JORNADA 31 D’OCTUBRE DE 2015

CADET NEGRE

Partit disputat i competit per estones el que es va veure a Bellpuig tot i el marcador. El Bellpuig va sortir molt fort al partit i no va trobar gaire oposició en els jugadors del Pardinyes, que molt freds i sense estar al partit veien com el Bellpuig manava al marcador per 9 punts (13-4 min. 8). Però una reacció del Pardinyes que per fi es ficava al partit va endosar un parcial de 0-7 als locals ficant-se a només dos punts (13-11) en un tres i no res i va finalitzar el quart en un igualat 14-11.

El Pardinyes es va bloquejar al segon quart i després d’una cistella inicial que els ficava a un punt (14-13) va encaixar un parcial de 20-0 sense que els visitant puguessin reaccionar. La diferència es va anar ampliant acabant un segon quart per oblidar i que ja va trencar el partit (46-18 al descans). El tercer quart el Pardinyes va arreglar una mica les coses, la diferència va anar creixent però el Pardinyes tornava a ficar-se al partit i a competir-lo de nou. S’acabava aquest tercer quart amb 20-10 pels locals i 66-28 al marcador.

L’objectiu del Pardinyes era competir fins el final i evitar que els hi tanquessin el marcador, cosa que van aconseguir amb un últim quart de mèrit, competit i que va tornar a estar igualat (14-10) amb un triple al darrer segon del Bellpuig que de no haver entrat hauria sigut un quart igualat al màxim. En definitiva, pas endavant del Pardinyes que va pagar un molt dolent segon quart i que per primer cop evita que li tanquin marcador i bones senyals de millora en el conjunt de l’equip tot i que encara està lluny de competir tot el partit amb la resta d’equips.

80 CB BELLPUIG:  Torres, M.(3); García (6); Fontanet (8); Roig (16); Estiarte, (4); Torres, I.(6); Fontova, (13); Ribalta, (4); Segarra, (4); Pinent; Pijuan (5); Dominguez, (7).

38 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Robert Vilaseca (-); Alex Pelegrina (2); Jorge Tesan (6); Edu Teixidó(-); Joel López(-); Joan Tamames (6); Héctor Balcells (6); Gerard Cuéllar (4); Adrià Alandete (6); Miquel Plaza (4); Aleix Quiroga(-); Guillem Barta (4).

El pròxim partit es el dia 7 de Novembre  de 2015 a partir de les 17:30 a la pista del Mollerussa

INFANTIL NEGRE

Molt bona actitud dels nens de Pardinyes davant d’un equip difícil on han sortit amb el cap a dalt i s’han comportat com a veritables senyors i amb respecte davant l’equip local.

53 CB BELLPUIG:  Safont, A (4); Minguell, N (9); Pons, B (10); Sistero, F (8); Jordan, A (2); Fabregat, M (6); Solana, M (3); Petit, S (4); Calvet, J (1); Salisi, S (4)

2 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Inglada,G (-) , Marco, A(-), Escribano,N(-), Romero,J (-), Jordan,M (-), Masich,J (2), Bubé,N(-)Sanfeliu,J(-), Djurca,S(-), Portolés, M (-)

El pròxim partit es el dia 8 de Novembre  de 2015 a partir de les 19:00 a la pista del Tarrega02

JUNIOR NEGRE

Derrota clara del Junior Negre a la pista del CB Bellpuig  per 97 a 51, en un partit marcat per una superioritat dels locals en tots els aspectes des del primer quart. Des de l’inici del partit, els locals van agafar l’iniciativa en el marcador i els quals van anar agafant diferència, amb el pas dels minuts fins al marcador final de 97 a 51.Malgrat la derrota i la superioritat del rival, es van veure coses positives com la intensitat desplegada pels visitants durant uns minuts de la segona part, però a la vegada es van veure coses a millorar per part dels jugadors com la concentració i l’actitud desplegada en la primera part. Aquesta derrota ha de servir per continuar treballant i seguir millorar cada jornada una mica més.

97 CB BELLPUIG:  Gilabert (3), Matas (24), Tico (-), Pons (8), Planes (21), Tonijoan (4), Marcos (20),Sole (10), Foyan (7).

51 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (3), Roca (-), Lawson (4), Jofre (2), Guallar (-), Previtera (24), Figuerola (-), Aguilera (4), Morell (4), Martin (5), Fons (-), Bernaus (5).

JORNADA 1 DE NOVEMBRE DE 2015

ESCOLA

Segona trobada de l’Escola a Calaf, per molts uns dels primers partit que juguen on s’ha vist reflectit les ganes que tenen els nens per ficar cistella i poc a poc aprenent la normativa del bàsquet. Anem progressant encara queda molt de camí, però molt bona actitud sense abaixar mai el cap.

IMG-20151101-WA0021IMG-20151101-WA0022

PREMINI  GROC

PREMINI GROC1PREMINI GROC2

PREMINI  NEGRE

PREMINI NEGRE1PREMINI NEGRE2

MINI NEGRE

El partit corresponent a la cinquena jornada del campionat territorial mini masculí del grup 3 enfrontava al C.B. Pardinyes contra el Força Lleida.

La primera meitat va estar força igualada, excepte el segon període que els nens de Pardinyes el van dominar per 15 punts de diferència. El joc no va ser gaire bo, amb poques passades i pocs contraatacs.

En referència a la segona meitat va estar una mica més interessant i l’equip visitant va acabar sentenciant el partit, amb un marcador final de 21 a 71.

21 FORÇA LLEIDA TARONJA: Betbese (-), Masip (-), Capdevila (6), Valls (7), Asensio (-), Molarilo (2), Joug (-), Larregula (2), Rosler (4), Lamas (-), Diaz de Alda (-).

71 FLOR VIMBODÍ  PARDINYES NEGRE: Capell (25), Dieye (15), Aguila (8), Dominguez (15) Jordan (-), Hu (4), Daruich (4), Ibars (4), Anglada (1).

El pròxim partit es el dia 7 de Novembre  de 2015 a partir de les 16:00 a la pista del Binefar

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Junior Groc del C.B.Pardinyes, i el Binefar, amb el resultat final de 54 a 56 per als visitants. Un partit molt disputat des de el primer minut i amb moltes alternances al marcador, amb poc encert ofensiu però gran nivell defensiu dels dos equips. Els visitats amb diverses ocasions van obrir distancies al marcador, però  cada vegada els de Pardinyes tornaven a igualar el marcador. El partit va arribar a l’últim minut amb tot per decidir, y es va decantar per a l’equip mes encertat en aquell minut, els de Binefar.

JUNIOR GROC

54 FLOR VIMBODÍ  PARDINYES GROC:   Solsona (-), Sanchez (11), Nieto (-), Herrandiz (7), Reulli (4), Pedescoll (2), Zheng(2), Jaimejuan (2), Quintana (3), Diallo (16), Balde (8).

56 PINTURAS LEPANTO BINEFAR: Mora(4), Marques (7), Carrera (-), Herrera (8), Rueda (-), Torres (9), Delmas (13), Marques (15).

El pròxim partit es el dia 8 de Novembre de 2015 a partir de les 16:00 al Pavelló Pardinyes contra Borges.

MINI GROC

Partit dur el que s’ha disputat aquesta tarda al pavelló de Pardinyes, el partit ha estat dominat en tot moment per el C.N. Tàrrega que ha jugat a un molt bon nivell e intensitat. Durant el match s’ha permès molta permissivitat al contacte fet que ha provocat l’enduriment del joc, en algunes ocasions desmesurada. I mentalment ha afectat als nostres jugadors. Només queda felicitar al C.N Tàrrega com a justos vencedors per la victòria i una derrota que ens ha de servir per aprendre dels errors i per seguir treballant dia a dia per formar-nos i ser millors.

MINI GROC

44 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC:   Dhiman (-), Sabaté (15), Quintana (1), Vilaseca (5), Pérez (4), Inglada (4), Hidalgo (-), Escola (-), Esteve (3), Sanfeliu (4), Badia (6), Suarez (2)

67 CN TÀRREGA 04: Piqueres (4), Castillero (10), Puig (8), Pererua (4), Martinez (6), Ferreres (5), Zaragoza (5), Ribalta (11), Valls (12) , Miralles (2)

El pròxim partit es el dia 8 de Novembre de 2015 a partir de les 12:00 al Pavelló Pardinyes contra Balaguer.

INFANTIL  GROC

Diumenge passat vam viure un partit monocolor entre l’Infantil Groc del Pardinyes i el CN Tàrrega 03. Un partit en que els grocs es van imposar durant tot el partit sense donar cap opció als jugadors del Tàrrega. Victòria contundent que es suma a la classificació però, tot i la victòria, no s’ha d’oblidar que encara queda molta feina per fer per als de Pardinyes.

INFANTIL GROC

52 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (7), Ariño (6), Benavente (4), Sarrate, D. (10), Oró (2), Mauri (4), Sarrate, P.(7), Ibars (4), Varela (-), Sellart (8).

2 CN TÀRREGA 03 (PRE): Tugues (-), Castillero (-), Verge (-), Palomino (2), Muntante (-), Rodríguez (-), Puig (-), Pererva (-), Piqueres (-), Valls (-)

El pròxim partit es el dia 8 de Novembre de 2015 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes contra Força Lleida «A».

CADET  GROC

Derrota dolorosa ante un rival que no era ni mucho menos superior a nosotros pero que si tuvo la intensidad, la actitud que requería el partido. Demasiadas imprecisiones, demasiados errores que facilitaron al rival para que se llevará el partido. Volvimos a pecar de excesivas individualidades, tiros precipitados ante su defensa zonal.
Hemos de transmitir la alegría, la actitud, el esfuerzo del día a día en el partido y así seguro que lograremos tener mejores sensaciones. A seguir currando!

49 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Sellart O. (-), Perdices (1), Benitez A. (3), Zheng (12), Garcia (4), Sarrate D. (2), Capdevila (8), Mauri (1), Benitez R. (6), Sarrate P. (6), Sellart A. (2), Solsona (4).

70 B.I.B. DICOMA BINEFAR: Simo (7), Sabes (15), Santafe (-), Mallon (4), Almajano (13), Esteve (-), Delmas (7), Manlles (10), Ballarin (8), Gibanel (2), Ibarz (4).