DE SEGRE, amb el resultat final de 64 a 51 pels locals.

El partit va començar amb un CB Pardinyes molt intens  i amb nombroses sortides al contraatac. Tot i el gran ritme imposat pels locals durant els dos primers quarts, els de Artesa de Segre  no van deixar de lluitar durant tot el partit oferint diverses alternatives defensives que no van permetre marxar del marcador a l’equip local.

A la represa, les distàncies es van anar comprimint, a causa del desencert ofensiu i la mala defensa dels locals, i una millor intensitat dels visitants. En definitiva, va ser un partit disputat i entretingut per l’afició.

64 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC:  Suranell (5), Sanchez (7), Lesan (14), Benavente (-), Herrandiz (11), Reulli (10), Pedescoll (-), Jaimejuan (2), Quintana (12), Solsona (3).

51 CENG MOBLES LLOBET: Hervas (2), Cinca (-), Gutierrez (-), Camats D. (9), Junyent (12), Estrada (-), Cases (12), Llobet (-), Maluquer (12), Buñal (2), Camats G. (2).

El pròxim partit es el dia 13 de Març de 2016 a partir de les 12:30 a la pista del Cappont.

INFANTIL NEGRE

Gran partit de l’equip local, podríem dir que el millor de la temporada fins al moment. El partit es va iniciar amb diferència en el marcador per part de l’equip visitant gràcies a la superioritat de dos dels seus jugadors a nivell físic. A mesura que el partit anava passant l’equip local incrementava i portava el ritme d’ ell, amb contraatacs i bones defenses que permetien recuperar pilotes. Al final la gran diferencia física i decisions arbitrals (que no esmentarem) van marcar la diferència fins arribar al resultat final.

54 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE:  Inglada,G (14),  Vilaseca,A (-), Romero,J (17), Jordan,M (4), Marco,A (4), Bubé,N (7), Portoles,M (-), Diarra,S (-), Ariño,O (2) , Masich, J (4), Ripoll,G (2)

70 NATURAL OPTICS BALAGUER: Garcia,G (6), Castellarnau,B (4), Lorenzo,M (2), Oltra,D (14), Hervas,M (21), Profitos,X (-), Burgues,P (2), Farre,J (-), Del Rio,G (20)

El pròxim partit es el dia 5 de Març de 2016 a partir de les 10:30 a la pista del Tora.

JUNIOR NEGRE

Victòria clara a casa del Junior Negre, en la sisena jornada de la segona fase, per 77 a 36, en un partit marcat per una bona primera part, que va trencar el partit a favor dels locals. Durant els dos primers quarts, els locals, van sortir molt bé  en defensa i acompanyat d’un gran encert a cistella. Amb tot això, els locals van arribar al descans guanyant per 26 punts (42 a 16). A la represa, el CB Pardinyes ha sortit amb un punt de relaxació i això ha provocat que el tercer quart fos el més igualat de tot el partit. Malgrat això, els locals finalitzaven el quart amb una diferència a favor de 26 punts (60 a 34). Al darrer quart, els nois del CB Pardinyes pujaven la intensitat defensiva. Això s’ha  traduït  en el fet que han deixat als visitants solament amb 2 punts anotats en tot el quart. L’encert a cistella també pujava, gràcies a pilotes recuperades que els permetia tenir transicions ofensives ràpides. Al final, victòria clara per 77 a 36.

77 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (15), Roca (-), Lawson (6), Aguilera (-), Guallar (12), Previtera (12), Figuerola (1), Morell (9), Martin (6), Fons (2), Bernaus (7), Jofre (7).

36 CB SECA SANT PERE:  Pellicer (3),Trupita (2), Roque (-), Sanchez (-), Tribo (-), Martinez (1),Peralta (12), Cosmin (6), Sanhano (12), Castellon (-).

El pròxim partit es el dia 5 de Març de 2016 a partir de les 18:30 a la pista del Balafia.