JORNADA 2 DE NOVEMBRE DE 2013

JUNIOR GROC

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC guanya en el desplaçament a Calaf amb un partit que es finalitzar abans d’hora a causa de l’acumulació de faltes dels jugadors locals.

El partit començava amb un joc anàrquic i amb poca intensitat. Tot i això, el CB Pardinyes aconseguia obrir una escletxa de 10 punts just abans del descans. A la tornada dels vestidors, els jugadors del Pardinyes van augmentar la intensitat en el joc tant en atac com en defensa fet que els va permetre ampliar la diferència amb un parcial en el tercer quart de 10 a 23. Amb el partit trencat en el darrer quart la gran quantitat de faltes acumulades per part dels jugadors del Calaf van fer que el partit finalitzes abans d’hora per manca de jugadors.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Peinado  amb 16 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Hernàndez amb 15 punts del CB Calaf.

39 CB CALAF: Rial (-), Esquius (-), Lopez (-), Barrios (4), Riera (3), Pintado (10), Calafell (7), Hernández (15).

84 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC:   Kora (13), Suranell (11), Porta (6), Salem (-), Gevorgyan (8), Mayoral(6), Calzada (8), Marias(3), Giné(13), Peinado(16).

El pròxim  partit es  el  dia 10 de Novembre de 2013 a partir de les 17:30 al Pav. Municipal Olímpics de Lleida davant el Secà.

JORNADA 3 DE NOVEMBRE DE 2013

PREMINI

Partit molt igualat marcat per les errades en els llançaments a cistella per part dels dos equips. Al final del cinquè període el resultat era d’empat, i va ser lavors que els jugadors del Pardinyes van millorar ofensivament i van escapar-se del marcador als últims tres períodes.

22 BAC AGRAMUNT: Bernaus (-), Solé (4), Serra,I (-), Salat (8), Ivernon (2), Zurita (-), El Khattabi (-), Muixi (-), Alonso (-), Marsa (2), Pijuan (4), Serra,I (2)

37 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES: Aguila,M(4), Hidalgo,A (-),Gomez,L (2), Quintana,A (8), Pérez,A (8), Jordan,J (-), Dhiman,K (9), Dolcet,F (4), Vilaseca,A(2),

El pròxim  partit es  el  dia 17 de Novembre de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Força Lleida.

JUNIOR NEGRE

El partit disputat entre el BAC Agramunt i el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre va estar marcat pel gran intercanvi constant en el marcador durant tot el partit.

En la primera part, el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre degut a la poca actitud defensiva del 1×1 central i al poc encert de cara cistella, a pesar de moure bé la pilota davant  la defensa zonal de l’equip local, tot això, provocava que el Agramunt s’anés al descans amb un marcador favorable de 27-29. En canvi,  al tercer quart, l’actitud defensiva del Flor de Vimbodi havia millorat i a partir d’atacs molt agressius capa cistella que provocaven molts cistelles davall de l’aro. Amb tot això, l’equip local va agafar una renta favorable de 8 punts (46-38) en els primers 8 minuts del tercer quart. La renta favorable es mantindria al finalitzar el tercer quart (46-39). Però, al inici del darrer quart, el Flor de Vimbodi Pardinyes sortia més fort, el que provocava que a falta de 8 minuts per acabar el partit el marcador era de 52-42. A partir de aquest moment, l’equip local degut a una relaxació defensiva, feia que l’equip visitant fés un parcial de 0-15 en els següents 4 minuts i a falta de 4 minuts el marcador reflectia un avantatge favorable de 5 punts pel Agramunt (57-52). Però, l’equip local ràpidament es tornava a ficar a endavant de la mà de Charles feia un parcial de 8-0  i el marcador era de 60-57 a falta de 2 minuts per acabar el partit. Però, a partir d’aquest moment l’equip visitant de la mà de Fito i Farras feien un parcial de 0-7 que seria definitiu per a que aquestos s’emportessin la victòria finalment (60-64).Els màxims anotadors del partit van ser: Fito  amb 38 punts del BAC Agramunt  i Charles  amb 14 punts  del  Flor de Vimbodi Pardinyes Negre.

60 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (2), Rodriguez (8), Macarro (-), Dieye (10), Gonzalez (-), Morell (-), Herrandiz (6), Lesan (10),Martinez (-),Charles (14), Reulli (4), Diallo (6).

64 BAC AGRAMUNT:  Cuñat (-), Fito (38), Tallavi (-), Rodriguez (-), Vadillo (-), Farras(17), Ros(9), Bernaus (-), Ferre (-), Guixe (-).

El pròxim  partit es  el  dia 9 de Novembre de 2013 a partir de les 12:30 a  la pista del Balaguer.