JORNADA 25 D’OCTUBRE DE 2014

CADET

Partit on el BC MORABANC ANDORRA es mostra molt superior davant la poca ambició del CB PARDINYES. En les primeres comparses del partit l’equip andorrà es va mostrar molt solvent amb defensa i gràcies als excel·lents contraatacs els permetia incrementar la diferencia en cadascuna de les accions del joc. La gran desigualtat entre els dos equips va ser una tònica al llarg del partit on els locals van dominar cadascuna de les facetes del joc. Els màxims anotadors del partit van ser:  Padilla amb 5 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc i Pasques amb 20 punts del BC Morabanc Andorra A.

67 BC MORABANC ANDORRA A:  Alsina (4), Almacellas (7), Llaurador (-), Galiano (-), Peña (-), Martinez (12), Ricart (11), Repiso (8), Bartolome (3), Roca (-), Pasques (20), Joval (-).

17 FLOR VIMDODI PARDINYES  GROC:   Capdevila (2), Ferrer (-), Benitez A (2), Benitez R (-), Figuerola (-), Morell (-), Larrull (2), Padilla (5), Martin (2), Fons (4).

El pròxim partit es el dia 9 de Novembre de 2014 a partir de les 17:30 al Pavello Pardinyes contra Sicoris Vermell.

INFANTIL GROC

Segona derrota de la temporada del CB Pardinyes perdent per 30 punts de diferència. L’equip visitant va començar molt be el partit, guanyant, fins hi tot els primers dos quarts. A continuació els muntanyencs van reaccionar i van imposar el seu físic i la seva qualitat per marxar en el marcador. Així hi tot els nois del Segrià van continuar lluitant  fins el final. En definitiva, derrota abultada del CB Pardinyes tot i no perdre la cara al partit.

72 BC MORABANC ANDORRA A: Matias (6), Marti (7), Ojaos (8), Arques (9), Perez (10), Moreira (11), Pons (12), Capdevila (14), Hurtado (15)

42 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES GROC: Vilaseca (4), Pelegrina (5), Tesan (6), Teixido (8), Lopez (9), Cuellar (10), Tamames (11), Balsells (13), Vera (15), Alandete (17)

El pròxim partit es el dia 1 de Novembre de 2014 a partir de les 20:15 al Pavello Barris Nord contra Sicoris01.

MINI NEGRE

El pròxim partit es el dia 9 de Novembre de 2014 a partir de les 12:30 al Pavello Pardinyes contra Alpicat.

JORNADA 26 D’OCTUBRE DE 2014

ESCOLA

Primera trobada de l’escola del CB Pardinyes, amb molt bones sensacions, molta esportivitat i moltes ganes de seguir millorant en l’equip. Partit A: Primerament, han jugat contra el Sedis El Mos Mx «A», un partit molt disputat i amb molts aspectes positius per part dels jugadors del CB Pardinyes (defenses, rebots, atacs…), tenint en compte, que per a bastants d’ells era el primer partit de bàsquet que jugaven. Partit B: Partit contra CN Tarrega, on s’ha vist molt bona actitud i ganes de jugar per part dels jugadors en el partit. En conclusió, molt bona trobada i actitud per part dels nois/es i dels pares d’aquestos. Molt orgullos de l’equip. A seguir disfrutant del bàsquet.

L'equip Escola del CB Pardinyes, en la trobada de bàsquet a Torrefarrera

L’equip Escola del CB Pardinyes, en la trobada de bàsquet a Torrefarrera

PREMINI NEGRE

Primera trobada de la temporada 14/15 celebrada a Torrefarrera. Ambdós partits disputats contra el Força LLeida i amb moltes ganes per part dels jugadors del Pardinyes, que una vegada sobre la pista van veure’s una mica atemorits pel rival. A mesura que va anar avançant el matí, els jugadors van anar perdent les pors, tenint així més oportunitats de posar en pràctica allò après als entrenaments.

El pròxim partit es el dia 2 de Novembre  de 2014 a partir de les 16:30 a la pista del CENG.

PREMINI GROC

El primer partit de la trobada d’aquest diumenge el vam jugar contra Maristes. Va ser un partit d’anades i tornades, on es van veure moltes cistelles per part dels dos equips, fet que va ser possible gràcies als contraatacs tant dels nostres com dels nens de Maristes. En definitiva, un partit molt divertit i competit en els seus cinc períodes. En segon lloc, a última hora de la trobada vam jugar contra un Tàrrega amb pocs efectius. Per aquest motiu els nens del barri de Lleida van dominar amb un joc de passades i contraatacs, que sobretot es va veure reflectit a partir del segon període. Per acabar, es pot dir que va ser una trobada molt profitosa per aprendre i continuar creixent i millorant.

El pròxim partit es el dia 1 de Novembre de 2014 a partir de les 16:00 al Pavello Agnes Gregori contra Sedis.

JUNIOR NEGRE

El  FLOR VIMDODI  PARDINYES  NEGRE ha guanyat a la difícil pista del Pifarre Bellpuig per 56-61, lo que suposa la tercera victòria consecutiva de la temporada per al junior del CB Pardinyes. El partit començava amb un Flor de Vimbodi Pardinyes molt erràtic en atac i amb problemes en defensa que propiciava que obrís una petita escletxa en el marcador l’equip local, però amb el pas dels minuts, el CB Pardinyes aconseguia solucionar aquests problemes defensius lo que provocava que recuperés pilotes i controlés millor el seu rebot defensiu que li permetia córrer i encistella de manera més fàcil, en especial, durant el segon quart. Amb tot això, el CB Pardinyes aconseguia arribar al descans amb 9 punts de diferencia a favor. A la tornada dels vestidors, els jugadors locals sortien més intensos  en el joc que els nois del Pardinyes, i retallaven la diferencia en el marcador en els minuts finals del tercer quart, fins al punt que al finalitzar el tercer quart la diferencia en el marcador era  de 4 punts a favor dels nois del CB Pardinyes. En el darrer quart, el CB Pardinyes sortia amb l’intenció de trencar definitivament el partit i el fet es que a falta de menys de 3 minuts per finalitzar el partit obria una diferencia de 10 punts al seu favor (50-60), però el Bellpuig mai va abaixar els braços i va lluitar fins al final, lo que va provocar que a falta de menys de dos minuts per acabar el partit la diferencia era de 4 punts, desprès de ficar dos triples, solament per al Flor de Vimbodi Pardinyes (56-60). Al final, victòria del CB Pardinyes, per 5 punts al seu favor (56-61). Els màxims anotadors del partit van ser:  Herrandiz  amb 21 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Negre i Matas amb 14 punts del Pifarre Bellpuig.

56 PIFARRE BELLPUIG: Gasso (-), Matas (14), Tico (13), Salla (1), Lopez (8), Sole (10), Pascual (-), Roig (2), Capdevila (8), Vilamajo (-).

61 FLOR VIMDODI PARDINYES  NEGRE: Gallardo (-), Montero (4), Herrandiz (21), Nieto (-), Rodriguez (-), Gine (2), Kora (13),  Balde (4), Reulli (1), Vilaseca (1), Diallo (8), Quintana  (7).

El pròxim partit es el dia 9 de Novembre de 2014 a partir de les 19:00 al Pavello Pardinyes contra Andorra B.

INFANTIL NEGRE

Tercera jornada del campionat on l’equip de Pardinyes ha guanyat 68 a 17 en el primer partit com a local. Gràcies a l’intensitat defensiva durant tota la primera part ha fet que fos un partit còmode pels locals, aquesta defensa ha provocat molt errors de l’equip visitant que feia que el Pardinyes pogués córrer amb facilitat i anotar cistelles fàcils. A partir de la segona part hi hagut més relaxació pels jugadors grocs i negres provocant que l’Artesa jugués més fàcilment. El proper cap de setmana l’equip de Pardinyes s’enfronta al Binéfar per tal de seguir millorant com a equip.

68 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE:  Varela, (2), Oró (2), Sarrate P. (12), Mauri  (3), Casals (3), Sellart (4), Ibars (5), Ariño (13), Benavente (22), Sarrate, D. (2)

17 CENG WATERSHOP: Solé, (-), Tarragona (-), Hervas (7), Camats (-), Terrero (4), Ros, (3), Llena (-), Del Rio  (3).

El pròxim partit es el dia 2 de Novembre  de 2014 a partir de les 9:30 a la pista del Binefar.

MINI GROC

Partit disputat entre el Mini Groc del Pardinyes, i la Peña Fragatina, que ha acabat 91 a 41 per als locals. El partit ha començat amb els locals molt concentrats, amb molt encert ofensiu i una molt bona defensa. El partit ha continuant amb la mateixa tònica, però al final del partit els visitats han tingut molt mes encert. El Mini Groc del Pardinyes, ha jugat molt ben conjuntats.

91 FLOR DE VIMBODI PARDINYES GROC: Sabater, M.(12),  Inglada, G.(6), Escribano, N.(14), Romero, J.(20),  Jordan, M.(4), Lacambra, K. (7), Ortiga, J.(6), Masich, J.(4), Bube, N.(12), Sanfeliu, J.(6).

41 PEÑA FRAGATINA: Navarro, D.(-),  Bandes, J.(5), Berenguer, M.(9), Andreu, J.(-),  Ortiga, I.(5),  Cagigos, D.(-), Casas, V. (15), Iglesias, M.(3), Ibarz, I.(2), Larraya, G.(-), Aribau, M.(-), Montañes, A.(2).

El pròxim partit es el dia 2 de Novembre  de 2014 a partir de les 9:30 a la pista del Bellpuig.

JUNIOR GROC

Partit clarament desigual el que es presentava a tots dos equips en aquesta quarta jornada de lliga. Els locals van plantejar un partit intens des del minut zero, fet que va desequilibrar la balança amb una clara diferència de 26 punts a concloure el primer quart. Tot i el lleu descens de defensa evident per part dels de Pardinyes, els visitants no van saber trobar la manera de parar l’allau ofensiu dels locals, que amb un parcial de 26-3 al segon quart van trencar completament el partit. Els dos següents van ser una continuació del guio proposat durant els dos quarts inicials, mostrant un 105-21 com a marcador final. Partit fàcil per als locals després d’un inici de lliga complicat.

105 FLOR DE VIMBODI  PARDINYES GROC:  Suranell (10), Sanchez (6), Cano (12), Campanera (6), Benabente (10), Mayoral (6), Marias (11), Martinez (6), Charles (10), Dieye (10), Kinsella (16), Jaimejuan (2)

21 CB TORREFARRERA: Macarro (3), Pestanya (-), Delcampo (3), Sanchez (-), Diaz (6), Martin (2), Ramis (1), Salas (3), Khaymedinov (-),Mayavangua (1), Berlinches (2)