JORNADA 26 D’OCTUBRE DE 2013

MINI GROC

Últim partit de la primera volta disputat al pavelló Agnès Gregori de Lleida entre el Força Lleida i el Flor de Vimbodí Pardinyes Groc.

Va ser un partit sense gaire historia ja que els visitants un any mes gran i físicament mes grans van saber aprofitar aquestes avantatges i dur-les a terme al partit.

El partit va començar amb un Flor de Vimbodí molt concentrat i amb ganes de fer un bon partit i gracies al control del rebot i la defensa aconseguien córrer contraatacs fàcils, al final dels dos primers períodes el resultat era de 2-40.

A partir del tercer període els del barri és van relaxar en defensa i això provocava que el Força Lleida anotes cistelles amb certa facilitat, tot i així el poder físic dels visitants era molt més gran i aconseguien segones i terceres oportunitats per anotar. Al final de la primera part el resultat era de 22-83.

A la segona part, el partit va continuar igual un Flor de Vimbodí relaxat defensivament i un força Lleida  cada vegada mes ficat, ja que veien que era fàcil superar la defensa visitant. El resultat final va ser de 38-88.

Victòria pel Flor de Vimbodí Pardinyes  que tanca una primera volta perfecta amb ple de victòries i es situa líder del grup 1.

38 FORÇA LLEIDA:  Pena (-), Castany (-), Jove(-), Llurdes (5), Codina (9), Oliva (8), Figuerola (2), Begue (2), Caselles (2), Bernaus (6), Rosell (2), Balleste (2).

88 FLOR DE VIMBODI PARDINYES  GROC: Varela (29), Inglada (2), Casals (9), Ariño (20), Sellart (11), Mauri (33), Garcia (10), Oró (9), Forcada (2),  Benavente (27).

El pròxim  partit es  el  dia 9 de Novembre de 2013 a partir de les 09:30 a  la pista del Tarrega.

JUNIOR GROC

El FLOR VIMDODI  PARDINYES  GROC es retroba amb la victòria fora de casa desprès de vèncer al CB BELLPUIG  per 31 a 53..

Durant els primers 20 minuts les bones transicions defensives i la manca d’encert feien que a tots dos equips els i costes molt anotar. Com a conseqüència de les bones accions defensives el marcador estava tant igualat que al descans indicava empat a 13 punts. A la tornada dels vestidors, els jugadors del CB Pardinyes tot mantenir la intensitat defensiva,  van incrementar el ritme de joc, fet que va propiciar moltes accions de contraatac. Aquest factor va permetre que els visitants assolissin un parcial de 6 a 24. En el darrer quart, la igualtat entre ambos equips va tornar a prevaler en la major part dels darrers minuts. La bona actitud defensiva i la millora en l’aspecte ofensiu van se claus perquè els CB Pardinyes aconseguís la victòria.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Peinado  amb 19 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Pané amb 12 punts del CB Bellpuig.

31 CB BELLPUIG: Garcia (-),Matas (1),Ticó (6),Pané (12),Minguell (2), Solé(-), Pascual (2), Lopez JM (2), Capdevila (-), Vilamaso (2), Lopez L. (4).

53 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC: Kora (9), Suranell (10), Porta (5), Salem (-), Gevorgyan (6), Mayoral(-), Calzada (2), Marias(2), Giné (-), Peinado(19).

El pròxim  partit es  el  dia 2 de Novembre de 2013 a partir de les 17:30 a  la pista del Calaf.

JORNADA 27 D’OCTUBRE DE 2013

MINI NEGRE

Partit molt disputat el que va enfrontar el Basquet Club Almenar i el mini negre del Pardinyes, el resultat final ho demostra tot. Els jugadors visitant van realitzar un molt bon partit durant els 7 primers quarts on poc a poc van anar agafant un avantatge que va arribar a ser de 11 punts al entrar al vuitè quart. Al final del partit va ser totalment de l’equip local que es va anar animant al veure que eren capaços de remuntar i al inrevés pel que fa als jugadors de Pardinyes ja que els nervis i les precipitacions es van veure durant aquests minuts.

46 B.C.ALMENAR:  Lladanosa (-), Fiol (-), Roig (-), Malla (11), Vaca (7), Gracia (4), Marco (2),  Marco (5), Escartín (7), Olacia (10).

48 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Bubé (4), Romero (8), Sanfeliu (4), Puigfel (1), Aguilà (9), Jordan (2),  Inglada (7), Sabaté (9), Masich (4), Ortiga (-)

El pròxim  partit es  el  dia 9 de Novembre de 2013 a partir de les 12:00 a  la pista del Maristes.

PREMINI

Partit que ha començat igualat amb moltes errades per les dues bandes. Els jugadors visitants han aprofitat més aquestes errades i s’han adelantat al marcador per uns 10 punts de diferència al final de la primera meitat. A la segona meitat els jugadors del Pardinyes han cedit molts contraatacs als jugadors visitants, fet que ha acabat per decidir el partit en favor del Mollerussa.

54 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Aguila,M(4), Hidalgo,A(-), Dieye,M (8), Quintana,A(-), Tersa,G(-), Pérez,A(17), Jordan,J (-), Dhiman,K(16), Dolcet,F(1), Vilaseca,A(4), Capell,I (4)

90 C.B. MOLLERUSSA GROC: Puig,A(7), Trigó,P(2), Roca,P (23), Vicens,S (26), Colell,G(2), Besora,R(-24), Ticó,J (6), Visa,I (-)

El pròxim  partit es  el  dia 3 de Novembre de 2013 a partir de les 11:30 a  la pista del Agramunt.

JUNIOR NEGRE

El Flor de Vimbodi Pardinyes Negre va perdre a casa davant del Sedis Alfa Consult per 20-101, en un partit en el qual l’equip visitant ha dominat des del primer quart fins al final.

En el primer quart, a partir d’un parcial  de 0-35 en els primers 7 minuts de partit, el Sedis ha trencat el partit definitivament, a través d’un gran moviment de pilota i d’un gran encert capa cistella, en canvi, per part de l’equip local s’ha vist un equip molt imprecís amb els passes entre ells i una arribada tard a les ajudes defensives.

En el segon quart, es mantenia la mateixa sintonia del primer quart, els visitants continuaven movent molt bé la pilota però, quasi amb el mateix encert dels primers 10 minuts. A pesar d’això, s’ha vist un Flor de Vimbodi Pardinyes molt més ficat en el partit i han començat a moure millor la pilota entre ells i ha ser més durs en les ajudes defensives, en aquest faceta cal destacar Diallo, que ha fet un gran partit defensivament. Amb tot això, els dos equips es marxaven al descans amb diferents coses a millorar i amb un marcador que reflectia un clar 10-66 a favor de l’equip visitant.

A la represa, es veia una millor imatge del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre tant defensivament com ofensivament a pesar de no tenir gaire encert capa cistella però, a pesar del canvi d’imatge en l’intensitat de l’equip local, el Sedis estava sent massa equip pel CB Pardinyes, la qual cosa l’equip visitant anava ampliant la diferencia fins a finalitzar el tercer quart, amb una diferencia favorable de 74 punts (91-17). L’últim quart ha sigut el millor de l’equip local, com és de costum, el CB Pardinyes Negre ha estat molt bé defensivament, ho reflexa el fet que en els últims 10 minuts de partit, solament n’han anotat 10 punts. El partit ha acabat amb el marcador de 20-101, favorable al Sedis amb la màxima diferencia de partit  de 81 punts. El Flor de Vimbodi Pardinyes, el proper cap de setmana juga davant un rival directe com és el BAC Agramunt.

Els màxims anotadors del partit van ser: Rodriguez, Charles i Diallo amb 4 punts cadascun per part del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Ribes amb 22 punts per part del Sedis Alfa Consult.

20 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Gallardo (3), Rodriguez (4), Macarro (-), Dieye (-), Gonzalez (-), Morell (-), Salvatierra (2), Lesan(1), Balletbo (-), Charles (4), Reulli (2), Diallo (4)

101 SEDIS ALFA CONSULT:  De Ahumada (7), Garcia (4), Ibañez (12), Ribera (12), Ausas (-), Lluch (15), Ribes (22), Mir (4), Miret (15), Fondevila (-), Moline (6), Marsino (4).

El pròxim  partit es  el  dia 3 de Novembre de 2013 a partir de les 16:00 al Pavello de Pardinyes contra BAC Agramunt.