JORNADA 13 DE FEBRER DE 2016

JUNIOR NEGRE

Derrota ajustada del Junior Negre a la pista del CN Tàrrega, en la quarta jornada de la segona fase, per 60 a 58, en un partit  que no es va decidir fins als instants finals a favor dels locals. Durant els dos primers quarts, el partit va ser  molt igualat entre els dos equips i on les defenses superaven als atacs. Malgrat això, cal destacar la bona intensitat desplegada pels visitants que solament els va faltar un millor encert en la primera part., Els locals van arribar al descans guanyant per 3 punts (25 a 22). A la represa, el CB Pardinyes ha continuat amb la bona intensitat defensiva desplegada en els primers 20 minuts de partit i acompanyat d’una millora en l’encert a cistella, ha arribat a assolir una diferència de 10 punts a favor (30 a 40). Flor Vimbodí Pardinyes  finalitzava el quart amb una diferència a favor de 8 punts (37 a 45). Al darrer quart, els locals pujaven la intensitat defensiva i aconseguien donar-li la volta al marcador a falta de menys de 3 minuts per finalitzar el partit. En el tram final, els petits detalls com l’encert des de la línia de tirs lliures i les segones opcions després de rebot ofensiu han acabat decantant la victòria a favor dels nois del CN Tàrrega.Al final, derrota ajustada per 60 a 58.

60 CN TARREGA:  Boix (10), Martinez (3), Granell (6), Santos (12), Cahuana (7), Jaen (-), Guerrero (4), Cardona (-), Minguell (4), Citoler (14)

58 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Gomez (4), Roca (6), Lawson (1), Aguilera (2), Zheng (1),Guallar (-), Figuerola (3),Morell (1), Martin (18), Fons (2), Bernaus (15), Jofre (5).

El pròxim partit es el dia 20 de Febrer de 2016 a partir de les 18:00 a la pista del Mollerussa.

CADET NEGRE

Ajustada victòria del Cadet Negre del Pardinyes a domicili contra el Cervera Verd per 55-60 en un partit irregular d’ambdòs equips i moltes alternances de dinàmiques al marcador. El primer quart va ser molt igualat, amb dos equips que es tamptejaven i no hi van haver diferències clares al marcador (13-8, min 10). Al començament del segon quart, el Cervera es va marxar d’11 punts al marcador (19-8, min 12), però el Pardinyes va reaccionar i poc a poc va capgirar el marcador fins ficar-se per sobre d’1 punt (25-26, min 16). S’arribava al descans amb el marcador igualat i tot per decidir (32-32). El partit era vistós i amb accions de qualitat d’ambdòs equips, destacant el joc interior per part del Cervera i l’exterior per part del Pardinyes. Però una petita estirada del Cervera al final del quart, tornava a eixamplar el marcador (51-41, min. 30). Però la dinàmica es va capgirar, i de la mà de Alandete i Tamames van remuntar el partit i amb un final emocionant, van decidir els tirs lliures a favor del Pardinyes, amb un parcial al darrer quart de 4-19 i ficava el marcador final en el 55-60.

55 CERVERA MOBEL LINEA VERD: Puiggrós(-); Forn (8); Ramírez (5); Macías (3); Castells (17); Costa (-); Reig (-); Estrada (-); Picón (22).

60 FLOR VIMBODÍ PARDINYES  NEGRE: Alex Pelegrina (6);Jorge Tesán (8); Eduard Teixidó (-); Joan Tamames (24); Héctor Balcells (-); Adrià Alandete(22); Guillem Barta (-); Aleix Quiroga (-).

El pròxim partit es el dia 21 de Febrer de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló de Pardinyes contra Maristes.

JORNADA 14 DE FEBRER DE 2016

ESCOLA

Sisena trobada d’escoles a Torregrossa, la diferència d’edat es va veure reflectida en el primer partit, però tot i així les ganes no van desaparèixer. Al segon partit més competitiu tampoc van faltar les ganes de jugar i córrer. Així que la trobada va finalitzar positivament per els més petits del club.

MINI NEGRE

El partit corresponent a la quarta jornada del Campionat Territorial Mini Masculí del grup 6, enfrontava al C.B. Alpicat Vermell contra el Flor de Vimbodí C.B. Pardinyes Negre, els dos equips invictes del grup.

Des d’un inici es va poder veure la igualtat del partit, avantatges mínims pels dos equips, fins que abans de finalitzar la primera meitat, al quart període, l’equip local va fer un parcial on va treure força avantatge i el resultat del descans va ser de 42 a 32.

En començar la segona meitat, els nens del Pardinyes van estar millor defensivament i van poder ficar-se per damunt al marcador, amb dos punts de diferència abans de començar l’últim període. En aquest vuitè i últim quart, els nervis van passar factura als lleidatans i l’Alpicat va fer un parcial de 15 a 7 remuntant els dos punts que tenia de diferència i a més guanyant el partit amb un resultat final de 67 a 61.

67 CB ALPICAT VERMELL: Godia. D (12), Godia. M (4), Godia. L (2), Cubero (2), Sopena (8), Pou (5), Rosell (20), Riera (3), Corretge (11).

61 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Tersa (-), Capell (26), Dieye (10), Aguila (8), Dominguez (9) Jordan (1),Daruich (3), Ibars (2), Anglada (2), Singh (-).

El pròxim partit es el dia 20 de Febrer de 2016 a partir de les 12:30 al Pavelló Agnès Gregori contra Força Lleida Negre.

INFANTIL NEGRE

Partit molt igualat fins la mitjà part, on els visitants van desplegar un bon joc i molt bona actitud envers un rival superior en alçada. Els nois van demostrar que estaven  molt motivats i amb moltes ganes de jugar a bàsquet. Desprès del temps de descans, un parcial de 12 a 0 favorable als locals va trencar el partit. Malgrat això, els nois del CB Pardinyes van competir molt bé fins al final del partit i donant una bona imatge com a equip. Tot i la derrota, felicitar els nens de Pardinyes per les ganes i força que li van posar durant tot el partit.

61 CB ALPICAT: Roig R. (-), Macarro R. (-), Tolsa D. (6), Sanchez M. (2), Puras A. (10), Plana A. (16), Riera J. (-), Adell E. (15), Fiol A. (8), Bañeres E. (4).

51 FLOR VIMBODÍ PARDINYES NEGRE: Inglada G. (6); Escribano,N (1); Ariño,O (2); Romero,J (15); Jordan,M (4); Bube,N (16); Sanfeliu ,J (6); Diarra,S (1); Marco, A (-); Portoles,M (-)

El pròxim partit es el dia 20 de Febrer de 2016 a partir de les 19:00 a la pista de la Pobla de Segur.

CADET GROC

Victòria còmoda davant la Peña Fragatina. Partit en el qual ens va faltar en alguns trams agressivitat, intensitat, sobretot en la primera part. Ens va servir per repartir minuts i protagonisme entre tots els components de l’equip.

79 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Benitez A. (12), Zheng (20), Ferre (14), Capdevila (6), Benitez R. (10),Sarrate P. (5),Ibars (2), Solsona (6), Perdices (4).

33 PEÑA FRAGATINA: Verdell (-); Casas (8); Andreu (-); Enrech (6), Drago (4); Moya (1);  Portolés (4); Barbe (4); Fargues (6).

El pròxim partit es el dia 28 de Febrer de 2016 a partir de les 11:00 al Pavelló de Pardinyes contra Vallfogona.

JUNIOR GROC

Partit disputat entre el Junior groc del C.B. Pardinyes i el Sicoris 98, amb victòria visitant, per 48 a 56.

El partit va començar amb els jugadors del Pardinyes molt intensos, imposant el seu joc tant ofensiu com defensiu. Els visitants no van deixar al Pardinyes marxar del marcador i van pujar el seu nivell, deixant el partit 1 punt a dalt a favor d’aquests.

A la represa, els nois del Sicoris van sortir amb més encert ofensiu que els locals, obrint una diferència  de 7 punts al marcador. Els nois del Pardinyes, molt carregats de faltes, van iniciar una remuntada insuficient degut al desencert ofensiu, fent així que els visitants s’enduguessin la victòria.

48 FLOR  VIMBODI PARDINYES GROC:  Suranell (2), Lin (-), Sanchez (4), Lesan (11), Benavente (3), Herrandiz (10), Reulli (9), Pedescoll (-), Kinsella (2), Jaimejuan (4), Quintana (3), Solsona (-).

56 SICORIS 98: Peguera (-), Guasch (7), Bernaus (2), Campos (5), Farran (-), Pardes (-), Gallart (6), Luengo (-), Toledo (4), Perez (13), Sabanes (2), Mele (17).

El pròxim partit es el dia 20 de Febrer de 2016 a partir de les 19:30 a la pista del Binefar.

MINI GROC

Partit entre els dos equips invictes del grup, un inici molt encertat dels locals ha servit de coixí per dur de forma relativament còmode la resta del matx, amb un parcial de 20- 13 i 13- 1 al primer i segon quart respectivament. La resta del partit ha estat més igualat alternant les victòries per parcials d’un i altre equip. Finalment victòria de 20 punts per 79 a 59. Felicitats a l’equip per una molt bona actitud en tot moment durant el partit i per l’esforç.

79 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Dhiman (7), Sabaté (24), Quintana (4), Vilaseca (4), Pérez (3), Inglada (14), Hidalgo (3), Escolà (2), Farré (4), Sanfeliu (8), Suárez (6)

59 CB MOLLERUSSA: Carrera (-), Tico (4), Besora (24), Colell (5), Miquel (-), Roca (11), Argiles (-),Visa (3), Puig (9), Castro (3)

El pròxim partit es el dia 20 de Febrer de 2016 a partir de les 11:00 a la pista del Força Lleida Taronja.

INFANTIL GROC

El passat diumenge dia 14 de Febrer, l’Infantil Groc s’enfrontava al CB Sant Josep “A”. Els de Pardinyes, que venien d’un gran partit contra UE d’Horta, aspiraven a poder competir aquest partit també. Però no va ser així. La pèssima actitud i intensitat dels locals van provocar que un equip potent com el CB Sant Josep dominés per complet el partit. Els visitants, tret d’alguna petita ocasió dels de Pardinyes, van controlar el partit de principi a fi. El matx va finalitzar amb un resultat final de 14-64.

14 FLOR VIMBODÍ PARDINYES GROC: Garcia (1), Ariño (2), Benavente (2), Sarrate, D. (5), Oró (-),Mauri (-),  Sarrate, P. (2), Ibars (2), Varela (-), Sellart (-).

64 C.B. SANT JOSEP “A”: Castells (5), Aparicio (9), Chiva (-), Leon (8), Llibre (8), Majoral (4), Guerrero (6), Ruiz (14), Gomez (6), Sanz (4)

El pròxim partit es el dia 20 de Febrer de 2016 a partir de les 17:30 al Pavelló de Pardinyes contra CB Vic.