JORNADA 8 DE NOVEMBRE DE 2014

MINI GROC

Partit disputat entre el Tàrrega 04 i el Mini Groc del Pardinyes, que ha acabat 33 a 83 per als visitants. El partit ha començat amb un C.B.Pardinyes molt actiu i treballador tant en atac com en defensa, i s’ha vist reflectit al marcador. La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica que la primera, però en tot el partit els locals no han baixat els basos i han continuat treballant.

33 CN TARREGA 04: Piqueres, R.(4),  Miralles, R.(-), Castillero, A.(8), Vila, M.(2),  Puig, J.(4),  Pererva, V.(-), Martinez, P. (11), Farreny,  B. (-), Sarri, P.(-), Zaragoza, R.(-),Ribalta, A.(2), Valls, P.(2).

83 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Sabater, M.(10),  Inglada, G.(13), Garcia, A.(20),  Romero, J.(13),  Jordan, M.(6), Lacambra, K. (6), Ortiga, J.(6), Masich, J.(10),Bube, N.(10), Sanfeliu, J.(6).

El pròxim partit es el dia 16 de Novembre de 2014 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes  contra Sedis.

JORNADA 9 DE NOVEMBRE DE 2014

ESCOLA

La «trobada» realitzada a Tárrega, 09/11/14 amb inici a les 11:45 i final a les 13:45 va tenir una molt bona valoració per part de joc i actitud dels nois.

Partit A (CB Pardinyes vs Artesa): Un partit en el qual a l’inici, els jugadors van sortir una mica despistats a l’hora de traslladar la pilota a camp ofensiu, no havia amb prou feines passades, ni control de pilota. A poc a poc, i amb el pas dels minuts, els jugadors van anant adquirint confiança i van trobar aquesta compenetració entre ells amb passades i trasllat de pilota que tant joc va donar.

Partit B (CB Pardinyes vs Torrefarrera): Un partit que des de l’inici, els jugadors van sortir amb moltes ganes i generant una molt bona defensa i corrent moltíssim. Molt bona actitud per part dels jugadors i per part dels pares.

PREMINI GROC

Diumenge 9 de novembre vam anar a Tàrrega a jugar la segona trobada de la temporada.

El primer partit va ser contra l’Alpicat, on els nostres van jugar un gran partit corrent amunt i avall amb moltes passades i un joc molt ràpid i molt alegre. El segon partit va ser una altra vegada contra Maristes, tal i com va passar a la primera trobada. Aquest va ser molt disputat amb dos equips que corrien molt i on es van veure moltes cistelles i jugades molt maques.

En general va ser una trobada molt profitosa per continuar creixent i agafant confiança per la temporada.

PREMINI NEGRE

Excel·lent trobada del pre-mini negre disputada el diumenge passat a Tàrrega. Gairebé a primera hora i contra els amfitrions, els nostres jugadors van sortir amb moltes ganes lliutant per totes les pilotes dividides, tot i les diferències físiques. En el segon partit contra Alpicat, els de Pardinyes van fer molt bon treball defensiu d’1c1, i conseqüentment, van poder realitzar molts contraatacats finalitzats amb molt bones entrades. Bon treball en els entrenaments que es vaveient reflectit en les competicions.

JUNIOR GROC

Nova derrota del junior Groc de Pardinyes, que va trigar dos quarts en entrar al partit, temps més que suficient per a que els locals, imposant els seus punts forts, haguessin trencat el partit. El primer i el segon quart van ser molt rocosos, marcats per les casi trenta faltes comeses entre tots dos equips però,  amb resultats molt diferents, a causa, de l’encert en els llançaments de tir lliure, que al final del partit reflexaven un raonable 13/19 al quadre local, però, un inexplicable 4/23 per als visitants. Aquest fet es traduïa en un 29-11 a la mitja part. Però els de Pardinyes no van baixar els braços, i agafant la mesura als de Cappont, es van imposar en els dos següents obligant a tancar-se en zona als locals per a mantenir l’avantatja, ja que el marcador va arribar a reduir distància fins a menys dels 10 punts. No obstant això, tant la zona, com les reiteratives e il·lògiques interrupcions arbitrals, van evitar la remuntada. Una derrota més per als visitants però, amb noves sensacions.

56 CB CAPPONT:Lara, D (7), Torne, J (2), Vidal, C (-),Nadal, S (10), Castillo, S (6), West, D (13), Casals, R  (-), Sales, M (2), Sole, P (16)

45 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Lawson, D (2), Suranell, S (-), Sanchez, F (4), Benavente, O (3), Cano, A (10), Campanera, J (–), Marias, G (5), Martinez, A (2), Charles, D (-), Dieye, M (9), Kinsella, J (8),  Jaimejuan, A (2)

El pròxim partit es el dia 16 de Novembre de 2014 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes  contra Peña Fragatina.

MINI NEGRE

En el partit disputat diumenge a les 16 de la tarda al pavelló Barris Nord es van enfrontar en el 1r partit de la segona volta els nois de Pardinyes i els d’Alplicat. Els locals sabien que seria difícil però van demostrar una millora molt important tot i el poc encert de cara a cistella. Es van veure molts bons minuts de joc per part de tots dos equips i molt bona actitud! Felicitats nois i a seguir treballant!!!

38 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Perez (6), Quintana (7), Dhiman (7), Dolcet (–), Gomez (1), Masip (–), Hidalgo (4), Vilaseca ( 11), Escola (2).

59 CB. ALPICAT: Tolsa (8), Godia, D (9), Godia, M (2 ), Godia, L (–), Cubero (-), Sopena (9), Pou (6), Rosell (11), Fiol  (10), Soria (4)

El pròxim partit es el dia 16 de Novembre  de 2014 a partir de les 9:30 a la pista del Frederic Godàs04.

INFANTIL GROC

Segon partit de temporada guanyat pel CB Pardinyes tancant el marcador al minut 27. Així hi tot partit molt dolent dels 2 equips jugant sense defensa i fallant molt cistelles fàcils sota aro, això si, millora de l’equip local a mesura que va avançar el partit. En definitiva, partit fàcil pel CB Pardinyes.

72 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Vilaseca (4), Pelegrina (6), Tesan (16), Teixido (-), Lopez (7), Cuellar (5), Tamames (9), Balsells (-), Vera (4), Alandete (17), Plaza (4)

21 CB ALPICAT: Camara (4), Badia (–), Belchi (4), Puras (–), Plana (9), Riera (2), Domingo (–),  Rodriguez (2)

El pròxim partit es el dia 15 de Novembre  de 2014 a partir de les 17:15 a la pista del CB Mollerussa.

CADET

El FLOR DE  VIMDODI PARDINYES perd contra un SÍCORIS VERMELL per 27 punts. Transcorreguts els primers minuts de joc on regnava la igualtat en el marcador, va ser trencada amb un parcial de 14 a0 a favor dels visitants. Durant el segon període la superioritat física dels jugadors del Sícoris els va permetre ampliar l’avantatge, de tal manera que al descans el marcador reflectia 19 a42. A la represa tot i la important diferencia el en marcador, els jugadors del Pardinyes lluny de baixar els braços van canviar d’actitud  fet que els va permetre competir cara a cara  els dos darrers quarts amb uns parcials de 16-17 i 16-19. Els màxims anotadors del partit van ser:  Zheng amb 14 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes i Garcia  amb 17 punts del Sícoris Vermell.

51 FLOR DE VIMDODI PARDINYES: Capdevila (4), Sellart (-), Ferrer (-), Benitez A (4), Zheng (14);  Petrivera (6), Figuerola (3), Morell (4), Larrull (8), Padilla (2), Martin (3), Benitez R (3).

78 SÍCORIS VERMELL: Garcia (17), Torres (-), Albiol (4), Rauret (3), Vivo (2), De Toledo (8), Calzada (8), Sole (9), Gallego (12), Puig (8).