JORNADA 28 DE FEBRER DE 2015

MINI GROC

Partit disputat entre el Gramenet BC, i el Mini Groc del C.B. Pardinyes, que ha acabat 75 a 50 per als locals. Un partit on els visitants van sortit molt entonats en el primer període amb una gran defensa i un bon atac. En els següents períodes, els locals van despertar i van imposar el seu joc amb un gran encert, tot i la bona defensa de l’equip de Pardinyes. Els visitants no van baixar, en cap moment, els braços, donant una gran imatge tant  al camp defensiu com a l’ofensiu.

75 GRAMENET BC TARONJA: Vera, F.(3),  Berberian, M.(4), Moreda, F.(7), Palmero, A.(6),  Pi,  A.(11),  Diez, M.(10), Palanca, H. (9), Guerrero, A.(9) , Mbamaw, J. (6), Morris, O.(10).

50 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Sabate, M.(4),  Inglada, G.(3), Garcia, A.(25), Romero, J.(3), Jordan, M.(-), Lacambra, K. (2), Ortiga, J.(4), Masich, J.(4), Bube, N.(3), Sanfeliu, J.(2).

El pròxim partit es el dia 8 de Març de 2015 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes  contra CB  Vic.

JUNIOR GROC

Intens match els que ens proposava aquest dissabte, enfrontant al primer classificat imbatut contra el segon que només acumulava una derrota. Lluny d’aquesta premissa, la desigualtat al marcador va ser desproporcionada. El primer quart presagiava un intens partit, amb un visitant a remolc des del minut 1, però donant mostres de qualitat. Els de Pardinyes es van recuperar al segon quart, arribant a escurçar les diferències fins a 3 punts, però el joc ofensiu dels visitants es var col·lapsar arran d’un excessiu joc físic per part dels locals i un greu desencert per part dels de Pardinyes. A causa d’un 2-10 en tirs lliures, els d’Andorra van recuperar la renta de 8 punts definitiva abans del final del segon quart. El tercer quart seria decisiu, i un inici molt intens dels locals va acabar de trencar el partit, amb uns visitants que no van saber adaptar-se als durs contactes per part dels andorrans, molt mal administrats per part de l’àrbitre, que subjectes als pèssims percentatges de tirs lliures dels de Pardinyes 10/31, van acabar essent resolutius. L’últim quart va ser continuista, amb un arbitratge molt subjectiu que no va permetre cap tipus de retall al marcador. Dura primera derrota del Grocs, que tot i seguir en primer lloc, han de recuperar les bones sensacions.

74 B.C. MORABANC ANDORRA “B”: El Badaoui, Z  (4), Moreno, E (3), Bartolome, G (5), Lacopia, L (8), Rozados, J (6), Cervos, S (15), Garcia, B (17), Rodriguez, J (4), Matute, M (4), Belarmino, J.N.  (4), Alferez, A (4)

41 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Suranell, S (1), Lawson, D (-), Benavente, O (15), Cano, A (1), Campanera, J (1),  Sanchez, F (3), Mayoral, A (5), Marias, G (1), Martinez, A (-),Dieye, M (10), Jaimejuan, A (4)

El pròxim partit es el dia 8 de Març de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes  contra Sicoris98.

JORNADA 1 DE MARÇ DE 2015

PREMINI NEGRE

Diumenge passat vam enfrontar-nos amb el líder del grup, un equip físicament molt superior a nosaltres, en gran part, degut a que gairebé tots els jugadors són de segon any.

Com sempre, els jugadors del Pardinyes van sortir molt motivats i concentrats; sense perdre de vista al jugador que defensaven, corrents molt ofensivament, sacant molt ràpid, lluitant totes les pilotes… Però degut a la diferència en el resultat, tot i no ser observable al marcador, els jugadors van deixar de jugar tal i com saben quart a quart. Cap al final del partit, vam tenir molt poques ocasions d’encistellar, i conseqüentment, es va reflectir una falta de motivació.

Cal seguir treballant moltíssim el bot sense mirar la pilota, per tal de veure els companys que en moltes situacions estan sols.

71 CN TÀRREGA 05: Cortés, A (2); Ribera, M (16); Plaza, E. (8); Berengué, X (4); Guasch, G (4); Bertrán, B (12); Angeles, JF (6); Prats, M (10); Mbaye, A (4); Ampurdanès, J (4).

21 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Espax, D(-);Oró, J(-);López, R (2); Águila, M (2); Balcells, A(-);Nadal, K(-); Mauri, F (4); Ibars, M (4); Cubero, K (9).

El pròxim partit es el dia 15 de Març de 2015 a partir de les 11:00 al Pavelló Pardinyes  contra Bellpuig.

INFANTIL  NEGRE

El passat diumenge es va veure un partit d’aquells que dóna gust veure’ls, un partit on els dos equips en cap moment van donar el partit per perdut i el C.B. Pardinyes tot i perdre en el resultat final es va deixar la pell en la pista. Un inici molt fort i amb gran encert de l’equip local va fer que el conjunt groc i negre anessin per darrere en el marcador a la mitjà part, aleshores l’equip lleidatà va pujar la intensitat en defensa aconseguint recuperar moltes pilotes i això potenciava fàcils contraatacs amb superioritat davant la defensa. A falta d’un minut i mig es van col·locar només a quatre punts i la falta d’encert en els minuts finals va fer que el partit no fos per l’equip preinfantil del Pardinyes. Enhorabona per l’actitud i a seguir treballant de cara al següent partit contra la Salle Manresa.

74 CASAL VILAFRANCA: Domenech (12), Garrido (6), Nogues (8), Oliver (5), Esteve (2), Cisa (17), Runso (4), Sadurni (2), Rovira (2), Mimbredio (4), Estrada (12)

66 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Ariño (-), Benavente (17), Sarrate, D; (12), Oró (-),Mauri (6), Sarrate, P; (14), Ibars (4), Varela (4), Sellart (9)

El pròxim partit es el dia 8 de Març de 2015 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes  contra La Salle Manresa «A».

INFANTIL  GROC

El pròxim partit es el dia 8 de Març  de 2015 a partir de les 9:30  a la pista del Bellpuig.

CADET

El CB PARDINYES guanya al  CB BORGES GARRIGUES 63 a 12.

Des del salt inicial, els jugadors del CB Pardinyes van anar a per totes i gràcies a la bona actitud defensiva i al alt ritme de joc ofensiu van poder acabar el primer quart 21 a 6. La dinàmica al segon quart va seguint sent la mateixa on l’equip local dominava en tots i cadascun dels aspectes del joc. A la tornada dels vestidors, la diferencia ja era considerable, però lluny de baixar els braços els jugadors del CB Pardinyes van mantenir la concentració fins que a falta de 2 minuts del final van tancar el marcador amb el resultat de 63 a 12..

Els màxims anotadors del partit van ser:  Larrull amb 17 punts  del La Flor de Vimbodí Pardinyes i Mir amb 4 punts del CB Borges Garrigues..

63 FLOR VIMDODI PARDINYES: Zheng (8), Guallar (2),  Previtera (2), Figuerola (6), Capdevila (-), Morell (1), Larrull (17), Padilla (9), Martin (12), Fons (8).

12 CB BORGES GARRIGUES:  Rene (-), Benet (-), Mir (4), Sans (3), Cullere (-), Sufletu (-), Barrau (2), Molgo (3).

El pròxim partit es el dia 7 de Març  de 2015 a partir de les 11:00  a la pista del Torrefarrera.

JUNIOR  NEGRE

FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE ha guanyat a casa davant del Pinturas Lepanto Binefar per 66-50, en el sisè partit de la segona fase, que ha estat marcat per la bona intensitat defensiva desplegada per l’equip local en tot el partit, en especial, en la primera part.

El partit començava amb un Flor de Vimbodí Pardinyes amb una bona intensitat defensiva en tot el camp i amb bon moviment de pilota en atac que li va permetre finalitzar el primer quart amb el marcador favorable de 15-8. En el segon quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes incrementava el seu nivell defensiu i encara que l’encert a cistella baixava, feia que arribés al descans amb un marcador favorable de 26-15. A la tornada dels vestidors, l’equip local continuava el seu bon nivell defensiu i el seu encert en atac, en especial, en el tram inicial del tercer quart, i provocava que incrementes la diferència fins als 14 punts en finalitzar el tercer quart (43-29). En el darrer quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes mantenia la diferència, pràcticament tot el quart, encara que els visitants a falta d’1 minut per finalitzar el partit es situaven a 9 punts del Flor de Vimbodí Pardinyes. Però, un parcial final del Flor de Vimbodí de 7-0 deixava el marcador final de 66-50. Al final, victòria del Flor de Vimbodí Pardinyes per 66- 50 davant del Binefar.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Kora  amb 21 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Castillon amb 16 punts del Pinturas Lepanto Binefar.

66 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (9), Gallardo (2), Nieto (-), Rodriguez (2), Gine (3), Kora (21), Balde (4), Bardaji (-), Reulli (6), Herrandiz (12), Pedescoll (-), Quintana  (7).

50 PINTURAS LEPANTO BINÈFAR:  Marques, J (7), Bailac  (5), Castillon (16), Rueda (5), Cuenca (-), Fernandez (2), Torres (13), Marques, V (2)

El pròxim partit es el dia 7 de Març  de 2015 a partir de les 16:30  a la pista de la Peña Fragatina.

PREMINI GROC

El pròxim partit es el dia 15 de Març  de 2015 a partir de les 11:00  a la pista del Cervera.

MINI NEGRE

En el partit disputat diumenge a les 19 de la tarda al pavelló de Pardinyes es van enfrontar els nois de Pardinyes i els de Balaguer.  Tots dos equips son de la part baixa de la classificació així que es preveia un partit molt interessant. L’equip local no va sortir prou concentrat i van ser els visitants qui van donar un cop sobre la taula i amb sortides ràpides al contraatac es va endur el partit des dels primers quarts.

Ànims que segur que els resultats arribaran!!!!!!!

21 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Perez, A (3), Quintana, A (4), Dhiman, K (5),  Gomez, L (–),Masip, P (–), Madia, A (–),Vilaseca, A (10), Esteve, O (–),Escola, M (–)

71 CB. BALAGUER: Oltra, D (25), Olivart, G (4), Oval, S (24), Garcia,F (8), Juny, O (4), Profitos, X (5), Rodriguez, E (2), Sanchez, E (13), Pedra, J (11), Bellmunt, R (–).

El pròxim partit es el dia 8 de Març  de 2015 a partir de les 19:00  a la pista de l’Alpicat.