JORNADA 20 DE FEBRER DE 2016

MINI NEGRE

El partit corresponent a la jornada cinc del grup sis del campionat mini territorial enfrontava al Força Lleida Taronja contra el C.B.Pardinyes Negre.

Des de l’inici del partit els nens del C.B. Pardinyes estaven bastant encertats en atac, però una mica despistats en defensa. Tot i això, el visitants van poder agafar una bona renda, sobre tot gràcies al primer i al quart període.

En la segona meitat, la tònica va ser la mateixa, la diferència va anar augmentant, fins arribar al marcador final de 36 a 86.

36 FORÇA LLEIDA CE TARONJA: Betbese (2), Dominguez (6), Masip (-), Capdevila (8), Gracia (-), Larregula (3), Lamas (10), Diaz (-), Jove (7), Rooler (-).

86 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Capell (22), Dieye (13), Aguila (12), Dominguez (8), Jordan (6), Hu (6), Ibars (2), Anglada (12), Solans (6), Singh (3).

El pròxim partit es el dia 28 de Febrer de 2016 a partir de les 9:30 al Pavelló de Pardinyes contra Peña Fragatina.

MINI GROC

Partit entre els dos primers classificats del grup, on l’equip local  no ha realitzat un bon partit, s’ha vist superat per la situació i intimidats pel joc intens del Lleida.  A més el joc ha estat molt individualitzat, en ocasions contades s’ha vist joc col·lectiu i moviment de pilota.  El Força Lleida ha sigut millor equip i així ho reflecteix el marcador (55- 76).

55 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Dhiman (6), Sabaté (9), Quintana (2), Pérez (5), Inglada (12), Hidalgo (-), Escolà (2), Farré (-), Esteve (4), Sanfeliu (13), Badia (-) Suárez (2)

76 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA C.E. NEGRE: Calvet (-), Cervantes (4) Serra (9), Teixidó (7), Codina (7), Palma (2), Montaño (-), Quintana (17), Lesan (8), Casañe (22)

El pròxim partit es el dia 27 de Febrer de 2016 a partir de les 11:00 a la pista del Balaguer.

PREMINI GROC

El PARDINYES LA FLOR VIMDODI guanya a domicili contra el C. B. BELLPUIG, amb un partit dur i molt treballat. Matx marcat per  una alta intensitat i alt grau de desencert per part d’ambdós equips.

El partit va començar amb els primers resultats parcials a favor de l’equip local, jugant de tu a tu i amb molta tensió al camp. El tercer període acaba amb un 4-14 a favor dels visitants, fet que comporta un “coixí estable” de diferència de punts.

Cap a la segona part, el partit seguí el mateix guió. Poc encert amb els tirs i falta de precisió amb la passada final. Tot i així, el 7è quart , la FLOR DE VIMBODI CB PARDINYES GROC va ser capaç de fer un molt bon període guanyant 0-19. Resultat final 32-67.

32 C. B. BELLPUIG:  Pavon (16), Guim (-), Aragoncillo, B. (-), Olid (2), Papanades (2), Vila(6), Balcells (-), Armengol (6), Fernàndez (-).

67 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Espax (13), Oró (2), Lopez (6), Balcells (3), Mauri (8), Ibars (21), Cubero (2),Nadal (4), Moreno (4), Andueza (4).

El pròxim partit es el dia 6 de Març de 2016 a partir de les 10:30 al Pavelló de Pardinyes contra Sedis.

INFANTIL GROC

Aquest passat dissabte l’infantil groc del C.B.Pardinyes es va enfrontar en la cinquena jornada de Nivell A1 al C.B.Vic, un equip que en els resultats anteriors havia demostrat que és un equip del mateix nivell que el Pardinyes. Els dos primers quarts van ser clars per l’equip local gràcies a la pressió defensiva i els ràpids contraatacs que feia que agafessin un avantatge de 10 punts. Pel que fa als quarts del mig del partit van ser molt igualats entre els dos equips i finalment, en els últims quarts el Vic es va acostar en el marcador aconseguint un final ajustat on es va decantar per l’equip groc i negre amb el marcador final de 72 a 67.

72 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (4), Ariño (2), Benavente (20), Sarrate D. (6), Oro (-), Mauri (18), Sarrate P. (14), Ibars (2), Varela (-), Sellart (6).

67 CB VIC: Farres (2), Boix (7), López (25), Bartes (4), Ullrich (6), Verdaguer (-), Arumi (21), Vilaregut (-), Pare (2).

El pròxim partit es el dia 27 de Febrer de 2016 a partir de les 12:45 a la pista del UB Sant Adria1.

JUNIOR NEGRE

Victòria del Junior Negre a la pista del CB Mollerussa, en la cinquena jornada de la segona fase, per 44 a 59, en un partit on els nois del CB Pardinyes van trencar-lo després de un bon tercer quart en tots els aspectes del joc. Durant els dos primers quarts, el partit va ser  molt igualat entre els dos equips, però on els visitants anaven sempre per davant en el marcador fins al punt de tenir una diferència de 8 punts a favor. Malgrat això, el CB Pardinyes va arribar al descans guanyant per solament 1 punt (23 a 24). A la represa, el CB Pardinyes va pujar la seva intensitat defensiva, el fet es que van deixar amb solament 8 punts anotats en el tercer quart, i acompanyat d’una millora en l’encert a cistella, ha arribat a assolir una diferència de 16 punts a favor. Flor Vimbodí Pardinyes  finalitzava el quart amb una diferència a favor de 14 punts (31 a 45). Al darrer quart, els visitants van saber controlar la diferència durant el pas dels minuts i van arribar a tenir una màxima diferència de 23 punts a falta de 5 minuts per finalitzar el partit (31 a 54). En el tram final, els locals van retallar diferències, però va ser insuficient i la victòria va ser pels nois del Flor del Vimbodí Pardinyes Negre per 14 punts de diferència. Al final, victòria per 44 a 59.

44 CB MOLLERUSSA:  Prats (12),Seto (3), Lopez (-), Reig (2), Martin (7), Arnau (3),Moreno (9), Feixa (-), Feixa (8).

59 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (11), Roca (7), Lawson (3),Guallar (5), Previtera (9),Morell (-), Martin (6), Fons (-), Bernaus (16), Jofre (2).

El pròxim partit es el dia 28 de Febrer de 2016 a partir de les 19:00 al Pavelló de Pardinyes contra Secà.

JUNIOR GROC

Partit entre el Binèfar i el C.B.Pardinyes amb el resultat final de 65 a 67 per l’equip visitant.

Un partit molt disputat des del primer minut, on  l’equip local va iniciar l’enfrontament amb una gran intensitat defensiva que els va permetre marxar a la mitja part amb una avantatge de 8 punts, gràcies a una gran defensa zonal que els permetia sortides al contraatac.

A la represa, l’equip visitant va plantejar diverses alternatives defensives que els va permetre ajustar el marcador fins aconseguir igualar el partit i ficar-se per davant.

Finalment, la gran forma física de l’equip visitant i el desencert de l’equip local des de la línia de tir lliure, van decantar el partit per l’equip lleidatà.

65 PINTURAS LEPANTO BINEFAR: Mora (16), Marques (4), Carrera (-), Santafe (-), Herrera (-), Rueda (3), Torres (14), Delmas (-), Marques (17).

67 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC:  Suranell (6), Sanchez (10), Lesan (11), Herrandiz (14), Reulli (13), Pedescoll (-), Kinsella (8), Jaimejuan (-), Quintana (5), Solsona (-).

El pròxim partit es el dia 28 de Febrer de 2016 a partir de les 16:00 al Pavelló de Pardinyes contra CENG.

INFANTIL NEGRE

Partit que vam poder observar a primera vista igualat entre els dos equips. El ritme entre els dos equips era alt on es veia un joc vistós a base de contraatacs i bones defenses. Un control del rebot per part de l’equip visitant els va ajudar a tenir un primer avantatge en el marcador. A partir d’aquí un manteniment del ritme per part dels visitants a base de contraatacs els va ajudar a incrementar la diferència. Amb això la bona actitud dels nens de banqueta i a pista els va ajudar a ser un equip. Felicitar als dos equips per veure un partit disputat entre els dos.

50 CB LA POBLA DE SEGUR: Camacho,I(-), Sanchez,U(23), Andre,T(-), Sanchez,T(2), Sellart,P(2), Sole,J(8), Montane,J (4), Anaya,S (2), Radua,M (6)

66 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Inglada,G (9), Vilaseca, A (17), Romero,J (6), Jordan,M (5), Masich,J (10), Bubé,N (7) , Sanfeliu,J (6), Diarra,S (2), Ariño,O (4), Portolès, M (-)

El pròxim partit es el dia 28 de Febrer de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló de Pardinyes contra Balaguer.

JORNADA 21 DE FEBRER DE 2016

CADET NEGRE

El Cadet Negre del Pardinyes va perdre el primer partit de la segona fase contra un Maristes que va tindre en Masip el seu millor jugador i més determinant del partit, autor de 33 punts i que va desequilibrar el match.

El partit no va començar bé pel Pardinyes, que va sortir amb por i nervis, sabent que el Maristes era un equip amb molts recursos, com així va demostrar al primer quart (7-22). El segon quart el Pardinyes va jugar millor i va aprofitar l’absència de Masip per equilibrar el quart i agafar millors sensacions. S’arribava al descans amb un 15-30 i un segon quart igualat (8-8).

Però, la aportació de Masip seguia sent imparable i tot sól es ficava l’equip a les esquenes i el marcador es tornava a eixamplar (7-18 de parcial). Al final del tercer quart el partit ja estava decidit, 22-48 min. 30. El Pardinyes no va baixar els braços i va continuar lluitant fins el final cada pilota i cada possessió. Fruit d’aquesta bona actitud va ser la victòria parcial en el darrer quart (13-12), tot i que el partit ja estava perdut. Derrota amb bon sabor de boca i en el que la aportació individual de Masip va desequilibrar el partit.

35 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE:  Alex Pelegrina (2);Jorge Tesán (2); Eduard Teixidó (-); Joan Tamames (14); Héctor Balcells (3); Gerard Cuéllar (2); Adrià Alandete(-); Miquel Plaza(2); Aleix Quiroga (8); Guillem Barta (2).

60 CE MARISTES:   Capell (5), Guillen (8); Solans (-); Peralta (2); Bonet (-); Masip (33); Cazcarro (5); Alburquerque (-); Miraball (8); Domingo (2); Barroso (-).

El pròxim partit es el dia 28 de Febrer de 2016 a partir de les 11:00 a la pista del Bellpuig.