JORNADA 2 DE FEBRER DE 2012

CADET GROC

El  FLOR VIMDODI PARDINYES GROC aconsegueix la segona victòria gracies a un gran encert en el segon període i al bon  treball defensiu al llarg del partit. El partit va començar amb molta igualtat on l’intercanvi de cistelles no permetia que cap dels dos equips aconseguís un lleuger avantatge.  Passats els 10 primers minuts, el marcador reflectia 10-12 on s’observava la gran competitivitat. En el segons període, els jugadors del CB Pardinyes  van incrementar la intensitat defensiva, que no els solament els va permetre  encaixar 6 punt en contra, sinó que també van augmentar el ritme ofensiu. Aquests dos factors juntament amb el gran  encert des de la línia de 6’25m va permetre a l’equip visitant anar-se’n als vestidors amb  23 punts d’avantatge.   Al tercer quart, els jugadors del CB Pardinyes van baixar la intensitat defensiva i els locals ho varen aprofitar per  acostar-se al marcador. Els últims 10 minuts, el jugadors visitants van refer-se de pèssim 3r període i gracies a la bona actitud defensiva no varen permetre que el CENG creies en la remuntada. La clau de la segona victòria del CB Pardinyes sens dubte  va ser la bona actitud defensiva, sobretot en el segons període.   Els màxims anotadors del partit van ser: Salmeron  amb 14 del CENG i  Suranell  amb 20 punts  del Flor de Vimbodi Pardinyes Groc.

52 CENG: Bunyol (6), Llema (-), Naudi (4), Fernandez (10), Huguet (5), Salmeron (14), Paris (3), Hernas (-), Gabernet (10).

67 FLOR VIMDODI DE PARDINYES  GROC: Gallardo(2), Suranell(20), Kora(11), Rodríguez(-), Vilaseca(-), Mayoral(6), Martinez(3), Macarro(3), Lawson(-), Marias(7), Giné(14), Charles(1).

El pròxim  partit es  el  dia 10 de Febrer de 2013 a partir de les 17:30 al Pavello de Pardinyes contra Seca Sant Pere.

JORNADA  3 DE FEBRER DE 2013

MINI

Partit disputat al Pavelló Municipal de Pardinyes entre el CB. Pardinyes Flor de Vimbodí i el Frederic Godas 01.

Es preveia un bon partit ja que el Frederic Godas 01 no coneixia la derrota en aquesta segona fase  i el CB Pardinyes solament havia perdut un partit. El partit ha estat marcat pels nervis per part dels dos conjunts. S’ha vist dos equips que venien a donar-ho tot per emportar-se la victòria i això provocava precipitació i moltes errades. El CB Pardinyes ha dominat casi bé tot el partit, ja que solament ha perdut dos dels vuit períodes i tot gràcies al seu encert de cara a cistella, al domini del rebot i a la defensa pressionant a tota la pista.  Al final victòria pels locals contra un rival molt difícil.

63 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Varela(5), Puigfel(2), Ariño(5), Mauri(17), Perdices(9), Olasagasti(7), Alandete(8), Lopez(2), Pelegrina(6), Casals(2).

46 FREDERIC GODAS 01: Perez(2), Salcedo(12), Vila(4), Masana(8), Esquerda(4), Manzano(2), Usal(-) ,Gonzalez(-), Jimenez(4), Perna( 2), Sarrat(4), Ortega(4).

El pròxim  partit es  el  dia 10 de Febrer de 2013 a partir de les 11:00 a la pista del Bellpuig.

CADET NEGRE

El partit entre el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre i el Natural Òptics Balaguer va ser molt elèctric, amb molts contraatacs i on l’alçada i el físic dels visitants es va imposar. Al primer quart els de Balaguer van començar molt forts i a partir d’aquí, els local van anar a remolc tot el partit. Però al segon quart, els de Pardinyes van remuntar fins a situar-se a 10 punts degut a una molt bona defensa que forçava mals passes als oponents. L’últim minut d’aquest quart els visitants es van tornar a escapar en el marcador. La segona part del partit va estar marcada per contraatacs on el Flor de Vimbodí Pardinyes Negre va patir la seva manca d’encert i els de Balaguer es van escapar definitivament per aconseguir el resultat final de 34 a 79. Els de Pardinyes han de seguir treballant dur per no errar contraatacs i seguir ficats en el partit els 40 minuts.

34 FLOR DE VIMBODÍ PARDINYES NEGRE:   Pedescoll(-), Nieto(-), Reulli(5), Catalan(2), Jaimejuan(2), Herrándiz(6), Balde(1), Kinsella(5), Quintana(10), Dieye(1), Bardají (-)

79 NATURAL ÒPTICS BALAGUER: Farre(13), Planes(4), Zagau(3), Salud(21), Santos (-), Camacho(2), Lanzillo(6), Gea(-), Tuset(14), Guides(-), Blanch(-), Bocaderes(16)

El pròxim  partit es  el  dia 9 de Febrer de 2013 a partir de les 12:30 a la pista del Cervera.

JUNIOR

Partit igualat fins al final del tercer quart. L’últim quart dominat completament per l’equip local gràcies a un parcial de 20-4.

47 FLOR DE VIMBODI PARDINYES: Peinado (2), Ariste (6),  Puertolas(7), Bustos(13), Calavia(4), Lacambra (11), Charles (4), Quintana (-)

36 C.B MOLLERUSSA B: Altisent(9), Plat (–), Lacruz(4), Fuste (11), Ennachaf(5), Argelich(5), Rodriguez (2).

El pròxim  partit es  el  dia 17 de Febrer de 2013 a partir de les 12:30 al Pavello de Pardinyes contra BAC Agramunt.