JORNADA 21 DE FEBRER DE 2015

CADET

FLOR VIMBODÍ PARDINYES guanya al CB TREMP B amb un demolidor parcial de 06-31 en el  2n període. Els primers minuts del partit van està  marcats pel desencert i les errades no forçades d’ambos conjunts, però gràcies a un seguit de cistelles  del CB Pardinyes  va permetre  que acabessin el primer quart 7 punts per sobre.  Durant el segon període, els jugadors visitants van incrementar la intensitat defensiva tot col·lapsant l’atac del Tremp i deixant-los anotar solament 6 punts. Juntament amb aquest fet, cal destacar els 31 punts del CB Pardinyes, arribant al descans amb el marcador de 18-50. A la represa, el CB Tremp lluny de rendir-se va mostrà la seva millor cara i a base d’esforç no va deixar que el rival incrementés la diferència. El marcador final va ser de 36-80.

Els màxims anotadors del partit van ser:  Zheng i Ferre amb 20 punts  de  La Flor de Vimbodi Pardinyes i Uriach amb 21 punts del CB Tremp B.

46 CB TREMP B: Pujol A (2), Libreros (-) Barrull (-), Serantes (-), Badia (2), Gasset (8), Codina (12), Herrera (1), Uriach N (21).

80 FLOR VIMDODI PARDINYES:  Sellart (14), Benitez A (-), Zheng (20), Guallar (6),  Previtera (-), Ferre (20), Capdevila (-), Larrull (6),  Padilla (1), Martin (13).

El pròxim partit es el dia 1 de Març de 2015 a partir de les 11:00 al Pavelló Pardinyes  contra Borges.

JUNIOR  NEGRE

FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE ha guanyat a la difícil pista del Pifarre Bellpuig per 47-56, en el cinquè partit de la segona fase, que ha estat marcat per la bona intensitat defensiva desplegada per l’equip visitant en el darrer quart.

El partit començava amb un Flor de Vimbodí Pardinyes amb una bona intensitat defensiva en tot el camp, encara que tenia problemes en atac va poder finalitzar el primer quart amb el marcador favorable de 13-14. En el segon quart, el Flor de Vimbodí Pardinyes incrementava el seu nivell defensiu i amb una mica més d’encert a cistella, feia que arribés al descans amb un marcador favorable de 23-31. A la tornada dels vestidors, l’equip local incrementava el seu nivell defensiu i el seu encert en atac, en especial, en el tram final del tercer quart, que provocava que retallés diferencies fins a situar-se a 1 punt del Flor de Vimbodí Pardinyes en finalitzar el tercer quart. En el darrer quart, es tornava a veure el millor Flor de Vimbodí Pardinyes defensivament, deixava als locals amb 6 punts solament anotats, i tornava ampliar la diferencia fins a finalitzar el partit amb victoria dels visitants per 9 punts (47-56). Al final, victòria del Flor de Vimbodí Pardinyes per 47-56 a la pista del Bellpuig.

47 PIFARRE BELLPUIG: Pane (2), Matas (8), Tico (6), Salla (12), Lopez (8), Sole (7), Pascual (-), Gasso (2), Capdevila (2), Vilamajo (-), Roig (-),

56 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Diallo (17), Gallardo (2), Nieto (2), Rodriguez (-), Gine (2), Kora (6),  Bardaji (-), Reulli (6), Vilaseca (-), Herrandiz (7), Pedescoll (-), Quintana  (14).

Els màxims anotadors del partit van ser:  Diallo  amb 17 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Salla amb 12 punts del Pifarre Bellpuig.

El pròxim partit es el dia 1 de Març de 2015 a partir de les 12:30 al Pavelló Pardinyes  contra Binefar.

INFANTIL  NEGRE

Dissabte es va veure un partit dur físicament amb molts contactes i l’equip que va demostrar més duresa, caràcter i ganes de competir és el que es va emportar el partit. L’equip local va jugar molt tendre i en aquesta lliga les coses no són tan fàcils, toca fer reflexió de quin camí volem escollir i a partir d’aquí treballar molt dur perquè no ens torni a passar el mateix. El partit el guanya Cerdanyola perquè li fiquen moltes més ganes, lluiten cada pilota com si fos l’última i el Pardinyes observava com els jugadors visitants s’hi llençaven per cada pilota. A nivell defensiu hem de millorar la intensitat per voler recuperar pilotes i així l’atac serà més fluid i fàcil perquè propiciarà contraatacs, cosa que no es va veure en el partit del dissabte. Ara toca anar a la pista del Vilafranca, un equip molt físic i complicat de jugar-hi.

42 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Varela (7), Oró (-), Sarrate,P. (3), Mauri (2),  Sellart (10), Garcia (3), Ibars (2), Ariño (7), Benavente (8), Sarrate,D. (-)

51 C.B.TANINO CERDANYOLA “A”: Rivera (2), Munuera (2), Ruxent (6), Scarre (6), Naecnne (3), Barrio (4), Hernandez (5), Ruiz (13), Millan (-), Juarez (8) , Izquierdo (2)

El pròxim partit es el dia 1 de Març  de 2015 a partir de les 17:00 a la pista del Vilafranca.

MINI GROC

Partit disputat entre el Mini Groc del Pardinyes, i el Recanvis Gaudi C.B.Mollet, que a acabat 66 a 89 per als visitants. El partit va començar amb els visitants més ficats al partit, cosa que amb el transcurs del partit van anivellar els de Pardinyes. Els 2 equips es van repartir els períodes guanyats, 4 a 4, demostrant així el gran nivell de bàsquet que van demostrar els dos equips. El partit es va decantar per als de Mollet, tot i la bona imatge dels de Pardinyes, que no van poder amb el gran encert dels visitants.

66 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Sabate, M.(2),  Inglada, G.(-), Escribano, N.(4), Garcia,  A.(34), Romero, J.(2), Jordan, M.(-), Lacambra, K. (2), Ortiga, J.(1) Masich,   J.(2), Bube, N.(16), Sanfeliu, J.(3).

89 RECANVIS GAUDI C.B.MOLLET: Sabert, J.(7),  Valero, G.(8), Ramirez, A.(7), Sanchez, R.(11),  Montero A.(2),  Franco, J.(10), Navarro, O. (2), Peral, I.(6), Castellano, I.(20), Olivares, M. (5), Sardinya, P.(11).

El pròxim partit es el dia 28 de Febrer  de 2015 a partir de les 10:30 a la pista del Gramenet.

JORNADA 22 DE FEBRER DE 2015

INFANTIL  GROC

PREMINI NEGRE

Partit molt igualat del pre-mini negre del CB Pardinyes contra CENG L’Essència. Molt bon joc d’equip ofensivament, passant-nos molt bé la pilota. Tot i així, ens ha faltat aixeca més el cap en moltes situacions de contraatac, en les quals algun jugador estava sol. Cal ser més ambiciosos per lluitar totes les pilotes, sobretot al rebot. En general, malgrat algunes distraccions, defensivament els jugadors groc i negres han fet un bon treball. És molt important estar sempre actiu sense despistar-nos, com també esforçar-nos per igual en atac com en defensa.

38 FLOR VIMBODI PARDINYES NEGRE: Espax, D. (12); Oró, J. (-);López, R. (4); Águila, M. (5); Nadal, K. (-);Mauri, F. (5); Ibars, M. (8); Santiago, D. (2); Cubero, K. (2); Moreno, C. (-); Pérez, M. (-)

47 CENG L’ESSÈNCIA: Regué, P. (4); López, A. (14); Torres, I. (-);Blasi, S. (7); Parramón, L. (2); Deac, D. (-);Cairo, A. (2); Farré, L. (8); Goliart, E. (2); Eroles, J. (8); Roso, M.C. (-)

El pròxim partit es el dia 1 de Març  de 2015 a partir de les 9:15  a la pista del Tàrrega05.

MINI NEGRE

En el partit disputat diumenge a les 12:30 del matí al pavelló de Cappont es disputava el 1r partit entre ells de la segona volta; els nois de Cappont vs els nois de Pardinyes. L’equip visitant va notar, un cop més,  la diferència amb la pista i els despistes en 3 quarts puntuals van fer que els nois de Godàs s’emportessin el matx.

Ànims i a seguir treballant.

72 FREDERIC GODÀS 04:  Arevalo, R (2), Sistere, M (5), Mola, R (4), Roca, E (6), Alonso, N (9), Huget, N (3), Sanchez, D (2), Ibarz, M (14), Pique, M (8), Gallart, M (2) Puig, E (8), Tamarit, X. (7).

40 FLOR DE VIMBODI PARDINYES NEGRE: Perez, A (5), Quintana, A (4), Dhiman, K (4), Esteve, O (3), Masip, P (2), Escola, M (–),Gómez, L (3), Dolcet, F (–),Vilaseca, A (19)

El pròxim partit es el dia 1 de Març de 2015 a partir de les 19:00 al Pavelló Pardinyes  contra Balaguer.

PREMINI GROC

El partit corresponent a la novena jornada del campionat territorial Pre-Mini masculí del grup 1, entre el Sedis i el C.B. Pardinyes va acabar amb victoria visitant per 32 a 48.

El partit va ser molt travat, tot i jugar a pista gran, i va haver-hi poc encert en els dos equips però, els nois de Pardinyes van defensar millor i van poder aprofitar més els pocs llançaments a cistella realitzats en el partit. La primera meitat va acabar molt igualada i no va ser fins a la segona part, on els lleidatans amb un joc més combinatiu van poder obrir una escletxa per guanyar el partit.

32  SEDIS TARRÉS VIATGES: Amo (11), Alfonso (-), Calvet (-), Nadal (4), Paredes (-), Obiols (-), Bardia (6), Palomar (-), Martinez I (-) , Canut (3), Martinez J (2), Martinez B (6).

48 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Tersa (-), Capell (16), Aguila (7), Dominguez (8), Jordan (2), Daruich (-),   Ibars (-), Anglada (4),  Solans (2), Dieye (9).

El pròxim partit es el dia 1 de Març de 2015 a partir de les 17:30 al Pavelló Pardinyes  contra Agramunt.

JUNIOR GROC

Gran enfrontament el que ens deparava aquest cap de setmana a Pardinyes, amb un Junior Groc imbatut i un Cappont com a tercer classificat amb només una derrota. Lluny d’aquestes premisses, els locals no es van deixar intimidar per les dues derrotes prèvies contra els de gris, i van saber trencar el partit des del minut 1. Amb un imponent parcial de 14-2, els de Pardinyes van posar les cartes sobre la taula, imposant un gran ritme en defensa i en atac. Però els visitant no havien dit la seva última paraula, i demostrant el seu bon fer van saber imposar-se al segon quart. Amb només 10 punts de diferència, la segona meitat es preveia molt emocionant, però una nova empenta dels locals, va trencar completament el partit amb un parcial de 17-1, tancant la porta a tota opció de remuntada per part dels de Cappont. L’últim quart va ser una continuació del tercer, deixant un clar 58 a 27 al tanteig final. Una victòria més per als locals, que trenquen la taula com a únics imbatuts.

58 FLOR VIMBODI PARDINYES GROC: Suranell, S (5), Lawson, D (4), Benavente, O (2),   Cano, A (6), Mayoral, A (2), Sanchez, F (5),  Marias, G (2), Martinez, A (9),  Charles, D (2), Dieye, M (8), Kinsella, J (12),  Jaimejuan, A (1)

27 C.B. CAPPONT: Criado, R (–),Vidal, C (–), Lara, D (–),Nadal, S (2), Castillo, S (1), Casals, R.J. (5), Lobateros, A (–),West, D (4), Sales, M  (–),Sole, P (13), Solanes, J (2), Creus, R (–).

El pròxim partit es el dia 1 de Març  de 2015 a partir de les 12:30  a la pista del Andorra «B».