JORNADA 1 DE NOVEMBRE DE 2014

PREMINI GROC

El partit corresponent a la segona jornada del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, entre C.B. Pardinyes i el Sedis es va jugar al pavelló municipal Agnès Gregori, on l’equip local, tot i no jugar a la seva pista, va sumar la segona victòria de la temporada.

El partit va començar amb l’equip visitant anotant molt i marxant per cinc punts de diferència al marcador en el primer període. La primera meitat va estar dominada pel Sedis, ja que els nois de Pardinyes no van oferir el joc de contraatacs i passades rapides que van fer la jornada anterior, a part d’una defensa no gaire atenta i concentrada.

A la segona meitat les coses van canviar una mica, la defensa dels locals va millorar i es va poder igualar el marcador. Un últim quart molt bo dels de Lleida amb un parcial d’onze a zero, va permetre la remuntada i la segona victòria de la temporada, sent aquesta la primera a casa.

44 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Solans (2), Dieye (7), Anglada (-), Aguila (10), Daruich (-), Jordan (-), Capell (16), Ibars (5), Hu (4).

40 SEDIS TARRÉS VIATGES: Amo (3), Alfonso (4), Nadal (6), Paredes (-), Obiols (-), Bardia (1), Palomar (4), Martinez I (-) , Martinez J (16), Martinez B (6).

El pròxim partit es el dia 16 de Novembre  de 2014 a partir de les 9:30 a la pista de l’Agramunt.

INFANTIL GROC

Tercera derrota consecutiva de la temporada del CB Pardinyes perdent per 32 punts de diferència a casa. El partit va començar molt igualat gràcies a la intensitat dels 2 equips, però de mica en mica la superioritat de joc i ganes de l’equip visitant va superar amb escreix l’equip local reflectint-se el resultat en el marcador final. Els nois del CB Pardinyes es van deixar anar a mesura que avançava el partit deixant de lluitar-lo incomprensiblement. En definitiva, una altra derrota de l’infantil del CB Pardinyes.

49 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Vilaseca (2), Pelegrina (2), Tesan (1), Lopez (4), Cuellar (2), Tamames (6), Balsells (11), Vera (8), Alandete (7), Plaza (6)

81 SICORIS 01:  Gonzalez (5), Salcedo (24), Manzano (6), Perna (8), Esquerda (9), Perez (8), Usal (4), Masana (15), Serrat (-), Moya (-), Saez (2)

El pròxim partit es el dia 9 de Novembre de 2014 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes contra Alpicat.

JORNADA 2 DE NOVEMBRE DE 2014

INFANTIL NEGRE

En la quarta jornada de lliga l’Infantil Negre del Pardinyes ha sumat una victòria al sempre difícil pavelló de Binéfar. El partit ha començat amb un Pardinyes adormit, sense agressivitat defensiva i descoordinació en atac que ha permès als locals avançar-se, amb la màxima diferència que ha estat de 4 punts (7-3) al final del minut 4 del primer període. A partir d’aquí el Pardinyes ha començat a asfixiar al rival amb una defensa bona que ha permès als visitants trencar el partit emportant-se la primera part amb un 21 a 61 en el marcador. Tot i anar a la mitja part per sobre, els rivals no han deixat anotar fàcil als de groc i negre, que fins al setè període no han tancat el marcador. Les desconnexions de concentració s’han de disminuir per a no tenir més sorpreses en els següents partits. El pròxim partit serà contra el líder, el Força Lleida, al pavelló Juanjo Garra el dia 15 de novembre.

33 ASESORIA AMÉRICA BINÉFAR: Hadj (8), Llés (4), Villamar (5), Gonzalez (2), Bejarano (2) Galindo (4), Padilla (3) Sarvise (-), Moise(3), Gonzalez (2)

83 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Ariño (6), Benavente (18), Sarrate, D (7), Oró (2), Casals (6), Mauri (10), Sarrate, P (6), Ibars (9), Varela (10), Sellart (9)

El pròxim partit es el dia 15 de Novembre de 2014 a partir de les 19:00 al Pavelló Mun. Juanjo Garra contra Alpicat.

MINI GROC

Partit disputat entre el Mini de Bellpuig, i el Mini Groc del CB Pardinyes, que ha finalitzat 19 a69 a favor dels visitants. El partit va començar amb un Bellpuig molt agressiu i amb velocitat, i un CB Pardinyes una mica adormit en el primer període.

Al següent període, els visitants van espavilar i van demostrar un domini ofensiu i defensiu que va mantenir tota la primera part. La segona part va continuar amb la mateixa tònica, amb un domini dels visitants. Els locals, en cap moment del partit van deixar de jugar sense complexos i amb moltes ganes.

19 PASSARO HOME BELLPUIG: Armengol, R.(2),  Moragues, N.(-), Duch, B.(-), Albareda , J.(3),  Greoles, M.(5),  Gaspa, J.(2), Estiarte, P.C. (7).

69 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC:  Sabater, M.(15),  Inglada, G.(16), Escribano, N.(7), Garcia, A.(14),  Romero, J.(15),  Jordan, M.(4), Lacambra, K. (6), Ortiga, J.(5), Masich, J.(8),Bube, N.(4), Sanfeliu, J.(4).

El pròxim partit es el dia 8 de Novembre  de 2014 a partir de les 10:45 a la pista del Tàrrega.

JUNIOR GROC

Nova derrota del conjunt lleidatà, que una vegada més va recaure en els mateixos errors de jornades anteriors, amb desenllaç similar. Fins al minut 7 el Pardinyes va posar la seva millor versió sobre la pista amb relativa irregularitat, fet que li va permetre restar per davant al marcador. Però un parcial de 9-0 als minuts finals del primer quart, va trencar el partit, fent tornar els fantasmes passats dels visitants. Parcial rere parcial, els locals van saber imposar el seu joc, trencant qualsevol tipus de reacció del Pardinyes. Partit irregular dels visitants, que tot i progressar des de l’inici de lliga, segueixen caient en les mateixes errades defensives aconseguint sempre el mateix resultat.

65 PINTURAS LEPANTO BINÈFAR:  Marques, J (2), Tierno (14), Bailac  (4), Herrera (10), Castillon (17), Rueda (-), Cuenca (-),Fernandez (4), Torres (8), Marques, V (6)

40 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Lawson (1), Sanchez (5), Campanera (–), Cano (-), Benavente (9), Mayoral (-), Marias (4), Martinez (3), Charles (4), Dieye (4), Kinsella (6),  Jaimejuan (4)

El pròxim partit es el dia 9 de Novembre  de 2014 a partir de les 12:30 a la pista del Cappont.

PREMINI NEGRE

Segona jornada i primer desplaçament de la lliga. Els jugadors del Pardinyes van sortir una mica despistats en els primers quarts, però a mesura que va anar avançant el partit van anar posant-los-hi més difícil als seus rivals. Els visitants van arribar a guanyar dos quarts i a empatar-ne un, resultat de l’agressivitat defensiva i les ganes per robar pilotes. Cal destacar el gran esforç que van fer els nostres jugadors per disputar aquest partit en un camp d’unes mesures més grans que les habituals.

46 CENG L’ESSÈNCIA: Regué, P (2), López, A (14), Torres, J (2), Parra, E (-), Blasi, S(-), Parramon, L(-),Tugues, L (4), Farré, L (6), Boliart, E (2), Eroles, J (-), Jueli, A (10), Pishch, M (6)

30 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Cubero, K (8), Oró, J(-), Espax, D (7), Balcells, A(-), López, R (7), Águila, M(-), Nadal, K(-),Pérez, M (2), Ibars, M (4), Mauri, F (2), Moreno, C (-)

El pròxim partit es el dia 16 de Novembre de 2014 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes  contra Tàrrega05.