JORNADA 9 DE FEBRER DE 2012

CADET NEGRE

El partit entre aquests dos equips del grup 6 pertanyent al cadet de promoció de Lleida ha estat molt intens tot i que l’encert dels locals s’ha notat força en el marcador. El matx ha començat amb un bon parcial a favor dels de Morera i que al final del quart els visitants han aconseguit retallar una mica. A partir d’aquí, els locals només han anat augmentant la diferència fins a arribar al marcador final degut a que el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre deixava segones oportunitats per no bloquejar correctament el rebot defensiu. A més, el CB Cervera no ha desaprofitat la seva alçada en aquest àmbit.

82 CB CERVERA MOBEL LINEA: Cases(-), Morera(8), Heairi(3), Badiane (5), Calafell(-), Cabestany(6), Citoler (13), Gonzalez(15), Comas(26)

32 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE : Nieto(4), Pedescoll(-), Reulli(8), Catalan (6), Jaimejuan(-),Vidal (7), Dieye(-), Kinsella(-),Quintana(7)

El pròxim  partit es  el  dia 16 de Febrer de 2013 a partir de les 16:00 a la pista del Calaf.

JORNADA  10 DE FEBRER DE 2013

MINI

Partit disputat al Pavelló Municipal de Bellpuig, entre l’Irane CB Bellpuig i el Flor de Vimbodí Pardinyes. Partit ple de nervis,  pèrdues de pilota no forçades i tirs precipitats per part dels dos equips marcaven la tònica general a la primera part del partit. La igualtat era màxima i així ho demostra el marcador al final del 5è període on el resultat era de 28 a 32 pels visitants. A partir del 6è període el Flor de Vimbodí Pardinyes a donat un cop sobre la taula i gracies a un seguit de bones defenses i bons atacs sense precipitació a començat a portar el ritme del partit on el Irane Bellpuig físicament inferior no ha pogut aguantar. El resultat final ha sigut 38-68 favorable al Flor de Vimbodí Pardinyes.  Bona victòria pels del barri del Segrià, que en aquesta segona fase tant complicada ja en sumen 4 de consecutives. Ara és quan s’ha de seguir treballant més que mai.

38 IRANE CB BELLPUIG 02: A. Safont(2), Pons(4), Sistero(5), Fabregat(9), Marti(12), M. Safont(-), Petit, (-), Salici (4), Solana(2).

68 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Varela (4), Ariño(11), Mauri(13), Perdices(7), Olasagasti (1), Alandete(16), Lopez(6), Casals(8) Pelegrina(2).

El pròxim  partit es  el  dia 16 de Febrer de 2013 a partir de les 11:30 a la pista del Mollerussa.

CADET GROC

El  FLOR VIMDODI PARDINYES GROC aconsegueix la tercera victòria gracies a un gran inici de partit i al bon  treball defensiu al llarg del partit. El partit va començar  amb un nivell defensiu molt bo per part dels locals, els quals en els primers 7 minuts de partit aconseguien ficar-se 9 punts a dalt (13-4) , encara que acabarien el primer quart solament guanyant per 7 punts els locals. En el segons període, va estar marcar per la falta d’encert en el tir per part del Flor de Vimbodi Pardinyes i a la defensa zonal plantejada per l’equip visitant, la qual feia dubtar en atac per part dels locals, encara així el Flor de Vimbodi Pardinyes aconseguia anar-se’n amb una renta de 10 punts a dalt(27-17). La represa al partit, va ocasionar que l’equip visitant es tornès a ficar en el partit degut a un parcial de 3-9 en els primers 5 minuts del tercer quart, degut a la falta d’intensitat i a la falta d’encert en cistelles fàcils o tirs sols. Amb tot això, al finalitzar el tercer quart, el Flor de Vimbodi Pardinyes guanyava solament per 4 punts a favor (36-32). L’últim quart, va començar malament pels interessos del local que veien com degut a un parcial de 2-6, el CB Seca Sant Pere empatava el partit a 38, degut als dubtes propiciat per la defensa zonal realitzada durant 35 minuts del partit i a la falta d’intensitat defensiva que no tenia res a veure amb la mostrada a l’inici del partit. Però els jugadors locals desprès d’un temps mort,  van tornar a mostrar l’intensitat defensiva de principi de partit que els permetia córrer en atac i gràcies a un parcial final de 7-2,  aconseguien la victòria per 45-40.

Els màxims anotadors del partit van ser: Gine  amb 15 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Cano amb 13 del CB Seca Sant Pere.

45 FLOR VIMDODI DE PARDINYES  GROC: Gallardo(-), Suranell(3), Rodríguez(2), Kora(12), Vilaseca(-), Mayoral(-), Martinez(-), Macarro(-), Lawson (-), Marias(9), Giné(15), Charles(4).

40 C.B. SECA SANT PERE: Benabente (6), Roque (-), Gomez (-), Capell (2), Perez (4), Guiral (9), Gaet (-), Gine (-), Cano (13), Magdaleno (4), Balletbo(2).

El pròxim  partit es  el  dia 17 de Febrer de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra C.B. Alpicat.

INFANTIL

Partit amb clara superioritat del equip local però també cal dir que els jugadors del Serós eren de categories inferiors cosa que va facilitar el camí cap a la victòria juntament a fer un bon partit.

60 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES:   Adria R. (2), Guillem (–), Andreu (4), Yasser (2), Jordi (10), Robert (8), Pol (2), Pere (6), Nil (8), David (4), Adria M.(2), Enric (10)

10 CB SERÓS: Castellnou(-), Castellnou (2), Baro(-), Dringu(-), Baltoiu (6), Mateu(2), Munteano(-), Ionut(-).

El pròxim  partit es  el  dia 17 de Febrer de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra Sicoris.

PREMINI

Agafant com a referència el partit de la primera volta i sabent que el Sedis es posicionava segon a la classificació, per darrera el Pardinyes, els jugadors visitants van sortir conscienciats de que no seria un partit fàcil. Les grans dimensions del camp semblaven un factor en contra, però ben al contrari, els jugadors del Pardinyes van aprofitar la seva habilitat i velocitat per anotar en accions de contraatac. Pel que fa a la defensa, van sortir molt actius pressionant tot el camp però, en veure el resultat dels dos primers quarts vam disminuir-ne la seva intensitat.

10 SEDIS COMERCIAL CARMEN: Martínez, T. (-), Casal, A.(-),Vilalta, A.(-), Baqué, G.(-), Balsells, P.(-), Flores, R. (5), Escales, P. (-), Calvet, N. (2), Andujar, J. (-),Cabello, D. (3)

60 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Masich, J. (2), Puigfel, C. (8), Romero, J. (9), Quintana, A. (-),Garcia, A. (10), Aguila, A. (12), Vilaseca, A. (6), Bubé, N. (11), Sabaté, M. (-), Jordan, M. (4), Lacambra, K. (2), Inglada, G. (12)

El pròxim  partit es  el  dia 24 de Febrer de 2013 a partir de les 12:30 al Pavello de Pardinyes contra Cervera.